Çok üzücü bir durum motorumu sattım

Arkadaşlar çok sevdiğim cbr mi 2 ay sonra askere gideceğimden dolayı sattım.:salut: Ayrıca 2006 model 4000 ytl isteyen arkadaşlar boşuna heveslenmesin.Çünkü 4200 kmdeki motorumu 3500 ytl ye ancak müşteri bulabildim.Ama askerlik sonrası hyosung gt 650 r alacam inşallah:cat: :rendeer:

Artık fotoğraflarına bakar avunurum :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah istediğin motora kavuşursun hayırlı teskereler. . .

Sağol kardeşim allah kimseyi motorsuz bırakmasın

Walla askerlik derdi bende de var mayısda gidicez motoru satsam mı die düşünüyom....

canın sağolsun motosiklet'ci ruhu'nu kaybetme yeterki! en güzelini alırsın en güzeli olmasada yol arkadaşı 2 teker olsun tam gaz devam hayata .
Askerlik vatani görevinizde şimdiden'muaffakiyet 'sağlık' hayırlı teskereler dilerim..

Walla askerlik derdi bende de var mayısda gidicez motoru satsam mı die düşünüyom....

Bu arada senle tertip oluyoruz.teşekkür ederim

canın sağolsun motosiklet'ci ruhu'nu kaybetme yeterki! en güzelini alırsın en güzeli olmasada yol arkadaşı 2 teker olsun tam gaz devam hayata .
Askerlik vatani görevinizde şimdiden'muaffakiyet 'sağlık' hayırlı teskereler dilerim..

Çok sağol abi biraz olsun rahatladım

Allah gönlündeki motoru versin hayırlısı ile.

Askerlik görevinde başarılar dilerim; Allah hayırlısı ile yapmayı nasip etsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Boşveeerrr... Daha yaşın kaç be arkadaşım? Hele sen askerliğini yap, gel... Daha ne motorlar gelip geçer elinden. Ben 49 yaşındayım valla bugüne kadar alıp sattığım motorların sayısını bile hatırlayamıyorum. Üzme kendiniii...

Hayırlı teskereler, zor bi durum ama geçer merak etme :) :rendeer:

gel teskereeeeeeeee gel teskere:cherry: üzülme oda geçer.iyi yapmışın satıp bence aklın motorda kalmaz...yanlız askerlik için geç kalmışız kanımca

Üzülme mustafacım bu da geçer :wiinkk: bu arada arkadaşımızın yaşlı göründüğüne bakmayın daha 20 yaşında puhahahaha :mrgreen: :mrgreen: :p :queen:

bir tertip daha.mayısta ben de gidioyrum.hepimize hayırlı tezkereler.bende satıp satmama konusunda kararsızım.

herşeyin hayırlısı olsun

Mademki askere gidiyorsun, neden motosikletini sattığına üzülüyorsun :silent:

cenabı allah can sağlığı versin herşey yerine gelir hemde daha güzeli daha iyi si hayırlı teskereler

Canın sağolsun biraderim.Şimdiden hayırlı teskereler.Gelince daha sağlamını alacaksın inşallah.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar