zühtüpaşa alican abi sanırım sym 250 gts ler için ne dersin bir bilgin var mı
Sayın paşam siz bir gelin 650 emrinizde, sevgiler.
Bekir
Abi Yunanistan olayı gerçekten süper olur. Şu Çanakkale'yi çözelim de
İlbera sanırım 650 kullanıyosun nasıl alet bu kışa kısmetse alacağım da
Hatay'a da geliriz vallahi künefe dedin beni bitirdin.
Oğuz kardeşim hayırlı uğurlu olsun dün gelmek benim için de keyifliydi.
Bu arada bi starbucks yapalım dedik, yoldan geçen Muratebesek bizi görüp durdu. eve gittim hanım Starbucks'ta ne yapıyodun diye sordu, ne oluyo ya anlamadım üzerimde elektronik verici falan mı var
Bora Freehand halini [email protected] adresine atarsın.
Alican Abi bırak şimdi 650 şartını beraber Atina'da güzel olur hani şşşşşş.
Ziya'ya selamlar keşke dün gelseydi güzel muhabbet oldu.
Element hocam baştan koyamamışsın kuralı o zaman bu tarz ziyaretler artarak devam edecek demektir. Bu arada ne zaman bir yerde buluşacak olsak daha erken gelen yok mu ben erken gidiyorum demene de hastayım.
Haftasonu fuar olayını organize edelim.ben Cumartesi gelemem ama Pazar günü olursa sevinirim.
28 yaşındayım.yeşilyurtta oturuyorum.7-8 aydır motosiklet kullanıyorum ve ilk motorum burgman 2004 model.2.el otomobil alım stımıyla uğraşıyorum.benden bu kadar.
teşekkürler alican abi
pokermon78 hoşgeldin sende
avrupa yakası çoğalıooo:mrgreen:
yenı arkadaslara hos geldınız dıyorum !!!
işlerimizin yogunlugundan topıge bakamıyorum kusura bakmayın
T&T kardasler
tamer
Herkese selam.Avrupa yakasında bende varım.
selam
pokerman aramıza hoş geldin... avrupa yakası - anadolu yakası yarışı mı var aramızdaben öyle seziyorum.....
ne olursa olsun burgmancı ların kalpleri hep beraber atıyor kim ne derse desin .....:cat:
saygılar...
Abi Yunanistan olayı gerçekten süper olur. Şu Çanakkale'yi çözelim de
İlbera sanırım 650 kullanıyosun nasıl alet bu kışa kısmetse alacağım da
Hatay'a da geliriz vallahi künefe dedin beni bitirdin.
Oğuz kardeşim hayırlı uğurlu olsun dün gelmek benim için de keyifliydi.
Bu arada bi starbucks yapalım dedik, yoldan geçen Muratebesek bizi görüp durdu. eve gittim hanım Starbucks'ta ne yapıyodun diye sordu, ne oluyo ya anlamadım üzerimde elektronik verici falan mı var
Bora Freehand halini [email protected] adresine atarsın.
Alican Abi bırak şimdi 650 şartını beraber Atina'da güzel olur hani şşşşşş.
Ziya'ya selamlar keşke dün gelseydi güzel muhabbet oldu.
Element hocam baştan koyamamışsın kuralı o zaman bu tarz ziyaretler artarak devam edecek demektir. Bu arada ne zaman bir yerde buluşacak olsak daha erken gelen yok mu ben erken gidiyorum demene de hastayım.
Haftasonu fuar olayını organize edelim.ben Cumartesi gelemem ama Pazar günü olursa sevinirim.