- Konu Yazar
- #2,641
Anatolia'da Haydar Baş amcanın kongresi varmış. Korkmayın sakın sakallı sakallı görünce 
öyle deme çarpılırsınAnatolia'da Haydar Baş amcanın kongresi varmış. Korkmayın sakın sakallı sakallı görünce![]()
olm keske gitmeseydik o kadar cok eleman bakti elledi ki motorlarimiza birimize nazar degmesi an meselesi :cyclopsan
Çok saolasın abi Şu çarşambada raporu bı alabılseydım istediğim gibi karakoldan hala içimde sıkıntı var azda olsa dün buluştum ekiplerle taa istanbul yolunda :S
Juniors çok geçmiş olsun ya dün duydum üzüldüm sende bişey yokya o iyi haber. Motoru senin yada şuça göre karşı tarafın sigortası öder meraklanma. suçlu sende olsan karşıda olsa trafik sigortası halleder.
Bu arada Jest yapıp beni ziyarete gelen arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Gelmeden önce haberim olsaydı en azından bir bowling oynardınız. bu seferkini saymıyorum zaten kısa oldu. Bir dahaki sefere daha iyi organizasyon yapalım. benim cep numaram 0532 632 34 36 Gelen arkadaslara cok teşekkür ederim. Valla personelden bazıları " Abi bunlar kim yav böyle tam techizat gelmişler falan dediler" Bende ONLAR BENIM ARKADASLARIMdedim bastıra bastıra bu gururu anlatamam
tekrar teşekkürler.
Juniors kardeşim motoru senden satın alıcam ben bi ara konusalım farketmez kazasıda olsa yabancıdan almaktansa tanıdıktan alalım eğer satarsan haftaya pazar buluşma ayarlarsak 12:00 13:00 gibi gelirim ben Anatolia ya . Bende benim scooter ı elden cıkarmaya calısıyorum satar satmaz motor aramaya baslıyacam .
cunyır abı geçmiş olsun ....sende bısey yokya gerısını bosver..cana gelecegıne mala gelsın.....
bende sımdı gs500 ün bobını konyada bı usta buldum ve bıraktım ona...kendının suan işi varmısta (trafo sarıooo)bır haftaya kadar hallederım dedı.....ınsallah 10 gune kadar bende motoru cıkartcam........zaten motor calısıooo startörude taktımmı tamamdır.......
"abi kaç basıyo bu"en çok senin motorun kadran var diye seninkine çok baktılar, bi kurşun döktürmek lazım artık 600 f e
juniors nazarı başka yolla atmış ama Allahtan kendisinde bişey yok , tekrar geçmiş olsun kardeşim
Ya abı Kusurlu benmişim, Karşı taraf gitti.Polisler beni çağırdı Konuştuk dedim nolcak şimdi kim kusurlu kim napcak nası olcak dedim, Hasarı sen ödicen felan dedi polisler.Ben üzüntülü bi şekilde başımı öne eğip gidiyordum bağırdılar gel diye bizde motorcuyuz seni anlıyoruz felan dedıler. Karşı tarafın sigortası var ona versek kusuru nası olur bi abilik yapalım sana dedıler. Ondan sonrasını anlayın işte. Bide bana yazdılarsa kusuru sonuçta resmini krokisini felan çiziyorlar kazanın altına öyle rapor yazıyorlar bilmiorum teredditüm var.:S Motorda dağıldı onun üzüntüsü bi yandan. tek tesellim bende bişi yok ufak tefek sıyrıklarla atlattım.
olm keske gitmeseydik o kadar cok eleman bakti elledi ki motorlarimiza birimize nazar degmesi an meselesi :cyclopsan
bende sımdı gs500 ün bobını konyada bı usta buldum ve bıraktım ona...kendının suan işi varmısta (trafo sarıooo)bır haftaya kadar hallederım dedı.....ınsallah 10 gune kadar bende motoru cıkartcam........zaten motor calısıooo startörude taktımmı tamamdır.......
Juniors çok geçmiş olsun ya dün duydum üzüldüm sende bişey yokya o iyi haber. Motoru senin yada şuça göre karşı tarafın sigortası öder meraklanma. suçlu sende olsan karşıda olsa trafik sigortası halleder.
Bu arada Jest yapıp beni ziyarete gelen arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Gelmeden önce haberim olsaydı en azından bir bowling oynardınız. bu seferkini saymıyorum zaten kısa oldu. Bir dahaki sefere daha iyi organizasyon yapalım. benim cep numaram 0532 632 34 36 Gelen arkadaslara cok teşekkür ederim. Valla personelden bazıları " Abi bunlar kim yav böyle tam techizat gelmişler falan dediler" Bende ONLAR BENIM ARKADASLARIMdedim bastıra bastıra bu gururu anlatamam
tekrar teşekkürler.
Hocam gelemedim toplantıya
Artık dondum Denizli'ye
Umarım olurda bi daha gelirim Ankara'ya o zaman inş.
olsun biz motorlara atlar denizliye geliriz seni ziyarete
![]()
Shakulin