Sevgili Sevgili,
Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim
alabilecegi makinayi aldi. Her nekadar o bir kawa olsada her nekadar o bir 500cc olsada her nekadar arka freni kampana olsada her nekadar arka lastik gevrek gibi olsada o artik bir Volkan Cimen motoru ve Kawa sana tesekkur etsinki motorun karizmasi simdi yerine geldi. DR de gecirdigimiz o romantik anlari Pat pat pata pata nidalariyla costurdugun yollari ve yolda kaldigimizo uzun seyehatleri ozlememek ne mumkun artik beraberce uzun yollarda ben korkmadan gaz acacagim sen nasil duracagini hesaplarken yuzumde gulumsemeyle senin yanmdam duramayarak gecislerini izleyecegim. Ah benim Cimenim volkanim catal karam cingenem. Artik alis sen hizini alamayanlardan oldun ve bunu hic unutma gazi sıkarken hep aklinda ya ben nasil olurda dururum olsun elbette benimle beraberken degil 
Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.
Sevgiler
Ruzgar_Bey
" ruzgarini bol yapan adam "
Satirlarimi kalema almaya baslarken icimdeki bu buyuk mutlulugu gozyaslarimla percinledigimi farkediyorum. Klavyeye damlayan yaslar mutluluktan sevincten. Ve sonunda kardesim arkadasim sevgilimde gonlunde yatan demicem zira o benim
Mutlulugunu doyasiya yasa ve her kontak actıgında ve her kontagını kapattıgında Kawana bir tesekkur et bugunde beni sagsagim getirdin de.
Sevgiler
Ruzgar_Bey
" ruzgarini bol yapan adam "