ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın

bu akşam evde ne işim olduğu belli oldu.. oturup televizyon kanalı ayarlayacağım.. umarım çıkar seni izlemeyi çok isterim... başarılar...

Evde olan sistemden çıkmayan bir kanal ama sitesinden izleye çalışıcam desperadost kardeşim.DEstekliyoruz:cat:

O saatte çalışıyorum :pale: Netten izlemeye çalışırız artık, Gök le çare ararız :mrgreen: :queen:

007

Ogün kardeşim izlemeye çalışacağım ... :rendeer:

O saatte çalışıyorum :pale: Netten izlemeye çalışırız artık, Gök le çare ararız :mrgreen: :queen:

istermisin o günde internet gitsin:mrgreen:

bizde bu şans varken merak etme kesin bir sorun çıkar. ya elektrikler gider yada internet:mrgreen:

arkadaş'lar kazaların arttığı bu günlerde ve sezonun başlamasına az kalması vereceğimiz mesajlar açısından çok önemli.
bu yayını olabildiğince tüm motosiklet'cilerin (motosiklet şirketleininde çünkü onlaa bir kaç lafım olacak) izlemesini diliyorum canlı yayına katılmasını istiyorum ve duyurulmasını rica ediyorum.
bizim için motosiklet'ci için çok önemli tabi ELINT in dediği gibi bir şanssızlık bizi bulmazsa:mrgreen: destek olan sevgili kardeşlerime' arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim! mutlaka katılımlarınızı bekliyorum....

Merak etme, canlı yayından izlemeye çalışacağız, düşürürsek çatır çatır konuşurum ben :p :mrgreen: :queen:

Merak etme, canlı yayından izlemeye çalışacağız, düşürürsek çatır çatır konuşurum ben :p :mrgreen: :queen:

he he çatır çatır konuşcan tabi tabi:mrgreen:

pembe den girip TA dan çıkarsın beee. başka konu bulamazsın sen:p :mrgreen:

Sen ne konuşcaksın peki , olmayan motosikletinden ve hayallerinden mi bahsedeceksin :p :queen:

İntikamım biraz acı mı oldu ne ::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ogün başarılar sana programda hem seyrederiz hemde destekleriz gönlümüz seninle hayırlı olsun.ogün nette ve kanalda olcaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Despe;

kanalın uydu sinyali çok zayıf.
Akşam biraz baktım, gitti geldi- gitti geldi.
Bu gün hiç yok.

İnşallah cumartesi aynı şeyi yapmaz.

seyredememek de var.

Bu konuyu da bir görüşsen iyi olur kanal yöneticileri ile.
Ulusal Kanal arada bir baktığım bir kanal
ve bu sinyal zayıflığı sürekli var.

Yada bilmediğimiz bir frekansı varsa buraya yazarsan iyi olur.
Dijital uydu alıcısı için....

Sen ne konuşcaksın peki , olmayan motosikletinden ve hayallerinden mi bahsedeceksin :p :queen:

1)motosikletlilerin trafikte görünmedigini bilmem için motosiklete binmeme gerekmiyor..
2) motosikletlerden alınana uçuk vergileri bilemem için motosiklete binmem gerekmiyor
3)trafik kazalarında motosiketlilerin suçlu olduğuna dair olan önyargı ve bunu destekleyen kanunların oldugunu bilmem içinde motosiklete binmem gerekmiyor.
vs..
vs...
vs...
ee dishy'cim başka sorun var mı:silent:

:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar