- Konu Yazar
Takma sen, bomba olmuş motorun, gerçi topic eski ama olsun![]()
![]()
Takmıyorum tabi
fotoları çekmek için daha yeni dağ sayılacak bir tepeye çıktım
işte sarıcawasaki

Son düzenleme:
Takma sen, bomba olmuş motorun, gerçi topic eski ama olsun![]()
![]()

89danda oluyormu dostum paylaşırsan sevinirim:mrgreen:saol abicim 89 dan bile yaparız tavşanı:queen:
yapanlar yapıyo abicim fazla karıştırmayalım oraları yoksa konu dışına çıkacaz:queen:89danda oluyormu dostum paylaşırsan sevinirim:mrgreen:
ruhsat olmayınca öyle bi sorunumda olmuyo hani offroadlara plaka çıkmıyorya o bakımdanhocam eksoz değişimi süper olmuş çok başarılı bi çalışma ama merak ettiğim ruhsatta ne yazıyo jawa mı kawa mı. motor numarası şasi numarası felan nasıl hallettin bu sorunları:rendeer:
ilk fotoğraflaramı baktın abicim önceden bende sevmiyodum değiştirdim yeşil olanda amaşu crossların ön grenajlaını ne zaman daha güzel yapmaya başlayacaklar?
2 tane görmüştüm video.google.com da başka görmedim.Eski model gibi görünüyo o far yüzünden
ruhsat olmayınca öyle bi sorunumda olmuyo hani offroadlara plaka çıkmıyorya o bakımdan![]()
inş abicim valla şöyle grup halinde bir kros yapmayı çok istiyorum.eline sağlık birader bi gün yolum düşerse senle kros yaparız.
:mrgreen:ne kusuru yaw saol.hocam ben ne biliyim ben trafikte felanda kullanıyosun sandım kusura bakma. vallaha çok güzel işçilik çıkarmışın ellerine sağlık:cat:
Emeğine sağlık. Fakat bence biraz mühendislik hesabı yaptır. O kasa o motora dayanmaz gibi geliyor bana.