ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın

inanmıyorum sana.............gitmemiştir ya bi yere bi bak :mrgreen:
:)

Son düzenleme:
ya bilgisayara aktarmadım reciver harddiskindeydi. sinirimden ter attım burada ama hangi seçeneğin üzerine geldiğim bukadrmı kötü işaretlenir seçenekleri değiştiriyorum biri kırmızı oluyo biri sarı. hangisi seçili olduğunu anlayamadım daha doğrusu benim anladığım dğru olanı değilmiş:( böyle kesme işlemini ilk defa yapmaya çalışıyordum. çok üzüldüm ama yani şimdi böyle yalancı durumuna da düşmek kötü oldu. ulusalkanala iletişime geçip kaydını isteme işine gönüllüyüm bu yaptığım işten sonra bulup getirmem lazım karşınıza..

Abilerim ya birşey söyleyeceğim inanmayacaksınız:(:(:( 1.5 saatlik bir dilim kaydettim recivera ancak sadece programın olduğu bölümü kesmeye çalışırken seçilen bölümü kesmek yerine sildim. dandik alette (sil) (kes) diye iki seçenek çıkıyor seçilen kısmın hangisi olduğunu öyle kötü renklendirmişlerki hangisinin üzerine geldiğimi anlayamadım. çok çok özür diliyorum. elimde programın başındaki başlangıç fragmanıyla bitiminde başlayan programlar kaldı. affınıza sığınıyorum.... öylede bir olduki önce sordum koyabilirmiyim diye şimdi çekindiğim için koyamıyormuş gibi zannedilecek ama malesef sildim. özür dilerim... :(

hocam yapma yaww. bu dosyanın orjinali felan yok mu? varsa her türlü kesme bişme ve siteye ekleme işlemini ben yaparım msn adresini veriyim yolla :cherry: :cherry:
...edit..
neyse kayıtlar uçtu anlaşılan iş kaldı ulusal kanala onlardan görüntülerin bir kopyasını almak lazım:pale:

Son düzenleme:
ya bilgisayara aktarmadım reciver harddiskindeydi. sinirimden ter attım burada ama hangi seçeneğin üzerine geldiğim bukadrmı kötü işaretlenir seçenekleri değiştiriyorum biri kırmızı oluyo biri sarı. hangisi seçili olduğunu anlayamadım daha doğrusu benim anladığım dğru olanı değilmiş:( böyle kesme işlemini ilk defa yapmaya çalışıyordum. çok üzüldüm ama yani şimdi böyle yalancı durumuna da düşmek kötü oldu. ulusalkanala iletişime geçip kaydını isteme işine gönüllüyüm bu yaptığım işten sonra bulup getirmem lazım karşınıza..
sen merak etme ben zaten ulusal kanaldayım her hafta!!!! bana verecekler biz şimdi syredelim salı gününe kalmasın diye:) sıkma canını zaten 2.30 da tekrarı var sana ceza verip uyutmayalım sen genede çek:mrgreen: şaka şaka sen rahat ol canımızsın :rendeer:

sen merak etme ben zaten ulusal kanaldayım her hafta!!!! bana verecekler biz şimdi syredelim salı gününe kalmasın diye:) sıkma canını zaten 2.30 da tekrarı var sana ceza verip uyutmayalım sen genede çek:mrgreen: şaka şaka sen rahat ol canımızsın :rendeer:

yok yok uyumasın 02:30 a kadar yakıt yapsın bende uyumayacagım bana gönderir siteye ekleme işini felan ben hallederim...:p

Vallahi şimdi ulusal kanala mail attım kayıt varsa gelip elden alabilirim diye. Gidip alsamda salıdan önceye yetiştiremem ama herhalde :). Gerçekten çok üzüldüm ama neyse telafisi varmış. Yinede özür diliyorum herkesten....Yinede mutluyum çoğu kişiden önce izlemiş oldum programı :)

Vallahi şimdi ulusal kanala mail attım kayıt varsa gelip elden alabilirim diye. Gidip alsamda salıdan önceye yetiştiremem ama herhalde :). Gerçekten çok üzüldüm ama neyse telafisi varmış. Yinede özür diliyorum herkesten....Yinede mutluyum çoğu kişiden önce izlemiş oldum programı :)
canın sağolsunnn ne yapalım bizede uyku bekleyeceğim 2.30 u yok bende merak ettim vıdı vıdı konuştum ne dedim ne yaptım hatırlamıyorum:mrgreen:ama fena değildi gibi ya:)

Elimde çok güzel programın giriş fragmanıyla programın sonrasında başlayan diğer programların kayıtları var.:):) isteyene ulaştırabilirim saygılar. :):) oh be

Elimde çok güzel programın giriş fragmanıyla programın sonrasında başlayan diğer programların kayıtları var.:):) isteyene ulaştırabilirim saygılar. :):) oh be
sen git bizi biç sonra fragman var :queen: bize motosiklet konulu prorram lazım:wiinkk: :)

2:30 daki tekrar için nöbetteyim onu kaydedecem bilgisayara atmadanda kesmyecem. bekliyorum kanal açık:) bu sefer hata olmayacak inş. aleti kuracam ama saatler ileri alınıyo şimdi şaşar zaman felan o yüzden açtım ulusal kanalı izliyorum.pusudayım:) başladımı kayıda başlayacam.

2:30 daki tekrar için nöbetteyim onu kaydedecem bilgisayara atmadanda kesmyecem. bekliyorum kanal açık:) bu sefer hata olmayacak inş. aleti kuracam ama saatler ileri alınıyo şimdi şaşar zaman felan o yüzden açtım ulusal kanalı izliyorum.pusudayım:) başladımı kayıda başlayacam.
canım kardeşim ya:mrgreen: valla bende aynen bekliyorum :)sen istersen ulusalı ara yayın yönetmenini rica et veya görevliye biz lastik izi programının tekrarını bekliyoruz diye hatırlat erkene'de alabilirler şimdi ben ararsam ayıp olur :) ilk sayfada tel var:wiinkk:

Son düzenleme:
Abi sen merak etme ben uyumam yinede kaydederim onu. bu saatlerde tam ileri alınacak günü buldu :) Ya birde site saatleri ileri alması gerekirken gerimi aldı. eski saate göre saat 1:44, yeni saate göre 2:44, sitenin saati 00:44. bi terslik var ama çözemedim :)

Son düzenleme:
hocam bekliyorum sen kayıt işi bitince programın oldugu bölümü bana at siteye ekleme işini ben yaparım. sana güven olmaz yine silersin felan:queen: ( adın çıktı 9'a inmez 8'e:mrgreen: )

bu akşam o görüntüleri siteye ekliyecez başka yolu yok :mrgreen:

Ogün'cüm gündüz seyretme şansım olmamıştı. :pale: Ama şimdi ulusal kanalda tekrarını seyrettim. Seni tebrik ederim.:rendeer:

Ogün'cüm gündüz seyretme şansım olmamıştı. :pale: Ama şimdi ulusal kanalda tekrarını seyrettim. Seni tebrik ederim.:rendeer:
teşekkür ederim :) güzeldi ya valla bende beğendim ses düzeni kötüydü ama mesajlar fena değildi bazen sallamışım bişeyler ama:mrgreen: o kadar idare edin yaw:queen: hande'cim sağol varol motosiklet'ci abla şarkısı sizlerden esinlendi biliyorsun:wiinkk:

teşekkür ederim :) güzeldi ya valla bende beğendim ses düzeni kötüydü ama mesajlar fena değildi bazen sallamışım bişeyler ama:mrgreen: o kadar idare edin yaw:queen: hande'cim sağol varol motosiklet'ci abla şarkısı sizlerden esinlendi biliyorsun:wiinkk:

Bilmezmiyim Ogün'cüm.:wiinkk:

Bence güzel bir program olmuş.Gerçekten tebrik ederim ve devamının gelmesini dilerim. Gerçi şu cd bir çıksın gör bak daha ne programlara çıkacaksın:cat:

Yolun açık olsun arkadaşım. Eminim çıkaracağın bu cd ile çok güzel yerlere gelip, büyük başarılara imza atacaksın :cat: :cat: :cat:

Bilmezmiyim Ogün'cüm.:wiinkk:

Bence güzel bir program olmuş.Gerçekten tebrik ederim ve devamının gelmesini dilerim. Gerçi şu cd bir çıksın gör bak daha ne programlara çıkacaksın:cat:

Yolun açık olsun arkadaşım. Eminim çıkaracağın bu cd ile çok güzel yerlere gelip, büyük başarılara imza atacaksın :cat: :cat: :cat:
beni en çok teşvik eden destekleyenlerin başında sen varsın hande'cim!!!.:)
hep moral güç verdin ve çıkış noktam MT oldu belki kopmalar oldu aramızdan ama ben şavaş abimi'de unutmam bi gökseli'de unutmam! çünkü biz paylaştıkca beraber güzelleştik büyüdük! sizler olmasaydınız ne bileyim bi erhan kardeşimin o güzel yüreği o mütavazı kişiliği olmasa bi bbrr barışın o sevecen yüreği motosiklet'ci sevgisi bana verdiği güç olmasa! daha bir çok sayamadığım gürkan olcan ya sizlerin sevgisi motosiklet'ci ruhu bana hep güç verdi o yüzden hep beraber güzelliklere koşup beraber hayatı yardımlaşmayı el uzatnayı paylaşacağız buna inanıyorum :rendeer: iyiki varsınız motosiklet aşıkları:rendeer:

Merhaba. gece 2:30 da tekrarı keydettim. kazasız bir şekilde bilgisayara attım:). Bundan sonra işi bilenlerden yardım lazım. Bu vidyonun hangi formatta olması lazım siteye konabilmesi için. bendeki kayıt reciverdan olduğu için .rec diye uzantısı olan bir kayıt. Boyutu 400küsür mb. şimdi avi. ye çeviriyorum. sanırım buyutuda küçültmemiz lazım. eğer sen bana ulaştır gerisini ben hallederim diyen varsa 400küsür mb lık orjinal .rec uzantılı dosyayı paylaşım sitelerinden(ki onuda nasıl yapmam gerektiğine dair biraz bilgi almam lazım hiç paylaşım sitelerine dosya upload yapmadım:)) gönderebilirim. hatta bana yakın olan varsa cd ye çekip elden bile getirebilirim. ben çengelköy nato yolunda oturuyorum. saygılaarr...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar