valla benimki iyi gidiyordu ama yarın satıyorum
hadi yaa üzüldüm.ama daha büyüne geciceksin herhalde cbf 150 falan yazıo motosikleti yerinden.ayıptır sorması kactan gidio 2.elleri acaba.
Arkadaslar dun motoru calistirmak icin ayak marsina bastim . birkac sefer denedim mars ayagi tak tuk die ses cıkartarak bosta asagi iniyo orda takili kaliyor İcinde dislisi fln yalama mi oldu acaba Basina boyle bir olay gelen varmi ????Akude bos motoru calistiramiyom
pazar günü arkamda arkadasım vardı bıraz dolasalım dedık bı baktık bmw yuksek cc lı bır motor antalya ıstıkametıne gıdıyordu bızımde canımız sıkılıyordu takıbe basladık 2 kısı ıle tam gaz hıc elımı gazdan cekmeden 93 km (toplamda 200 )durmadan gıttım sora bı ısık oldu bmw nın yanındaydım..adam dedıkı sız dınlenın dedı motorunuz kilitlenir dedi:silent: bizde durduk dınlendık sonra gerı donduk okadar zorlamama ragmen tık demedı motor ama baskaları ucuz atlatmısın yolda kalabiılırdın demıstı... aklımı karıstırdılar... ama 151rs e verdıgım tum param helal olsun:rendeer:
slm arkadaşlar,ben ankaradan ahmet.yaş 23.bu ilk msjım..geçen sene aldım 151 rs yi.ilk motorum.ama hiç bakım falan yaptırmadım.:salut: öyle böyle derken 3500 km oldu..bunu söylerken utanıyorum ama daha yağını bile değiştirmedimale: .geçen gün arkadaşım bi bineyim derken çarptı,ön tarafı dağıldı.farların olduğu panel,gidonun olduğu bölüm,hani çamurluk falan içinde kalıyo,motorun en büyük kaportası..bayi 150 ye değişirm dedi ikisini.başka bi yerden ben parçaları buldum,ikisi 68 tutuyo.nasıl acaba sizce?kendim değiştirebilir miyim?bide bakım olarak yağını (15 ytl) (ne büyük utanç yaa
r: ) bu kadar geç kalırmı insan evladı....) hava filitresini(5 ytl) ,buji (3 ytle de 5 ytle de var) benzin filtresi (2 ytl)...başka ne gerekir?fiyatlar nasıl sizce?bunlarıda kendim yapabilirmiyim? yaa bunlar hakkında bilgi varmı forumda arkadaşlar,120 küsür sayfa olmuş,zaman bulamadım hepsini okumaya,aramadan da ulaşamadım..teşekkürler...
geçmiş olsun aga.on tarafa alıcan parcalar mondialin parcalarımı.yoksa baska bi motorun parcalarımı.servisler ustune kar payı falanda koyuyo deigstirmesi falan normaldir fiyat servis acısından.on panalle camurlugu kendin degistirirsinde gidonu degistirebilirmisin bilmem.bide hava filtresinin bujilerin fiyatını sana servis mi soledi??servis solediyse ucuz solemis.hava filtresiyle benzin filtresini de degistirebilirsin.ama buji nerde bende bilmiorumale: .butun formu okursan daha neler var gorursun zaten