vay.. 3 sene once ben de odtu bowling takiminda idim.. hatta ferdi ligde de oynadim bowling.
simdilik ara vermis durumdayim da bakalm belki geri donus olabilir.. bizden fatih, erdem flm devam ediyorlar oynamaya.. butun camiayi taniyorum zaten ABK durumlarindan dolayi
acaba var miydiniz siz ben yogun bi sekilde antremanlara gelip ligde oynuyorken ?
kesin taniyorumdur o zmn..
guzel olur ama house ball ile atmak uzer beni.. top alsak da ustad gediz delse, delicesine oynasak, muhtesem falsolar versek.. ahh eski gunlerdeki gibi olsa sahane olur
nyse uzatmiim ben..
saygi + sevgi..
Shakulin
Arkadaşlar yeni motorumun pazarlığını yaptım.Kaporasını verdim haftaya noter satışını alıp 1999 model bir honda Transalp sahibi olacağım inşallah
çok tatlı oyun beeaaama benim gücüm yetmiyo sanırsam
![]()
Arkadaşlar yeni motorumun pazarlığını yaptım.Kaporasını verdim haftaya noter satışını alıp 1999 model bir honda Transalp sahibi olacağım inşallah
yok abi guc ile hicbi alakasi yok olayin.. hadi halter olsa dedigin gibi de , bowlingde olay tamamiile teknik ve bol miktarda calisma..
vay.. hayirli olsun..
ya ben de merak ediyorum boyle 8-10 yasinda motor alinca ne kadar masraf cikariyor rutin olarak.. sende canli sekilde gorcez bakalm..
Allah kazadan eladan korusun..
Shakulin
çok tatlı oyun beeaaama benim gücüm yetmiyo sanırsam
![]()
2003-2004 de 1993 pegaso kullanmıştım masrafım sadece zincir kiti oldu.Transalpin zincir kiti iyi, lastikler iyi, bir yağ ve filtreleri değiştirip(zaten her motor için sezon başlarında rutin bakım)binmeyi düşünüyorum motoru 30000 de olduğu için masraf çıkaracağını sanmıyorum.Hep beraber göreceğiz bakalım
motor temiz ise bi sorun çımıyo kanaatindeyim...
bi görüşebilsek de pancar motor nasılmış dinletsem size...![]()
valla iyi o zmn ya.. ben de uzun vadede oyle dusunceler icindeyim de bakalm hayirlisi..
yamaha dragstar 1100 kullandim, inanilmaz bi sesi var.. ama oyle bir sese susturucu delinerek ulasilabiliyor mu bilmiyorum.. bi de ondan indikten sonra benim cbr nin seni cikmiyo gibi geldi.. uzun yolda flm kulaklari acitir bence oyle pat pat patt..
sen iyiles gorusuruz insallah..
Shakulin
30000 de olduğu için masraf çıkaracağını sanmıyorum.Hep beraber göreceğiz bakalım
motoshow için davetiye nerden bulcaz arkadaşlar...