JAMAİKA KARDEŞİM, sizin avatar'daki resimde Ana far'ın sağ ve solunda sis lambasına benzer birşeyler gözüküyor,...ki öyle.
Biliyorsunuz yasa var::11122:: ; Nerden Buldununuz?
Kaç'a Buldunuz?
Bizde istesek bulabilirmiyiz.::biggrinn[/QUOT
Oky.. Madem Yasa Var Bizde Yasalara Uyalım ozaman. Benim moturun üzerindeki yani görmüş olduğun sisler 30ytl. (Takımı)
Geçmiş olsun mesajlarınız için çok saolun arkadaşlar. :rendeer:
jameika34;
MOTOSHOW/07 VE MOTOSİKLET 2007 FUAR DAVETİYELERİ"nden isteyen arkadaşlara ücretsiz fuar davetiyesi.... bilgilerinize demişsin. nasıl temin ederiz kardeş?
Geçen bi fiyat almıştım ayak üstü. metzeler di sanırım. tubless olarak orjinal jantları kullandığımızda sadece arka lastikler için 160 milyon fiyat çıktı. ön de o ayarlarda. Sizlerin aldığı fiyat varsa paylaşırmısınız.
Kardeşim önce geçmiş olsun. Allah birdaha kaza bela vermesin hiçkimseye. Fuar davetiyelerini bende alabilirsin (Sirkeci'deyim)
Lastiklere gelince ben bir araştırayım ozaman fiyatları bildiririm.
jamaika34 dostum senin motorsikletin resimlerini eklermisin cok hoş görünüyor
Babacım kusura bakma çünki ben fotoğraf eklemesini bilmiyorum henüz:mrgreen:
Arkadaşlar bugün lastiklerimi değiştirdim merak eden bütün arkadaşlarla aşağıda paylaşıyorum
Metzeler marka iki adet lastik aldım (Sirkeciden ''Aydın motor'')
Kampanya varmış Ön lastik 100 ytl Arka lastik 130 ytl toplam 230 ytl idi pazarlık yaptım ve nakit ödedim 220 ytl ye düştü ancak isterseniz kredi kartıyla ikiye bölüyorlar ve 230 alıyor ikisine.
2 adette dublex için sibop aldım onlarda tanesi 5 ytl
daha sonra lastikleri motorun cc barına bağlayıp Kadıköye Menderes ustaya gittim (Super bir usta çok tatlı biri işini iyi biliyor) Bizim eski lastikleri çıkardığımızda bizim bu sl lerin jantlarının anormal kalın olduğunu gördük ve sibopları takamadık ve Metzeler lastikleri içerisinde iç lastikleriyle beraber taktık bu durum biraz can sıktı fakat lastikler super kesinlikle tavsiye ederim yola zamk gibi tutunuyor eskiden korku ve tereddütle girdiğim virajları neredeyse 45 derecelik açıyla döndüm.Bu güven 220 ytl ye değer arkadaşlar kesinlikle Metzeler(Alman malı) diyorum gerisini boşverin.
Kadıköyden Kocamustafapaşaya bu akşam döndüm yarın biraz daha yol yapıp deneyeceğim yine burada yazarım ancak şu ana kadar herşey mükemmel sadece Dublex sorununu nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum
Daha önce Dublex yaptıran arkadaşlar sibop meselesini nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim.
:cherry:
Bu arada COBALT Menderes usta ve balatan seni bekliyor bilgin olsun .
Ayrıca GECE atlattın beni çok bekledim valla.
Dubles janlar için ayrıca uzun siboplar var arabalar için kullanılıyor. Yalnız Keeway jantlarındaki sibop delikleri dar onları matkapla açması lazım. Yoksa sibaplar oturmaz bilgin olsun...

ale: