Oo mayısta mt olarak baya bi kayıp verecez anlaşılan
ale:
gel teskereeeeeeeee gel teskere:cherry: üzülme oda geçer.iyi yapmışın satıp bence aklın motorda kalmaz...yanlız askerlik için geç kalmışız kanımca
By Mükemmel;622639' Alıntı:Üzülme mustafacım bu da geçer :wiinkk: bu arada arkadaşımızın yaşlı göründüğüne bakmayın daha 20 yaşında puhahahaha :mrgreen: :mrgreen::queen:
bir tertip daha.mayısta ben de gidioyrum.hepimize hayırlı tezkereler.bende satıp satmama konusunda kararsızım.
Beni en iyi sen anlarsın arkadaşım :cat:
herşeyin hayırlısı olsun
Özer024;622684' Alıntı:Mademki askere gidiyorsun, neden motosikletini sattığına üzülüyorsun :silent:
vala 20 yasından buyuksun sen bırak sımdinereye dustun nereye :mrgreen:
ya neden benim haberim olmadı yar:
5 verirdim üstüne üstlük![]()
kolay degil valla bende sattım iki gün bisiklete talip etttim ama olmuyo motorun yerini tutmuyo bende kankamın 150 zatını aldım şimdilik ona biniyorum ama onuda satıcam ve tabi sonra da alıcam bi cbf 150 artık, hayırlısı ilee
motoru sattığına deilde askere gittiğine üzülmen lazım, 15 ay yapıp gelicem die düşünüyosun ama o 460 gün 1460 gün gibi gelicek sana.. şimdiden geçmiş olsun![]()
Sağol abi inşallah öyle olur tabi herkes içinbu kadar üzülmeaskerden dönünce daha iyisini alırsın.
![]()
Teşekkür ederim abi sağolhayırlı teskereler
vazgeçme
Çok sağol abi inşallah (hyosung) olur:cat:üzülme aarkadaş... inşallah daha iyisine (hyosung) sahip olursun. askerden sonra:cherry:
hayırlı teskereler şimdiden
Üzülme mustafa abi, bak abimde paşa paşa yapıyor askerliğini, yani paşa paşa derken er olarak yapıyor:mrgreen: sende yaparsın inşallah![]()