Ertuğrul Öz'ü kaybettik

haberini okduğum an
hafiften bir meltem hissettim
içim ürperdi
saçlarım uçuştu belli belirsiz
ve rüzgarın geçti gitti
tutamazdım, tutamazdık

tek bir saniyeydi
bir andı
dikkatsiz bir şöfürün
belki bir metre sola kırmasındandı
duramazdın, duramazdık

seni hayal ettim
olabildiğince neşeli
olabildiğince hür
ve tabi motorunun üzerinde
gülümserken

rüzgarın durulmadı
gitti çoktan
senin o gün gideceğin yere
sonra bizi dolaştı
boğazımızı düğümledi
yaşlarımızı kuruttu
tarifi olmayan duyguları
...yüreğimize gömdü

haberini okduğum an
hafiften bir meltem hissettim
içim ürperdi
saçlarım uçuştu belli belirsiz
ve rüzgarın geçti gitti
tutamazdım, tutamazdık

tek bir saniyeydi
bir andı
dikkatsiz bir şöfürün
belki bir metre sola kırmasındandı
duramazdın, duramazdık

seni hayal ettim
olabildiğince neşeli
olabildiğince hür
ve tabi motorunun üzerinde
gülümserken

rüzgarın durulmadı
gitti çoktan
senin o gün gideceğin yere
sonra bizi dolaştı
boğazımızı düğümledi
yaşlarımızı kuruttu
tarifi olmayan duyguları
...yüreğimize gömdü

Cok güzel yazmıssın :salut:

Allah rahmet eylesin ya basımız sagolsun ınanın cok uzuldum
Allah trafıkte motorları aractan saymayan dıkkatsız soforlerıde ıslah etsın ne dıyım bende boyle bı kaza yaptım Allah korudu :pale:
Tekrar sabır versın Allah aılesıne.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin başımız sağ olsun

inanmiyorum gercekten...
Avatarindaki Akira animesinde gorulen Kaneda'nin motosikletini fark edince hemen ozel mesaj atip tanismak istemistim...
Benim gibi bir anime severin daha olmasi cok hosuma gitmisti, most ile Sinop MT de bile yazismistik...
Cok uzuldum cok, boyle olmamaliydi.
Yuzyuze gorusememistim bile daha...
Mekani cennet olsun

:salut: :salut:

çok bekledim ama internette haberi görünce.. :salut:

Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...

Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...

ne yaptın abi sen... :salut: :salut: :pr:

abi şaka deyin nolur ya...yok böyle bişey diyin...oda çıksın şimdi onlıne olsun şakaydı herşey meğer ne kadar sevenimiz var desin...

Mete abin sana kurban olsun...

çok bekledim çok. konu daha ilk açıldığında sitedeydim. bir baktım Ertuğrul Öz'ü kaybettik diye bir konu açılmış. 0 okunma ve 0 cevap. yok canım bizim ertuğrul değildir diyerek hemen konuya daldım. okur okumaz elim ayağım boşaldı. ellerimin titremesinden mesaj yazamadım. ardından msn de mustiyle konuştum. mustide dağıldı. ardından kütüğe mesaj yazdım. ve gece nasıl olur, nasıl olur diye sayıklayıp durdum. rüyamda kazayı gördüm. ardından (rüyamda) dişi burada olayı anlatıyordu. kaza olduğu anda ordaymış.. çok etkilendim ben ya.. :salut: motordan soğumuş durumdayım.. :pr:

Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. sadece "allah rahmet eylesin" "vah vah" demekle kalmamalıyız...

erturulzna5.jpg

abi ertuğrul özü anmak için ertuğrul öz forumlarını canlı tutalım, aramızda yaşatalım bari

Ertuğrul_Öz;162400' Alıntı:
Bugün baktım hava güzel. peder beyle motoru ve arabamızı evin az ilerisindeki çeşmeye yıkamaya götürdük. motoru yıkamaya başlayacaktıkki gelen telefonla 5 dakika mesafede bir yerden bir paket almak için yola çıktım.Dönüş yolunda güneşin tadını çıkara çıkara, yavaşça (10-15 km) geliyordum ki kadının birisi iki araba arasından önüme atladı. Arada sadece 2 m civarı mesafe vardı arka frene basmamla kendimi yerde buldum,Koruma demiri sayesinde hiçbirşey olmadı.(Eminim deneyimli birisi de olsa yine düşerdi). Kadın hiçbirşey olmamış gibi karşıya geçti. Biraz bağırdım çağırdım, ama kadın hiç arkasına bile bakmadan gitti:pr: .
Neyse, çalışır durumdaki motoru oradakilerin yardımı ie kaldırdık (Nasıl olduysa Catdog arkadaşın motoru tek başına kaldırmaya çalışırken ayağını incittiği aklıma geldi ). Bastım eve geldim Durumu babama anlattım.Beraber biraz gülme krzine girdik::koop:: . Motoru Güzelce yıkadık.Yeni aldığımız çantaları, püskülü taktık,Biraz turlayıp yerine koyduk.:) Motorda hiçbirşey yoktu. Olan benim LCW pantolonun dizine oldu:p

Demekki neymiş. Her an önünüze top peşinde bir çocuk veya Karşı vitrinde gördüğü perdeye sivrisineğin sokak lambasına uçması gibi koşan bir kadın çıkabilirmiş
Eh sırtı yere gelmeyen pehlivan olmazmış (benimki biraz erken oldu ama).

Geçmiş olsun !

Ne sende bişey var ne motorunda...
Hiç kaza olmasın ama, olacaksa da böylesi olsun :)

Dostum en kotu kazan bu olsun. Daha beterinden allah korusun.

geçmiş olsun akira, I love "koruma demiri" :cat:

bir de yayalar bizleri de "yaya" zannediyor gibime geliyor bana, yani yürüyen bir insan gibi hemen durup yön değiştirebileceğimizi falan, enteresan bir durum tabii...

Ertuğrul_Öz;162951' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar.Kısmet olursa en yakın zamanda bi scooter bulup ani durma,yön değiştirme pratiği yapacağım. İnşallah en büyük kazam bu olur:mrgreen:
Allah sizi de beterinden saklasın

Keşke öyle olsaydı be kanka :salut: :salut:

Kendisi ile geçen yaz Temmuz ayında İzmirden Samsuna yaptığım gezi esnasında tanışmıştık...Bana sadece telefon et kardeşim demişti işi gücü bırakıp yanıma gelmişti.Bu denli iyi kalpli temiz ve vefakar bir insandı.Seni tanıyanlar tertemiz kalbindeki güzel insanı iyi biliyorlardı kısa sürede olsa o şanslı insanlardan biride ben oldum...forumlarda bir çok defalar karşılıklı yazıştık mesajlaştık bilgi alışverişinde bulunduk... Gözlerindeki ışığı asla unutmayacağım kardeşim yolun cennet olsun gözlerimden akan yaşlar inanki toprağını hepimizin yolu olan toprağı ıslatacaktır,O yaşlarki bu kelimeler benim sana boynumun borcudur dostum kardeşim...
Az önce Hyomu garaja çektim içimi yakıyor çünkü sanırım uzun bir süre kullanamayacağım ...
Yüce Allahım mekanını cennet etsin hepimizin başı sağolsun...

:salut: :salut:

çok bekledim çok. konu daha ilk açıldığında sitedeydim. bir baktım Ertuğrul Öz'ü kaybettik diye bir konu açılmış. 0 okunma ve 0 cevap. yok canım bizim ertuğrul değildir diyerek hemen konuya daldım. okur okumaz elim ayağım boşaldı. ellerimin titremesinden mesaj yazamadım. ardından msn de mustiyle konuştum. mustide dağıldı. ardından kütüğe mesaj yazdım. ve gece nasıl olur, nasıl olur diye sayıklayıp durdum. rüyamda kazayı gördüm. ardından (rüyamda) dişi burada olayı anlatıyordu. kaza olduğu anda ordaymış.. çok etkilendim ben ya.. :salut: motordan soğumuş durumdayım.. :pr:

Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. sadece "allah rahmet eylesin" "vah vah" demekle kalmamalıyız...
Dün sabahtan beri sürekli bu konudayım, ama hiçbir şey yazamıyorum...

Son dört-beş aydır her zaman 3te falan yatarım, ilk defa bir pazar erken yattım, ertesi gün staja gidecektim. Bİlgisayarı açık bıraktım, film falan indiriyordum, msne de uyuyorum yazdım yattım. Sabah kalkınca Özgür'ün mesajını gördüm msnde, inanmadım ilk başta. Forumu açtım, ana sayfada konuyu gördüm, yine inanmadım. Konuyu tigermbz'nin açtığını gördüm, yine inanmadım. viper volkanla olcana msg attım cepten, işe geldim, önümde bir ton dosya vardı ama gözümü ekrandan ayırmadan sürekli refresh yapıyordum mt'yi, tiger gelir de "şifremi çaldılar" der diye :salut: Ama en sonunda AA'nın geçtiği haberi görünce oturdum ağladım...

Birebir sohbetimiz olmasa da yazdıkalrını okumayı en sevdiğim insanlardandı. Babasına araba almakla kendine motor almak arasında kaldığını görünce çok sevmiştim onu. Motorunu komşusu hurda edince kendim kaza yapmış gibi üzülmüştüm.

Şimdi sanki yıllardır tanıdığım birini kaybetmiş gibiyim... Konuşmak boş...

yazdiklarindan cok faydalanmistim...

Dünkü aklın bugün yetmez
Yarın bambaşka bir dünya
Bir sen var o hiç değişmez
Gerçeklerin hep farkında

Yol yakınken düşün biraz
Bir nesildik beraberce
Bir adım git bir adım gel
Kaç yıl kaldı önümüzde

Gör artık, gör artık anla
Ölümlü, ölümlü bu dünya

Düşman olmak mertlik değil
Korkaklığın iradesi
Kurnazlık marifet değil
Aptalların tesellisi

Pişmanlığa tercih etme
Geçmişteki hataları
Yalnız gözyaşların yıkar
Ruhundaki günahları

Ölümlü, ölümlü bu dünya
Savaşma artık hayatla

Çok yoruldun dinlen biraz
Misafirsin bu alemde
Etrafını seyret biraz
Fazla kalmazsın belki de
Doğru yanlış gerçek yalan
Farketmiyor aslında
Dünya döner geçer zaman
Hiçbirşey kalmaz ardında

Ölümlü, ölümlü bu dünya

(pentagram)

Off ya Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
mesajlaşırdık kendisiyle off ya inanamıyorum,

Bütüm motosiklet net ailesinin başı sağolsun, Alla yakınlarına sabır versin kötü oldum yav.

Rahat uyusun..

Arkadaşımız rahat uyusun.. allah rahmet eylesin.umarım bidaha böyle bi msj yazmam.inanın hiç bi şekilde tanımıyorum onu ama.içime battı şimdi bu şekilde yorum yazmak.. sevenlerine allah sabır versin.. :pale: :pale: :pale: :pale:

Şahsen tanımasamda site de sorunları olan kişilere yardımcı olmaya çalışan yardımsever birisiydi.

Alllah rahmet eylesin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar