Hangi Ülkenin Vatandaşı Olmak İstersiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Size ABD'de ya da başka ülkede yaşama hakkı veren var da böyle konuşuyorsunuz sanki. Üstüne bir de aldın mı cevabını diyorsun :cherry:

İşte bu ülkeler sizin gibiler orda değil diye kalkındılar :queen: :mrgreen: :p

Nerdeyse kıbrısa bile vizeyle giricez...Kimse istemiyorki bizi......Ben çin de yaşamak istiyom....Motorlar çok ucuzdur....:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

pro seni kimse sevmiyor be hacı...bana fırça atan pek yok...lafı ortaya atıp köşeme çekiliyorum...:mrgreen:

Kürşada zaten dargınım ben...nedenini o bilir...:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yavaş yavaş siyasete doğru akmaya başlayan konumuz nerdeyse kilitlenicek....Ahanda şimdi mete bişeyler yazar tam olur....Ortalık karışır....

Kilit istiyoruz sayın mod larımız....Derin mevzulara kayıcak konu...

İşte bu ülke de senin gibiler burada olduğu için kalkınamadı.:silent:

Bu biraz sayıyla alakalı :p Saint Nesin güzel açıklamış vakti zamanında durumu :cherry:

Her neyse ben Mete'yle aynı yerde olmak istemiyorum o yüzden Mete'cim müsadenle Latin Amerika'ya gideceğim; salsa, samba, Da Silva :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu biraz sayıyla alakalı :p Saint Nesin güzel açıklamış vakti zamanında durumu :cherry:

Her neyse ben Mete'yle aynı yerde olmak istemiyorum o yüzden Mete'cim müsadenle Latin Amerika'ya gideceğim; salsa, samba, Da Silva :p

Lambada yapacan öylemi....:queen: :queen: :queen: :queen:

Nesin de sizin tayfadan dı ama ucuz yırtmıştı madımak'ta..:pr:

Anladın mı demek istediğimi....Kayıyo işte....

Son düzenleme:
Türkiye nin başına ne geldiyse çok sevenlerden geldi bakınız yakın tarihimiz.
insanlar birde ülkeyi nasıl kurtaracaklarına karar verseler kavga etmeden.
son demorasinin kesintiye uğraması ülkeyi çok seven iki karşı grup nedeni ile olmuştu.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  *Konu Dışı : Motosiklet harici konuların ve sohbetlerin paylaşılması için oluşturulan konu dışı forumunda siyasi içerikli yazı,siyasi propaganda ve kişisel başlıklar veya tartışmalar yapılamaz. Konusu ne olursa olsun tartışma yaratacak ve ortamı gerebilecek başlıklar açılamaz, açılan başlıklarda kişisel tartışmalar yapılamaz. Bu tür başlıklar uyarısız silinir. Konu dışı forumu özetle; motor harici yazışmlar için vardır kullanırken özen göstermenizi rica ederiz. Konu dışı forumuna atılan mesajlar genel forum arama özelliğinde yer almaz ayrıca konu dışına atılan mesajlar mesaj sayınızı arttırmaz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar