Bende Bugün İlk Kazamı Yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün baktım hava güzel. peder beyle motoru ve arabamızı evin az ilerisindeki çeşmeye yıkamaya götürdük. motoru yıkamaya başlayacaktıkki gelen telefonla 5 dakika mesafede bir yerden bir paket almak için yola çıktım.Dönüş yolunda güneşin tadını çıkara çıkara, yavaşça (10-15 km) geliyordum ki kadının birisi iki araba arasından önüme atladı. Arada sadece 2 m civarı mesafe vardı arka frene basmamla kendimi yerde buldum,Koruma demiri sayesinde hiçbirşey olmadı.(Eminim deneyimli birisi de olsa yine düşerdi). Kadın hiçbirşey olmamış gibi karşıya geçti. Biraz bağırdım çağırdım, ama kadın hiç arkasına bile bakmadan gitti:pr: .
Neyse, çalışır durumdaki motoru oradakilerin yardımı ie kaldırdık (Nasıl olduysa Catdog arkadaşın motoru tek başına kaldırmaya çalışırken ayağını incittiği aklıma geldi ). Bastım eve geldim Durumu babama anlattım.Beraber biraz gülme krzine girdik::koop:: . Motoru Güzelce yıkadık.Yeni aldığımız çantaları, püskülü taktık,Biraz turlayıp yerine koyduk.:) Motorda hiçbirşey yoktu. Olan benim LCW pantolonun dizine oldu:p

Demekki neymiş. Her an önünüze top peşinde bir çocuk veya Karşı vitrinde gördüğü perdeye sivrisineğin sokak lambasına uçması gibi koşan bir kadın çıkabilirmiş
Eh sırtı yere gelmeyen pehlivan olmazmış (benimki biraz erken oldu ama).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmişolsun hocam...:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağolun arkadaşlar. Uzun zamandır motosiklet teorisini okumayı erteliyordum. Sanırım şimdi tam zamanı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Her an, en olmaz sanılanı düşünmek zorundayız.

Düşmeden olmaz, düşücezki cesaretimiz kırılsın, daha büyük kazalar geçirmiyelim.

Valla ben olsam düşmezdim, kadını ezerdim :p

Geçmiş olsun :rendeer:

Geçmiş olsun !

Ne sende bişey var ne motorunda...
Hiç kaza olmasın ama, olacaksa da böylesi olsun :)

Bende bugun kaza yapıyordum.. çevre yolunda gidiyorken birden 2 kadın belirdi kadının birinin elinde çocuk arabası vardı.. geçmez dedim karşıdan karşıya bi fırladı o trafik kalabalığında,kalbim küt küt attı çarpçam sandım... çok korktum az bi metre kala durdum neyse ki hiç birşey yok.. ama dikkat etmek gerek... sanada geçmiş olsun dostum...

walla iyi sıyırmışsın kadının plakasıı aldınmı:queen:

Geçmiş olsun....:rendeer:
Motosiklet kullanmak bir düşünme yoludur.:cat:

geçmiş olsun akira, I love "koruma demiri" :cat:

bir de yayalar bizleri de "yaya" zannediyor gibime geliyor bana, yani yürüyen bir insan gibi hemen durup yön değiştirebileceğimizi falan, enteresan bir durum tabii...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar