Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

zühtüpaşa alican abi sanırım sym 250 gts ler için ne dersin bir bilgin var mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zühtüpaşa alican abi sanırım sym 250 gts ler için ne dersin bir bilgin var mı

7 Ay kullandım..:bounce: Ve daha öncesinde Burgman 400 kullanıyordum..:bounce: Son sürati hariç hiç bir şekilde Burgmanı aratmaz..Hatta bazı özellikleri (Özellikle sehir içi kullanım pratikliği) BUrgman da iyi denebilir..
:wiinkk:
Sonuçta herşeyiyle kesinlikle italyanlardan iyi bir motordur..:cat: (Hem servis hem yedek parça bulunabilirliği ve dahası parça fiyatı konusunda)..
Gönül rahatlığı ile alınabilir..:rendeer:
S&S

Sayın paşam siz bir gelin 650 emrinizde, sevgiler.
Bekir

Söylemen yeter kardesim..:rendeer:

Son düzenleme:
Abi Yunanistan olayı gerçekten süper olur. Şu Çanakkale'yi çözelim de :)
İlbera sanırım 650 kullanıyosun nasıl alet bu kışa kısmetse alacağım da :)
Hatay'a da geliriz vallahi künefe dedin beni bitirdin.

Oğuz kardeşim hayırlı uğurlu olsun dün gelmek benim için de keyifliydi.
Bu arada bi starbucks yapalım dedik, yoldan geçen Muratebesek bizi görüp durdu. eve gittim hanım Starbucks'ta ne yapıyodun diye sordu, ne oluyo ya anlamadım üzerimde elektronik verici falan mı var :)

Bora Freehand halini [email protected] adresine atarsın.
Alican Abi bırak şimdi 650 şartını beraber Atina'da güzel olur hani şşşşşş.
Ziya'ya selamlar keşke dün gelseydi güzel muhabbet oldu.

Element hocam baştan koyamamışsın kuralı o zaman bu tarz ziyaretler artarak devam edecek demektir. Bu arada ne zaman bir yerde buluşacak olsak daha erken gelen yok mu ben erken gidiyorum demene de hastayım :).
Haftasonu fuar olayını organize edelim.ben Cumartesi gelemem ama Pazar günü olursa sevinirim.

tabii ctesi maç var dimiii??????????

Bu arada bi starbucks yapalım dedik, yoldan geçen Muratebesek bizi görüp durdu. eve gittim hanım Starbucks'ta ne yapıyodun diye sordu, ne oluyo ya anlamadım üzerimde elektronik verici falan mı var :)

Element hocam baştan koyamamışsın kuralı o zaman bu tarz ziyaretler artarak devam edecek demektir. Bu arada ne zaman bir yerde buluşacak olsak daha erken gelen yok mu ben erken gidiyorum demene de hastayım :).
Haftasonu fuar olayını organize edelim.ben Cumartesi gelemem ama Pazar günü olursa sevinirim.

Son düzenleme:
28 yaşındayım.yeşilyurtta oturuyorum.7-8 aydır motosiklet kullanıyorum ve ilk motorum burgman 2004 model.2.el otomobil alım stımıyla uğraşıyorum.benden bu kadar.

teşekkürler alican abi
pokermon78 hoşgeldin sende
avrupa yakası çoğalıooo:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yenı arkadaslara hos geldınız dıyorum !!!
işlerimizin yogunlugundan topıge bakamıyorum kusura bakmayın
T&T kardasler
tamer

Forumdan Uzaklaştırıldı
yenı arkadaslara hos geldınız dıyorum !!!
işlerimizin yogunlugundan topıge bakamıyorum kusura bakmayın
T&T kardasler
tamer

Aman tamer iş olsunda topiğe bakma..biz sana anlatırız..:cherry: :wiinkk: :p
S&S

tabi abi ama ne yapalım özeniyoruz

hareket o yakada maşallahhh

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
selam

pokerman aramıza hoş geldin... avrupa yakası - anadolu yakası yarışı mı var aramızda:) ben öyle seziyorum.....

ne olursa olsun burgmancı ların kalpleri hep beraber atıyor kim ne derse desin .....:cat:

saygılar...

Yafu tabiki yarış yok..sadece bizler bu tarafa çoğunluktayız..neyse sezon açılıo..sık sık geçeriz karşıyada..çok şık mekanlar var..yaz akşamlarında beraber oluruz sık sık..:wiinkk:
S&S

Selam Arkadaşlar

Dün akşam süperdi sizlerle tanışmakdan çok mutlu oldum . Tekteker Oğuz kardeşim tekrar hayırlı olsun karakızın.

Arkadaşlar bugün motorun ruhsat işleri için Maltepe emniyete gittim.

Yeni kanun çıkmış 2006 ve sonrası trafiğe çıkan motorların çok basit bir dilekçe ile ilk muayene tarihlerini 2009 olarak düzeltiyollar ve sonrasında da 2 yılda 1 yapılıyor otomobil gibi

bilgilerinize sunarım .

Saygılar ;
Mert Sunman

Sevgili stingrayx, siz yeterki gelin Hatay'a ben ellerimle künfe pişirip yediririm sizlere.
650 ye gelince daha önce kısa süreli de olsa 400 kullanıyordum (tabi gts 250 yi saymazsak), 400 den daha sessiz, titremesiz yol tutuşu ve kavraması özellikle şehiriçinde daha performanslı ama 400 kadar kıvrak ve çevik değil. Süspansiyonu 400'e göre biraz daha sert ama jant-lastik genişliği ve bağımsız arka salıncağı ile daha dengeli güven veriyor. Sert rüzgarlarda 400 etkilenirken 650 ile rahatlıkla sürüşe devam ediyorsunuz.400 göre yerden yüksekliği daha fazla bu durumu eğer uzun boyluysanız avantaj ama normal ve altında bir boya sahipseniz ayaklarınıza yere bastığınızda motoru tutmanız ve yönlendirmenizi zorlaştırıyor.
Yol kaplamalarındaki bozuk yerlerde 400'ün lastikleri etkilenirken 650 etkilenmiyor. 400'ün ön camı kısa ve rüzgar tüneli alnınızı hedeflerken, 650 nin camını son kademeye yükselttiğinizde hem rüzgarı kesiyor hem de sessizlik sağlıyor. 400 e göre bir hayli ağır olduğundan park yerlerinden ayrılırken çoğu zaman geri vites neden koymamışlar diye homurdandığınız oluyor, ısınması ise çok çabuk, soğuması daha geç, radyatör fanları daha sessiz,triptonic vites 5+1, 6.vites uzunyol ekonomi vitesi, , ısıölçeri, kısıtlı yol bilgisayarı digital göstergeleri oldukça kullanışlı özelliklede torku insanı baştan çıkarıcı. Kısaca scooter de son nokta. İnşallah herkese Allah kısmet eder, hayalleriniz gerçekleşir. Umarım size yararlı olmaya çalıştım. Sevgi ve saygılarımla.
Bekir
Hatay'a gelin, künefeyi benden yiyin!:mrgreen:

arkadaşlar bügünki keşif gezim we paylaşım iyi seyirler
Deniz Serhoşları

Köpükten omuzları birbirine dayanmış.
Yüksek mağrur başaları, akşam rengiyle yanmış,
sahile koşuyor bak
deniz serhoşları

Bazen yırtık yelkenli bir sandala çarparak
Bazen ufkun kıpkızıl şarabına takarak
gitgide coşuyor bak
deniz serhoşları.

Rüzgarın ıslığı en yakın yoldaşları
yıllarca dövünerek içi yanmış taşları,
bir anda parçalayıp doyacakmış
serhoşları.

Çılgın gönüllerde aşkın en büyük kini
yosunlu kayaların o yeşil gözlerini
deli aşıklar gibi oyacakmış
serhoşlar.

Ömer Bedrettin UŞAKLI (1926- Trilye)

son iki resim alıntıdır yüklemek uzun sürüyordu kb düşük bilgi amaçlı onları tercih ettim
ilk resim deniz ötobüsü inşaatı bu yaza hazır olacak
merkezden görüntüler atatürk anıtı
mudanya antlaşmasının yapıldığı bina we balmumlar ismet inönü we itifak dewletlerinin komutanları
tarihi mimari we trilye kasabası muhteşem we gezilmesi gereken bi yer yazın çok daha kalabalık we şenlikli olan bşi yer inşallah hepberaber gidbiliriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günaydın Türkiye..
Exelans ne güsel gezmişsin..Mudanya, tirilye...ahhh ah eski gunler geldi aklıma..:pr:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar