Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
Bugün baktım hava güzel. peder beyle motoru ve arabamızı evin az ilerisindeki çeşmeye yıkamaya götürdük. motoru yıkamaya başlayacaktıkki gelen telefonla 5 dakika mesafede bir yerden bir paket almak için yola çıktım.Dönüş yolunda güneşin tadını çıkara çıkara, yavaşça (10-15 km) geliyordum ki kadının birisi iki araba arasından önüme atladı. Arada sadece 2 m civarı mesafe vardı arka frene basmamla kendimi yerde buldum,Koruma demiri sayesinde hiçbirşey olmadı.(Eminim deneyimli birisi de olsa yine düşerdi). Kadın hiçbirşey olmamış gibi karşıya geçti. Biraz bağırdım çağırdım, ama kadın hiç arkasına bile bakmadan gitti
r: .
Neyse, çalışır durumdaki motoru oradakilerin yardımı ie kaldırdık (Nasıl olduysa Catdog arkadaşın motoru tek başına kaldırmaya çalışırken ayağını incittiği aklıma geldi ). Bastım eve geldim Durumu babama anlattım.Beraber biraz gülme krzine girdik::koop:: . Motoru Güzelce yıkadık.Yeni aldığımız çantaları, püskülü taktık,Biraz turlayıp yerine koyduk.
Motorda hiçbirşey yoktu. Olan benim LCW pantolonun dizine oldu
Demekki neymiş. Her an önünüze top peşinde bir çocuk veya Karşı vitrinde gördüğü perdeye sivrisineğin sokak lambasına uçması gibi koşan bir kadın çıkabilirmiş
Eh sırtı yere gelmeyen pehlivan olmazmış (benimki biraz erken oldu ama).
Neyse, çalışır durumdaki motoru oradakilerin yardımı ie kaldırdık (Nasıl olduysa Catdog arkadaşın motoru tek başına kaldırmaya çalışırken ayağını incittiği aklıma geldi ). Bastım eve geldim Durumu babama anlattım.Beraber biraz gülme krzine girdik::koop:: . Motoru Güzelce yıkadık.Yeni aldığımız çantaları, püskülü taktık,Biraz turlayıp yerine koyduk.
Demekki neymiş. Her an önünüze top peşinde bir çocuk veya Karşı vitrinde gördüğü perdeye sivrisineğin sokak lambasına uçması gibi koşan bir kadın çıkabilirmiş
Eh sırtı yere gelmeyen pehlivan olmazmış (benimki biraz erken oldu ama).