konuyu arada güncelliyelim ki modifiye yaptığını zanneden arkadaşlarımıza örnek teşgil etsin.güncell
iyi olur aslında sahinbirinci...tşk.:cat:konuyu arada güncelliyelim ki modifiye yaptığını zanneden arkadaşlarımıza örnek teşgil etsin.güncell
kıllng machine arkadaşım senin egzozlardan bulabilirmiyiz acaba benim jawaya güzel olur diye düşünüyorum.selamlar
Arkadaşım tebrik ederim seni gerçekten çok başarılı olmuş bence:cat:
bence güzel olmuş
el emegi göz nuru dediğin bu olsa gerek
arkadaşlar motorun farını kare yapmak istiyorum fikri olan varmı?
nasıl yaparız.?
tamam şimdi anladım abi far hala yuvarlak yaw...bişi yapmadık daha.
Uçma len....Jawa 250 yaparmı?.....Tırtınsa 180 daha gitmez....Piston kolları bitarafından çıkar valla......Biraz gerçekçi ol....:cat: :wiinkk:
saol abi.. benimde bmx bisiklet vardı bende onu tek vitesten 12 vitesliye çıkarmıştım.:queen:hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan ben motosikleti özelleştirmeden yanayım tıpkı senin gibi, sadece marşa basıp gitmek olmamalı motor sevdası, küçükken beldesan kuğu bisikletim vardı gidonunu, boyasını değiştirip kendim 10 vites takmıştım hehe:queen: yani ben eğer bi civatasını somununu sıkmassan zevk vermiyo motosiklet kullanmak kişileştirmek lazım :cat:
saol abi hangi video oldunu anlamadım ama burdaki video ise en son 140 a çıkıyor oda 3. vitesin sonuydu.zaten videoya bakarsanız görürsünüzki ancak 110 yapabilmiş göstergenin duruşuna dikkat! Arkadaşım emeğin ve uğraşma azmin için tebrikler...
valla abicim konyadan bi sen çıktın saol kadroyu güclendirmeyi düşünüyordum ama artık düşünmüyom çünkü baya bi test ettim.abi konyalı üretken olur derlerdi de inanmazdım biz zorda kalmayız beee buluruz bi çözüm motorum yok diye adam yakınmıyor eliyle yapıyor..... şekiiil olmuş farklı ve güzel bi şey emeğine sağlık ama o çatı o canavara az gelir bence güçlendir kardeş