geri al geri. ctrl+z :cyclopsan
olmuyomu??
olmuyomu??
Abilerim ya birşey söyleyeceğim inanmayacaksınız1.5 saatlik bir dilim kaydettim recivera ancak sadece programın olduğu bölümü kesmeye çalışırken seçilen bölümü kesmek yerine sildim. dandik alette (sil) (kes) diye iki seçenek çıkıyor seçilen kısmın hangisi olduğunu öyle kötü renklendirmişlerki hangisinin üzerine geldiğimi anlayamadım. çok çok özür diliyorum. elimde programın başındaki başlangıç fragmanıyla bitiminde başlayan programlar kaldı. affınıza sığınıyorum.... öylede bir olduki önce sordum koyabilirmiyim diye şimdi çekindiğim için koyamıyormuş gibi zannedilecek ama malesef sildim. özür dilerim...
![]()
sen merak etme ben zaten ulusal kanaldayım her hafta!!!! bana verecekler biz şimdi syredelim salı gününe kalmasın diyeya bilgisayara aktarmadım reciver harddiskindeydi. sinirimden ter attım burada ama hangi seçeneğin üzerine geldiğim bukadrmı kötü işaretlenir seçenekleri değiştiriyorum biri kırmızı oluyo biri sarı. hangisi seçili olduğunu anlayamadım daha doğrusu benim anladığım dğru olanı değilmişböyle kesme işlemini ilk defa yapmaya çalışıyordum. çok üzüldüm ama yani şimdi böyle yalancı durumuna da düşmek kötü oldu. ulusalkanala iletişime geçip kaydını isteme işine gönüllüyüm bu yaptığım işten sonra bulup getirmem lazım karşınıza..
sen merak etme ben zaten ulusal kanaldayım her hafta!!!! bana verecekler biz şimdi syredelim salı gününe kalmasın diyesıkma canını zaten 2.30 da tekrarı var sana ceza verip uyutmayalım sen genede çek:mrgreen: şaka şaka sen rahat ol canımızsın :rendeer:
ya valla üzüldüm ter attım diyorya kardeşimiz ama uyutmayalım dimi arkadaşlar ceza ceza:queen:yok yok uyumasın 02:30 a kadar yakıt yapsın bende uyumayacagım bana gönderir siteye ekleme işini felan ben hallederim...![]()
canın sağolsunnn ne yapalım bizede uyku bekleyeceğim 2.30 u yok bende merak ettim vıdı vıdı konuştum ne dedim ne yaptım hatırlamıyorum:mrgreen:ama fena değildi gibi yaVallahi şimdi ulusal kanala mail attım kayıt varsa gelip elden alabilirim diye. Gidip alsamda salıdan önceye yetiştiremem ama herhalde. Gerçekten çok üzüldüm ama neyse telafisi varmış. Yinede özür diliyorum herkesten....Yinede mutluyum çoğu kişiden önce izlemiş oldum programı
![]()
sen git bizi biç sonra fragman var :queen: bize motosiklet konulu prorram lazım:wiinkk:Elimde çok güzel programın giriş fragmanıyla programın sonrasında başlayan diğer programların kayıtları var.isteyene ulaştırabilirim saygılar.
oh be
canım kardeşim ya:mrgreen: valla bende aynen bekliyorum2:30 daki tekrar için nöbetteyim onu kaydedecem bilgisayara atmadanda kesmyecem. bekliyorum kanal açıkbu sefer hata olmayacak inş. aleti kuracam ama saatler ileri alınıyo şimdi şaşar zaman felan o yüzden açtım ulusal kanalı izliyorum.pusudayım
başladımı kayıda başlayacam.
teşekkür ederimOgün'cüm gündüz seyretme şansım olmamıştı.ale: Ama şimdi ulusal kanalda tekrarını seyrettim. Seni tebrik ederim.:rendeer:
teşekkür ederimgüzeldi ya valla bende beğendim ses düzeni kötüydü ama mesajlar fena değildi bazen sallamışım bişeyler ama:mrgreen: o kadar idare edin yaw:queen: hande'cim sağol varol motosiklet'ci abla şarkısı sizlerden esinlendi biliyorsun:wiinkk:
beni en çok teşvik eden destekleyenlerin başında sen varsın hande'cim!!!.Bilmezmiyim Ogün'cüm.:wiinkk:
Bence güzel bir program olmuş.Gerçekten tebrik ederim ve devamının gelmesini dilerim. Gerçi şu cd bir çıksın gör bak daha ne programlara çıkacaksın:cat:
Yolun açık olsun arkadaşım. Eminim çıkaracağın bu cd ile çok güzel yerlere gelip, büyük başarılara imza atacaksın :cat: :cat: :cat: