Çok üzücü bir durum motorumu sattım

Kardeşim wallaa acaip üsüldüm ! Hele ki benm almak istediğiim bi motor un satıldığını görünce daha bi üzülüyorum :(

gel teskereeeeeeeee gel teskere:cherry: üzülme oda geçer.iyi yapmışın satıp bence aklın motorda kalmaz...yanlız askerlik için geç kalmışız kanımca

Yok abi ben 20 yaşındayım ama biraz yaşlı gösteriyorum :p

By Mükemmel;622639' Alıntı:
Üzülme mustafacım bu da geçer :wiinkk: bu arada arkadaşımızın yaşlı göründüğüne bakmayın daha 20 yaşında puhahahaha :mrgreen: :mrgreen: :p :queen:

Sende taktın benim yaşıma haa :p

bir tertip daha.mayısta ben de gidioyrum.hepimize hayırlı tezkereler.bende satıp satmama konusunda kararsızım.

Beni en iyi sen anlarsın arkadaşım :cat:
herşeyin hayırlısı olsun

Özer024;622684' Alıntı:
Mademki askere gidiyorsun, neden motosikletini sattığına üzülüyorsun :silent:

Arkadaşım ben askerde de olsam içimdeki motosiklet aşkı hiç sönmeyecek:bounce:

Diğer mesaj yazan arkadaşlara da teşekkür ederim :rendeer: :cat:

Arkadaşım ben askerde de olsam içimdeki motosiklet aşkı hiç sönmeyecek:bounce:

Sana içindeki motosiklet aşkını söndür diyen yokki.Hayırlısı ile git gel yine alırsın.Önemli olan can sağlığı.Motosikletini askere götürecek halin yok ya.

Hayırlısı olsun. Şimdiden hayırlı teskereler. Askerden döndüğünde istediğin motoru alırsın inşallah.

Motosiklet kolay kardeşim, taksitle falan bişeyler alırız.Hele sapasağlam askerliğini bitir gel...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala 20 yasından buyuksun sen bırak sımdi:) nereye dustun nereye :mrgreen:

kolay degil valla bende sattım iki gün bisiklete talip etttim ama olmuyo motorun yerini tutmuyo bende kankamın 150 zatını aldım şimdilik ona biniyorum ama onuda satıcam ve tabi sonra da alıcam bi cbf 150 artık, hayırlısı ilee

motoru sattığına deilde askere gittiğine üzülmen lazım, 15 ay yapıp gelicem die düşünüyosun ama o 460 gün 1460 gün gibi gelicek sana.. şimdiden geçmiş olsun :)

üzülme aarkadaş... inşallah daha iyisine (hyosung) sahip olursun. askerden sonra:cherry:

ya neden benim haberim olmadı ya :pr:
5 verirdim üstüne üstlük :p

Valla ani oldu bilsem sana haber verirdim:)

kolay degil valla bende sattım iki gün bisiklete talip etttim ama olmuyo motorun yerini tutmuyo bende kankamın 150 zatını aldım şimdilik ona biniyorum ama onuda satıcam ve tabi sonra da alıcam bi cbf 150 artık, hayırlısı ilee

İnşallah istediğin motoru alırsın :)

motoru sattığına deilde askere gittiğine üzülmen lazım, 15 ay yapıp gelicem die düşünüyosun ama o 460 gün 1460 gün gibi gelicek sana.. şimdiden geçmiş olsun :)

Baba ben askere gittiğime neden üzülüyümki vatani görevimi yapıp gelecem hayırlısı ile,ayrıca güzel teselli veriyosun sağol:)

bu kadar üzülme :) askerden dönünce daha iyisini alırsın. :)
Sağol abi inşallah öyle olur tabi herkes için:)

hayırlı teskereler
vazgeçme
Teşekkür ederim abi sağol:)

üzülme aarkadaş... inşallah daha iyisine (hyosung) sahip olursun. askerden sonra:cherry:
Çok sağol abi inşallah (hyosung) olur:cat:

hayırlı teskereler şimdiden

Sağol abi teşekkür ederim:)

Üzülme mustafa abi, bak abimde paşa paşa yapıyor askerliğini, yani paşa paşa derken er olarak yapıyor:mrgreen: sende yaparsın inşallah:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar