Ertuğrul Öz'ü kaybettik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bışımız Sağolsun...:salut:

ertu'm..

o kadar kötüyüm ki... haberi aldığımdan beri sokaklarda geziyorum ama sanki her şey üzerime geliyor. hiç bir şey bu kadar koymamıştı..

hayata elveda demek... işte inana bana bu çok koyuyor...

ne guzeldi motor askim,heyecandan yuregim dolu oluyor.
birde sevdigim olsa yanimda,bir kalbe 2 sevgi,sigdirmak zor oluyor..
her gecengun ayri bir zevkle bastim marsina,
bu motorla gezinti bir baska oluyor.
kim derdiki bu motorda bir tabut gizli,
ustune binince anlamasi zor oluyor.....
elleri hamur kokuluanam hakliymis,
meger gogsume koydugu bir parca gazete ne manaliymis.
ates olup yanacak,sevda olup cosacak,
su yuregi zapt etmek meger ne zormus....
motorcuyum arkadas cosar yuregim,
inan bu heycani bastirmak zor oluyor,
doyamadan daha sevdigim sana,
CAMURLU BIRYOLDA,HAYATA ELVEDA DEMEK....
ISTE INAN BANA BU COK KOYUYOR.........

sevgili dostumuz ertugrula....seni unutmayacagiz..:((((

iki gündür ısrarla okuorum ama hala inanmak istemiyorum gerçek değildir diyorum ama gerçek. allah gani gani rahmet eylesin allah sevenlerine sabır versin umarım bu son olur...

bu arada topiği okuyanlar arasında onund a adı var...

Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
KARAKIZ, BJK, Ertuğrul_Öz, Gabe, maksimumhiz, motor delisi, prelude, saidozsoy, T_uruncu

arkadaşlar biri arkadaşımızın şifresinden girmiş heralde ertuğrul öz çevrimiçi gözüküyor

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Samsun-Sinop Karayolu Cebeci İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Kenan Ö. (47) yönetimindeki 55 AS 715 plakalı otomobil, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ertuğrul Öz, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

plakalar belli nasılolsa

Arkadaşlar Ertuğrul Öz olarak online gözüken üyelik ertuğrulun bilgisayarını kardeşlerinin kullanması sonucu olmuştur... Durum düzeltilecektir...

Arkadaşlar Ertuğrul Öz olarak online gözüken üyelik ertuğrulun bilgisayarını kardeşlerinin kullanması sonucu olmuştur... Durum düzeltilecektir...

Aslında bence bir mahsur yok,ailesininde evlatlarının kardeşlerinin sanalda olsa doslarını tanımaları,taziyeleri almalarında fayda bile olabilir.

Aslında bence bir mahsur yok,ailesininde evlatlarının kardeşlerinin sanalda olsa doslarını tanımaları,taziyeleri almalarında fayda bile olabilir.

Ailesi yeni bir üyelik alarak siteye bağlanıcaklar ve taziyeleri kabul edecekler... Şuan onun çalışması yapılıyor...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ertugrulun_ailesi adlı kullanıcı aktive kodu bekliyordu, bekletmeden üyeyi onayladım. bu nikle giriş yapabilirler.

vah benii benii .. ya gerçekten gözlerim doldu ağlamamk için kendimi zor tutuum :(((((((((((((((((((((

bayada genç bi delikanlıymış . mekanı cennet olsun .

allah tüm sevdiklerine sabır ihsan eylesin .

cümlemizin başı sağolsun .

vah beni ya nede genç birisi çağası çoluğu varmıymış bari .

gerçekten içim parçalandı allah sevdiklerine yardım etsin :(((

:salut: Çok üzüldüm ya.. Gencecik pırıl pırıl bir insan artık aramızda yok. Bu tehlike biz motor kullanıcılarını her an bekliyor. Gerçek şu ki motorun tepesine her bindiğimizde bir daha inememe tehlikemiz var.. Bu gerçeklik beni asla motordan uzaklaştırmadı. Bu riski minimuma indirmenin yollarını her zaman aramalıyız. Korumalar, temkinli bir sürüş, eğitim vs. vs..

Sen hep kalbimizde ve yanımızda olacaksın Ertuğrul.. Rahat uyu, seni her zaman anacağız..

:pale: basımız saolsun

arkadaslar goruyorsunuz olmek ne kdar kolay lutfen bıraz daha dıkkat lutfen bız motorcuyuz....

amin amin.Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun inşl.:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaşamını yitiren dostumuza Allah'tan rahmet,başta ailesi olmak üzere bütün sevenlerine sabır diliyorum.

Birden dondum kaldım gözlerim doldu sanki çok yakın bir akrabamı kaybetmişcesine..Bu kadar seveni varmış allah bizlerede versin..Hepimiz yolcuyuz bu dünyada..Kim bilir ileride ne olacağını...SAygıyla ve sevgiyle anıyorum:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar