Ertuğrul Öz'ü kaybettik

başımız sağolsun arkadaşlar,Allah rahmet eğlesin.
bu zamanda dünyada yaşamak zaten zorken böle kazalara can vermek...yazık. mekanı cennet olsun

MotoGezgin ailesi olarak Merhuma Rahmet ailesine sabırlar dileriz..

Motosiklet.net ailesinin ve tüm motorcu camiasının başı sağolsun..Yapabilecek herhangi bir şey varsa bizler de yanınızda oldugumuzu belirtiriz..

MotoGezgin Ailesi

Son düzenleme:
Allahtan rahmet diliyorum ailesine kalanlara ve tüm Mt camiasına sabır...
faydalı cevaplarından bir daha faydalanamayacağımız kıymetli bir yıldız daha kaydı.

allah rahmet eylesin, mt camiasının başı sağolsun

bana yazdıkları aklıma geldikçe, hüzünleniyorum, duygulanıyorum :salut:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin insanın inanası gelmiyor...söylenecek okadar çok şey vvar ne diyelim Allah mekanını cennet, Ailesine ve bizlere sabır eylesin

Arkadaşımıza Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum. Cok üzücü gercekten cok üzüldüm.. İnşallah böyle bir haberle birdaha kimse karşılaşmaz..

Saygılar sevgiler

olmadı be ertu

Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...

Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...

bugün abim Cyberm arayıp söylediğinde dizlerimin bağının çözüldüğünü hissettim..

olmadı be ertu. olmadı dostum.
ilk yazın tanışmıştık senle. sinop seyahatimde ugramıştım yanına.
ilk görüşmemize rağmen nasıl da kucaklamıştık birbirimizi sanki kırk yıllık dostlar gibi.
hani iş yerinin önünde sesli konuşurken " konuş sen bunlar yabancı, anlamazlar" demiştin de gülmüştük.
hani samsuna gelince beni arayacaktın bu yazın.
hani yantur dan bi motor da bana yapıcaktık.
hani çiftlikte çıkaracaktık sesimizi gaz vererek şöyle inleyecekti cadde.
hani her geldiğim zaman uğrayacaktım sürsana.
hani ne olacak şimdi bu kadar söz, bu kadar plan. olmadı be ertu. hiç olmadı...

başımız sağolsun. tanışmakla, iki kelam etmekle şereflendiğim kadim bir dostumuz, iyi bir motosiklet.net müdavimiydi. hepimizin başı sağolsun..
(bu ayki sinop seyahatimde sürsanın önüne ya da kaza yerine çiçek bırakmayı ve bulabilirsem ailesine, yakınlarına baş sağlığı ziyareti düşünüyorum arkadaşlar. eğer ileride ertu'muz için bir şey yapılacaksa ben her zaman varım.):salut: :salut:

tüylerim diken diken oldu haberi okuyunca...inanamadım..inanamıyorum..aramızdan birini kaybetmek ne kadar zor geliyor insana..sanki bu siteye girip konuşan arkadaşlarımız hep burada konuşacaklarmış gibi geliyor değil mi..sanki onlara hiçbişey olmazmış gibi geliyor..aslında hepimizin kelle koltukta..aman dostlarım arkadaşlarım,tanıdıklarım,tanışamadıklarım lütfen daha fazla dikkat,lütfen daha yavaş..kazaya sebebiyet vermeyelim..

mekanın cennet olsun ertuğrul..

abi şaka deyin nolur ya...yok böyle bişey diyin...oda çıksın şimdi onlıne olsun şakaydı herşey meğer ne kadar sevenimiz var desin...

18-01-2007, 22:14 PM

--------------------------------------------------------------------------------

Hah işte

Başkasının Harleyi önünde yerleri öpeceğine kendi cbfnin üzerinde efeler gibi gez Mete abi.

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

Not: Fotolardan birisinde arka plandaki polis silahına mı davranıyor ne ?

Mete abin sana kurban olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi şaka deyin nolur ya...yok böyle bişey diyin...oda çıksın şimdi onlıne olsun şakaydı herşey meğer ne kadar sevenimiz var desin...

sevgili metehan sabahtan beri inan hepimiz bu ümitle tıklıoruz hep bu topiğe...:pr:
yok yok bu sefer de gercek..:pr: :pr: sabahtan beri bugüne kadar olmadıgım kadar kötüyüm... bir motorcu kardesimiz için bogazda dugumlenmenin ne demek oldugunu keske baska turlu anlatsaydın be Ertugrul keşke baska turlu...:pr: :pr: :pr:
Bu ruh halini anlatmak mumkun degil...sevgili Ertugrul kardeşimizi geri getirmenin mumkun olmadıgı gibi...:pr: :pr: :pr: :pr:
S&S

allah ölene rahmet acılı ailesine sabır versin daha kaçımız bu yolda feda olacağız bizmi yanlış yapıyoruz bizemi yanlış yapıyorlar buna yıllardır bir çare bulamadık sesimizi duyacaklarını bilsem arabacılara bağıracağım BİZİDE EVDE BEKLEYENLER VAR biraz daha özen lütfen

Allah gani gani rahmet eylesin.
İnsanoglu işte bir var bir yok...
Şaka gibi degilmi. Ama öyle işte bugun bunu yazıyorum yarın olacakmıyım bilmiyorum..
Bir söz vardır arkadaslar ;

""""Bir İnsanın En İyi Muhafızı Ecelidir...""""

Ecel insanın basında ta ki zamanı gelinceye kadar bekler ve o zamana kadarda hiçkimse hiçbirşey alamaz canınızı.

Ecel işte. Rabbim cennetinden eksik etmesin..

Yani boş adam olur,sevilmez,istenmez o bile üzerken,Ertuğrul gibi efendi yardımsever katılımcı ve medeni bir insanın ölümünü kabullenebilmek çooook zor.

BJK

başımız sağolsun arkadaşalar, yazılarını hep beğenerek okurdum . . .

allah mekanını cennet etsin,allah ailesine ve tüm motorcu dostlarına sabır versin ..
gerçekten söyliycek kelime yok.

Allah rahmet eylesin .İnşaallah böyle haberler duymamak temennisi ile ailesine ve motosiklet.net camiasına başşağlığı diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar