asıl el emeği kawasaki klx ve 350 cawa

konuyu arada güncelliyelim ki modifiye yaptığını zanneden arkadaşlarımıza örnek teşgil etsin.güncell

egzoz

kıllng machine arkadaşım senin egzozlardan bulabilirmiyiz acaba benim jawaya güzel olur diye düşünüyorum.selamlar

konuyu arada güncelliyelim ki modifiye yaptığını zanneden arkadaşlarımıza örnek teşgil etsin.güncell
iyi olur aslında sahinbirinci...tşk.:cat:
kıllng machine arkadaşım senin egzozlardan bulabilirmiyiz acaba benim jawaya güzel olur diye düşünüyorum.selamlar

selamlar lazer benim egzostlardan bulacağını zannetmiyom çünkü egzostların bi çıkışları orjinal oda 5 cm anca gelir. gerisini tamammen kendim yaptım.

Arkadaşım tebrik ederim seni gerçekten çok başarılı olmuş bence:cat:

Abi süpersin el emeğine hayran kaldım.Başarılarının devamını diliyorum

sağolasın abi inşallah bişiler daha yapacaz gokart türü bişiyler bunun eski motoruyla..:mrgreen: :queen: :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanırım kare yapmışsın....Yanlışmı görüyorum....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan ben motosikleti özelleştirmeden yanayım tıpkı senin gibi, sadece marşa basıp gitmek olmamalı motor sevdası, küçükken beldesan kuğu bisikletim vardı gidonunu, boyasını değiştirip kendim 10 vites takmıştım hehe:queen: yani ben eğer bi civatasını somununu sıkmassan zevk vermiyo motosiklet kullanmak kişileştirmek lazım :cat:

Uçma len....Jawa 250 yaparmı?.....Tırtınsa 180 daha gitmez....Piston kolları bitarafından çıkar valla......Biraz gerçekçi ol....:cat: :wiinkk:

zaten videoya bakarsanız görürsünüzki ancak 110 yapabilmiş göstergenin duruşuna dikkat! Arkadaşım emeğin ve uğraşma azmin için tebrikler...

abi konyalı üretken olur derlerdi de inanmazdım biz zorda kalmayız beee buluruz bi çözüm motorum yok diye adam yakınmıyor eliyle yapıyor..... şekiiil olmuş farklı ve güzel bi şey emeğine sağlık ama o çatı o canavara az gelir bence güçlendir kardeş

hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan ben motosikleti özelleştirmeden yanayım tıpkı senin gibi, sadece marşa basıp gitmek olmamalı motor sevdası, küçükken beldesan kuğu bisikletim vardı gidonunu, boyasını değiştirip kendim 10 vites takmıştım hehe:queen: yani ben eğer bi civatasını somununu sıkmassan zevk vermiyo motosiklet kullanmak kişileştirmek lazım :cat:
saol abi.. benimde bmx bisiklet vardı bende onu tek vitesten 12 vitesliye çıkarmıştım.:queen:
zaten videoya bakarsanız görürsünüzki ancak 110 yapabilmiş göstergenin duruşuna dikkat! Arkadaşım emeğin ve uğraşma azmin için tebrikler...
saol abi hangi video oldunu anlamadım ama burdaki video ise en son 140 a çıkıyor oda 3. vitesin sonuydu.
abi konyalı üretken olur derlerdi de inanmazdım biz zorda kalmayız beee buluruz bi çözüm motorum yok diye adam yakınmıyor eliyle yapıyor..... şekiiil olmuş farklı ve güzel bi şey emeğine sağlık ama o çatı o canavara az gelir bence güçlendir kardeş
valla abicim konyadan bi sen çıktın saol kadroyu güclendirmeyi düşünüyordum ama artık düşünmüyom çünkü baya bi test ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar