Merhaba. gece 2:30 da tekrarı keydettim. kazasız bir şekilde bilgisayara attım. Bundan sonra işi bilenlerden yardım lazım. Bu vidyonun hangi formatta olması lazım siteye konabilmesi için. bendeki kayıt reciverdan olduğu için .rec diye uzantısı olan bir kayıt. Boyutu 400küsür mb. şimdi avi. ye çeviriyorum. sanırım buyutuda küçültmemiz lazım. eğer sen bana ulaştır gerisini ben hallederim diyen varsa 400küsür mb lık orjinal .rec uzantılı dosyayı paylaşım sitelerinden(ki onuda nasıl yapmam gerektiğine dair biraz bilgi almam lazım hiç paylaşım sitelerine dosya upload yapmadım
) gönderebilirim. hatta bana yakın olan varsa cd ye çekip elden bile getirebilirim. ben çengelköy nato yolunda oturuyorum. saygılaarr...
hocam ben sana yardım etmek isterim ama 400mb çok fazla onun boyutunu küçültmen lazım bak. dosyayı mpeg formatında kaydet sonra. windows movie maker( her windows'un içinde oluyor. arattır bulursun) programının içine at. daha sonra programın içinde bir zaman çizelgesi var elindeki görüntüyü oraya sürükle ve programın sol üst koşesinde bulunan dosya menüsünden flim dosyasını kaydet butonuna bas daha sonra önüne gelen sayfadan BİLGİSAYARIM olanını seç ve ilerlediginde yine önüne bir sayfa gelecek burda da dosyaya vericen ismi belirle ve son olarakta ilerlediginde sana dosyayı kaç mb yapmak istedigini soracak burda dosyayı 50 mb yap. bu işlem biraz sürecektir. bu 50 mb lik dosyanın görüntü ve ses kalitesi izlemeneyecek kadar kötü olursa aynı işlemi tekrar yaparak bu sefer 50 mb degilde 75 veya 100 mb yaparsın. bundan sonrada siteye eklemek için upload işlemi var. youtube veya google sitelerinden birine üyeligin olması gerekiyor . istersen bunlardan birine üye ol. upload et veya ben msn adresini veririm .sen bu 50 mb lik dosyayı msn'den at ben upload işlemini yapıyım
anlamadıgın yer olursa söyle artık resimlerle anlatacağız.:cherry:
not: biliyorum biliyorum müthiş düzgün bir türkçem var
Son düzenleme: