[Ankara - MT]

Fuar 2 gün değil 4 gün arkadaşlar.
29 Mart
30 Mart
31 Mart
1 Nisan

Len daha bi ilanı doğru düzgün okuyamıyorsunuz, nasıl motor sürüyorsunuz anlamıyorum ben sizi :cherry:

o diil de pro haftasonu toplanalim hem fuari anlat hem de ekipman konusunda bi iki bisi soracam :cat:

cmts hava güzel görünüyor...
toplantı başlığı açsak güzel olur...
toplaniriz oturup muhabbet ederiz hiç olmassa...:)

Evren'e bakalım da bir, cumartesi boşsa uyar bana. Gerçi reDragon pazar olsun diyordu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar gelin şunu pazar yapalım çünkü pazar günü daha müsait oluruz katılımda çok olur havalarda güzelleşçek ne dersiniz.

pazar günü de uyar bana cmts de...motorla gelirmiyim bilemem...
ayağım hala şiş ve mor...üstüne basıyoz ama bakalım...
daha iyileşirse bu sefer motorla gelecem kesin...kimse tutamaz...

Son düzenleme:
insallah ben de gelebilirim bulusmaya..
bakalm heyecanli bi h.sonu olacak..
:]

Shakulin

afd

Merhaba beyler bende ankaradan uye oldum ama motor hakkında bılgım yok motorumda yok ama bulusmalara gelırım rahatlıkla motor almayı planlıyorum=)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesi çalışıyorum gençler, pazar sizlerleyim özlemişsinizdir beni :p (motoruma bir arkadaş bakmaya gelecek ama olmadı ben ona giderim :) )

ebola hoşgeldin , yahu birkaç daha hoşgelen arkadaşımız vardı görünüp kayboldular mı ne :)

Ben burdayım sızden tum bılgılerınızı calmadan gıtmeyecem bıde Hyosung GT250R alcam 6000 ytl param var ankarada satan yok mu bu motoru yardımcı olursanız sevinirim...

Hosbulduk tesekkurler=)

Ümmet abi beni ara gelince, burdayım hala. Belki gitmemis olurum, çağrı falan at, bişi yap?

cumartesi çalışıyorum gençler, pazar sizlerleyim özlemişsinizdir beni :p (motoruma bir arkadaş bakmaya gelecek ama olmadı ben ona giderim :) )

masalla sende de acayip alici trafigi var yaw.. iyi iyi er6 ya koşuyosun yani

:wiinkk:

ebola hoşgeldin , yahu birkaç daha hoşgelen arkadaşımız vardı görünüp kayboldular mı ne :)

ben onlara "motor alin da gelin" dedm.. motor ariyorlar yana done :)

pazar günü de uyar bana cmts de...motorla gelirmiyim bilemem...
ayağım hala şiş ve mor...üstüne basıyoz ama bakalım...
daha iyileşirse bu sefer motorla gelecem kesin...kimse tutamaz...

abi sen de devamli yeni numaralar cikariyosun.. bi turlu tanisamadik senle, hayirlisi bakalm..

:rendeer:

aman yolda cuzdana mukayet ol :mrgreen:

::plus1::

Shakulin

@shakulin; evet biz tanıştık hatta senlede şöle bi kapıda tanıştık hhehe hatırlarsan...

abi numara yok bende...ayağımın fotosunu çeksem şaşırısın...
saçma sapan yerleri morardı...3 ayak parmağım mosmor...ayağımın sol tarafında topuğa dğru mor bir çizgi ilerliyo...işin garibi hiç anlamadığım nasıl olduğunu hiç bilmediğim tabanda 1ytl den büyük bi morluk var...bide rahat adım atamıyorum tek sorun bu yoksa gayet iyiyim hehehe....
ve toplantılara geliyom lütfen...
hatta bi ara az daha göbek atıcaktık da son anda kurtulduk :)

artık bu pazara oturup muhabbet ederiz...

@shakulin; evet biz tanıştık hatta senlede şöle bi kapıda tanıştık hhehe hatırlarsan...

abi numara yok bende...ayağımın fotosunu çeksem şaşırısın...
saçma sapan yerleri morardı...3 ayak parmağım mosmor...ayağımın sol tarafında topuğa dğru mor bir çizgi ilerliyo...işin garibi hiç anlamadığım nasıl olduğunu hiç bilmediğim tabanda 1ytl den büyük bi morluk var...bide rahat adım atamıyorum tek sorun bu yoksa gayet iyiyim hehehe....
ve toplantılara geliyom lütfen...
hatta bi ara az daha göbek atıcaktık da son anda kurtulduk :)

artık bu pazara oturup muhabbet ederiz...

valla hatirlayamadim ya, kusura bakma.. :cyclopsan

ben de kan verdigimde sag kolumun yarisi yesil-mor bi renk aldi, rayjay ve r3n gormustu gecen hafta.. butun vucuduma yayilmasi heyecani vardi bende de, alien - martian modeli:]

kacirdik hocam o gobek durumlarini.. olsun bu hafta gelmeye caliscam ama soz veremiom malesef..
insalla gelirim de anatolia da gobek atariz
:)

zaten aldigimiz duyumlara gore pro nun bulusma icin manken ayarlama ile ilgili temaslari suruyormus.. hadi bakalm..
:p

Shakulin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar