Moderatör (forrap)
Vay be gerçekten sevindim
Volkan la motosiklet modelleri üzerine konuşmuştuk.Hayırlı uğurlu olsun Volkan,kazasız belasız kullanman dileğiyle...:rendeer:
Volkan'cığım hayırlı olsun.:rendeer:
Cici bici birşey almışsın ayna gibi parlıyor.:cherry:
Abicim krosçuyu bozar böyle parıldak marıldak şeyler.:cherry:
Sakın eski motorunu elinden çıkarma.:salut:
Biliyorsun o bir 'DR'. Her hastaya lazım bişey.r:
r:
r: :queen:
kardeşim volkan yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah.haftaya izmirdeyim yakındanda görürüm.kutlayalım yeni motorunu.
motorun resimlerini yazdıktan sonra gördüm.çok süpermiş yahu sende yanında çok şık olmuşun.yakışmış sana.
Sevgili Ümmet abicim,iyi dileklerin için saol.Haftaya görüşücez,havalar çok güzel buralarda.Deniz havasını özlemedin mi?
Yok arkadaş siyah ER 5 en yakışıklı 500 Cc bunu bir kez daha anladım resimleri görünce.Bir de modelini,Km'sini ve kaça aldığını da bi şeettiriversen iyi olur Volkan abi.Üzerine bir de ilk izlenimlerini eklersen tadından yenmez...![]()
Benim için tek dezavantajı bu alet zor duruyor ya da ben daha pek hakim değilim.Bilindiği üzere arka fren kampana olması ve arka lastiğin küçük olması(CBF 500'e göre) en büyük handikapı.Onun dışında çok rahat bi makina sürüş çok keyifli ve çok çabuk hızlanabiliyor.