[Ankara - MT]

ya ne guzel havalar...bende adanada idim hafta sonu orda ise daha da muhtesem bi hava vardı...tshirt le gezdim dersem yalan olmaz 20 derece idi....
neyse burda da havalar iyice bi düzelsede çıkarsak motoru artık...
aşil tendonun acısı var zate içimde hala...acısını çıkarcam yazın...heryere gidecem işe de gidecemm zate...
bide uzun yolculuklarda motoruda arabayla götürmek için romörk yapma işine bulaştım...bu hafta olmasa bile gelecek hafta içinde umarım biter ve buraya resimlerini koyarim.. :)
sonra yapariz herkese birer tane...
hadi herkese kolay gelsin...

bizimde romörk var çok rahat oluyo,motoru yazlıga götürüp getiriyoruz.uzun yolda varlıgını unutuyoruz da şehir içi ve geri manevra ölüm

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkoman abi geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
gezi için herşeyi devletten beklemeyelim arkadaşlar birimiz çıksın şuraya gezelim desin o yeter değil mi :) bu arada bu pazar toplansak nasıl olur özlediniz mi birbirinizi :p :salut: :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok abi mod falan yok aramızda, hepiniz aynıyız :)

Gene toplumsal mesaj vermeye başladı...Ben demiştim büyük oynuyor diye...:p

gezi için herşeyi devletten beklemeyelim arkadaşlar birimiz çıksın şuraya gezelim desin o yeter değil mi :) bu arada bu pazar toplansak nasıl olur özlediniz mi birbirinizi :p :salut: :cherry:

Yok 3vırın kardeş....Kimse özlememiş...Hem senin şopır ne alemde?...:mrgreen:

Yav doktor bana neden söylemiyorsun bende Pazar günü K.Esat, Kızılay, Sıhhiye, Ulus, İstanbul Yolu, A.O.Ç , Gazi Mah. , Bahçeli, Maltepe, Kurtuluş. Yaptım A.O.Ç "de 5,6 tane ybr ci gordum aslında onlarada takılabılırdım ama tek gezdim:) Birlikte gezelim. insan haber verir:p

yahu acemiliği atana kadar fazla dikkat gerektiren işlere kalkışmamak lazım diye düşünüyorum. zaten etraf manyak dolu. :) ustalaşınca daha uzaklara gideriz :) bir de benim ne zaman cikacagim hiç belli olmuyor. çıkana kadar benim bile haberim olmuyor. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı

ben motorumu özledıııııııım....millet motorla gezıo bende kamyonla gezıyom....:pr: :pr: :pr: :pr:
bu hafta ınsallah ankya dönerım.....suan mus-vartodayım....bundan baska bı yer cıkmazsa bide yolda kamyon dökulmezse:cherry: bu hafta sonuna ınsallah ank dayım....:bounce:

Gene toplumsal mesaj vermeye başladı...Ben demiştim büyük oynuyor diye...:p

Yok 3vırın kardeş....Kimse özlememiş...Hem senin şopır ne alemde?...:mrgreen:

şapır olmasın:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim şopar :) haftasonu teslim alınacak , bakımıda yapıldı , yeşil caddelere bomba gibi döneceğiz inşallah

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
haftasonu demiştim ama dayanamadım gittik saolsun scorp ile motoru aldık, aşağıda ayarlanmış vites kolum dışında bi sorunum yok, pazar günü bide kendim elden geçireceğim canavar gibi olacak inşalla,

bu arada ön çamurluk olmadan motorum çok sekssiiiiii :p :cherry: tam bir naked :cherry:

Arkoman üstüne bi mesaj daha atmıştım o da gelmedi demek :) Önemli bişi diil,motorunu superlight sandım ama sonradan farkettim hyosung olduğunu.. Budur yani :)

haftasonu demiştim ama dayanamadım gittik saolsun scorp ile motoru aldık, aşağıda ayarlanmış vites kolum dışında bi sorunum yok, pazar günü bide kendim elden geçireceğim canavar gibi olacak inşalla,

bu arada ön çamurluk olmadan motorum çok sekssiiiiii :p :cherry: tam bir naked :cherry:
Foto isterüük :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
fotolar pazara , pazara değil mezara kadar icabında :p

yaslaninca nasilsa doga adami olacaaniz bu aralar yilan gibi virajlarin tadini almaya bakin :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaslaninca nasilsa doga adami olacaaniz bu aralar yilan gibi virajlarin tadini almaya bakin :mrgreen:

alkış tutuyorum ::alkiis:: hem kendimizi doğaya salmak içinde haftanın sadece iki ya da bir gününe sahipken banada akıl karı gelmiyor malesef , haydi hep beraber sport touring ci olalım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar