Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam

herkese günaydın

exselans çok güzel bir paylaşım yapmışsın eline,emeğine sağlık...

Arkadaşlar günaydın, işlerin yoğunluğundan dün doğru dürüst bakamadım buralara ama yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler.
Bu arada utanarak ve kudurmuş olarak şu bilgiyi paylaşmak istiyorum. Almanyada ki intercom cihazı ile ilgili biri Almanya'da demir çelik ihracatı ile uğraşan bir firmadaki eski arkadaşla, bir diğeride burada Almanya'da tanıdıkları olduğunu söyleyip yardım etmeye çalışırım diyip ses soluk çıkarmayan bir serseri ile görüşüp rica etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Malın gümrükle ilgili kısmında herhangi bir problem yok ama oradaki firmadan konuşup, sorulacakları sorup malı alıp bize gönderecek kanına namert kanı bulaşmamış bir Türk delikanlısı bulamadım açıkcası, acaip kudurmuş ve size karşı mahçup olmuş durumdayım. Ben yine de bir ümit araştırıyorum başka birisi olabilirmi diye ama etrafında Almanya'da bu işimizi görebilecek bir arkadaşı, dostu tanıdığı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Böyle en fazla 2 saatini ayıracak bir zata ulaşabilirsek istediğimiz malın gelmesi en fazla 2 gün. Neyse yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Saygılarımla...

Arkadaşlar günaydın, işlerin yoğunluğundan dün doğru dürüst bakamadım buralara ama yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler.
Bu arada utanarak ve kudurmuş olarak şu bilgiyi paylaşmak istiyorum. Almanyada ki intercom cihazı ile ilgili biri Almanya'da demir çelik ihracatı ile uğraşan bir firmadaki eski arkadaşla, bir diğeride burada Almanya'da tanıdıkları olduğunu söyleyip yardım etmeye çalışırım diyip ses soluk çıkarmayan bir serseri ile görüşüp rica etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Malın gümrükle ilgili kısmında herhangi bir problem yok ama oradaki firmadan konuşup, sorulacakları sorup malı alıp bize gönderecek kanına namert kanı bulaşmamış bir Türk delikanlısı bulamadım açıkcası, acaip kudurmuş ve size karşı mahçup olmuş durumdayım. Ben yine de bir ümit araştırıyorum başka birisi olabilirmi diye ama etrafında Almanya'da bu işimizi görebilecek bir arkadaşı, dostu tanıdığı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Böyle en fazla 2 saatini ayıracak bir zata ulaşabilirsek istediğimiz malın gelmesi en fazla 2 gün. Neyse yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Saygılarımla...

sağlık olsun be kardeşim kendine problem etme bu işler böyledir zaten

Sevgili stingrayx, siz yeterki gelin Hatay'a ben ellerimle künfe pişirip yediririm sizlere.
650 ye gelince daha önce kısa süreli de olsa 400 kullanıyordum (tabi gts 250 yi saymazsak), 400 den daha sessiz, titremesiz yol tutuşu ve kavraması özellikle şehiriçinde daha performanslı ama 400 kadar kıvrak ve çevik değil. Süspansiyonu 400'e göre biraz daha sert ama jant-lastik genişliği ve bağımsız arka salıncağı ile daha dengeli güven veriyor. Sert rüzgarlarda 400 etkilenirken 650 ile rahatlıkla sürüşe devam ediyorsunuz.400 göre yerden yüksekliği daha fazla bu durumu eğer uzun boyluysanız avantaj ama normal ve altında bir boya sahipseniz ayaklarınıza yere bastığınızda motoru tutmanız ve yönlendirmenizi zorlaştırıyor.
Yol kaplamalarındaki bozuk yerlerde 400'ün lastikleri etkilenirken 650 etkilenmiyor. 400'ün ön camı kısa ve rüzgar tüneli alnınızı hedeflerken, 650 nin camını son kademeye yükselttiğinizde hem rüzgarı kesiyor hem de sessizlik sağlıyor. 400 e göre bir hayli ağır olduğundan park yerlerinden ayrılırken çoğu zaman geri vites neden koymamışlar diye homurdandığınız oluyor, ısınması ise çok çabuk, soğuması daha geç, radyatör fanları daha sessiz,triptonic vites 5+1, 6.vites uzunyol ekonomi vitesi, , ısıölçeri, kısıtlı yol bilgisayarı digital göstergeleri oldukça kullanışlı özelliklede torku insanı baştan çıkarıcı. Kısaca scooter de son nokta. İnşallah herkese Allah kısmet eder, hayalleriniz gerçekleşir. Umarım size yararlı olmaya çalıştım. Sevgi ve saygılarımla.
Bekir
Hatay'a gelin, künefeyi benden yiyin!:cherry:

Saygılarımla...

tamer kardeş cihazın marka model varsa link ve biliniyorsa fiyat bilgilerini verirmisin bana merak ettim:silent: doğrusu teşekkürler

tüm yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..

tolga sana sorayım.. sanırım bu yurt dışı işlerle sen daha bi ilgilisin kardeşim..
abim yarın 3-4 günlüğüne pakistana gidecek.. oradan şu kalite kasklardan aldırsam avantajım olur mu?

Herkese selam.Avrupa yakasında bende varım.

Hoşgeldin Pokermon bende Florya'dayım, komşuyuz yani. İlk fırsatta görüşelim, tanışalım..:cherry:

arkadaşlar bügünki keşif gezim we paylaşım iyi seyirler

son iki resim alıntıdır yüklemek uzun sürüyordu kb düşük bilgi amaçlı onları tercih ettim
ilk resim deniz ötobüsü inşaatı bu yaza hazır olacak
merkezden görüntüler atatürk anıtı
mudanya antlaşmasının yapıldığı bina we balmumlar ismet inönü we itifak dewletlerinin komutanları
tarihi mimari we trilye kasabası muhteşem we gezilmesi gereken bi yer yazın çok daha kalabalık we şenlikli olan bşi yer inşallah hepberaber gidbiliriz

Bende 4-5 sene Bursa'da öğrencilik yaptım, Mudanya'yı severim :cat:

Saygılarımla...

Nakliyeci bir arkadaşınız olarak arzu ederseniz, karayolu veya havayolu taşımasını organize edebilirim..:wiinkk:

Sevgiler, saygılar :rendeer:

Erkan

arkadaşlar hoşbulduk.isim yazmayı unutmuşum ismim veysel.erkane ben de bursada okudum üni.yi.ilk fırsatta beraber olmak dileğiyle hoşçakalın.

arkadaslar üzücü bır haberım var :(
arkadsımız ZAFER (beettle65) hastatalanmış pazartesı günü tekrar acıl amelıyat olmuş şimdi evınde istirahat edıyor saglıgı yerınde az önce konuştum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HAYDEEE...nerden cıktı yafu arıoz hemen ziya ile..:pale:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi aradık ziya ile birlikte zaferi....Gayet iyimiş..mecburen istirahat ediyor..Soranlara selamı var..
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar