Hangi Ülkenin Vatandaşı Olmak İstersiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende dururum Güzel Ülkem, hernekadar Hayvan Çok olsada

Ben ülkemi şu andaki durumundan dolayı , yaşama koşullarından dolayı , ekonomisinden dolayı değil , bize ne zorluklarla bu ülkeyi kazandırmış atalarımızın ve Atatürk'ün bize emanet ettiği ülke olduğu için severim... Ne mutlu Türküm diyene. Acısıyla , tatlısıyla.

Ya arkadaşlar dürüst olmak gerekirse ben Yunanistan'ı seviyorum ya.Şimdi Yunan adalarında yaşamak isterdim dicem millet ayaklanacak. Evet oralar bizim hakkımızdı bizim adalarımızdı ama somut gerçekler öyle değil işte.

Doğru söylüyorsun... Adamların hiçbirzaman hakkını yemem... Adamlar doğal güzelliklerine , kültürüne , sanata vs okadar iyi sahip çıkıyorki... Aferin onlara..

Son düzenleme:
Ben ülkemi şu andaki durumundan dolayı , yaşama koşullarından dolayı , ekonomisinden dolayı değil , bize ne zorluklarla bu ülkeyi kazandırmış atalarımızın ve Atatürk'ün bize emanet ettiği ülke olduğu için severim... Ne mutlu Türküm diyene. Acısıyla , tatlısıyla.

Doğru söylüyorsun... Adamların hiçbirzaman hakkını yemem... Adamlar doğal güzelliklerine , kültürüne , sanata vs okadar iyi sahip çıkıyorki... Aferin onlara..

:) teşekkür ederim Görkem ben bunu ne zaman birilerine söylesem kızıyorlar bana ama adamlar korumayı biliyor (bknz. Santorini)

İsviçre yeryüzündeki cennettir
bence...Dietikon...Bern...görmelisiniz...

İsviçre yeryüzündeki cennettir
bence...Dietikon...Bern...görmelisiniz...

-İtalya'da 30 yıl boyunca Borgialar hükmetti...

Kan, savaş, cinayet, terör vardı...
Ama Michelangelo, Da Vinci ve Rönesans yine o dönemde çıktı...

İsviçre'de de 500 yıl boyunca huzur,refah vardı...
Ne üretebildiler dersiniz? Guguklu saat...

-İtalya'da 30 yıl boyunca Borgialar hükmetti...

Kan, savaş, cinayet, terör vardı...
Ama Michelangelo, Da Vinci ve Rönesans yine o dönemde çıktı...

İsviçre'de de 500 yıl boyunca huzur,refah vardı...
Ne üretebildiler dersiniz? Guguklu saat...

kankacım bana jeopolitik geyik yapma...isviçre yaşanlıacak bir şehir işte...istanbulda yaşamaktansa isviçrede ölmeyi tercih ederim...Beni Alplere gömsünler vasiyetimdir...:)

Hangi ülke olursa olsun yaşadığım yerde deniz olmalı :) minicik bir tatil beldesi. Yeşil ve denizin buluştuğu yer. Yunan adalarını bu yüzden seviyorum zaten. Dokunulmamış bir güzelliği var.

Hangi ülke olursa olsun yaşadığım yerde deniz olmalı :) minicik bir tatil beldesi. Yeşil ve denizin buluştuğu yer. Yunan adalarını bu yüzden seviyorum zaten. Dokunulmamış bir güzelliği var.

pardon duyamadım...:)

http://images.google.com.tr/imgres?...prev=/images?q=switzerland&svnum=10&hl=tr&lr=

bunlar fotoşop değildir aman yanılmayalım...hayatınızda görmenizde mümkün değildir...

http://images.google.com.tr/imgres?...and&start=120&ndsp=20&svnum=10&hl=tr&lr=&sa=N

Son düzenleme:
istanbul4.jpg

istanbul1.jpg

istanbul-bosphorus-ferry.jpg

Bunları bırakıp gideyim dimi :farao: Boğaz kadar güzel bir yer olan başka şehir düşünemiyorum. Boğazdan fazla uzaklaşmadığınız sürece dünyanın en güzel şehri İstanbul.

Bir de bu resimleri ararken arkada Teoman - İstanbul'da Sonbahar çalıyordu, tam oldu :)

Google ana sayfası mı görülmeye değer :queen:
Yok ya o kadar da yapmayın... Istanbul mükemmel bir şehir... Bulup da bunuyorsunuz.
Ben kampçıyım , Akdenize gidip en güzel yerlerde fotograflar çekiyorum , ama en sevdiğim iş Istanbul fotografı çekmek... (bknz:resim galerim)

Mete abi göremedim fotoğrafları ama bak işte kastım burası benim :)

ama biz zaten akdeniz ülkesiyiz...bizden aynısından fazla miktarda mevcut...Çeşme...Bodrum vs...Hatta Fas Marakeş bile aynı mimari yapıda işin ilginc yanı...

aha bizim bodrum...tek fark onlar AB üyesi biz değiliz...:p

http://www.planet-turquie-guide.com/bodrum.jpg

ben sana cennet diyorum...sen bana halen Yunan ve türklerden bahsediyorsun...aynı toprakların insanları...karamanlis...mehmet...aynı işte...insanı denizi mimarisi yemeği aynı..

farklı bişey olmalı...kendine has mimarisi medeniyetin at koşturduğu ...bir cennet olmalı...ağacın bir dalını kırdığında sokağa tükürdüğünde 2500 isviçre frangı ceza yediğin...doğayı insanı sevmekle mükellef olduğun bir toplum bir köşe arar bu deli gönül...halamda orda ya...ondanda hoşuma gidiyo...bizim sülale işgal etmiş oraları...:p

Bunları bırakıp gideyim dimi :farao: Boğaz kadar güzel bir yer olan başka şehir düşünemiyorum. Boğazdan fazla uzaklaşmadığınız sürece dünyanın en güzel şehri İstanbul.

Bir de bu resimleri ararken arkada Teoman - İstanbul'da Sonbahar çalıyordu, tam oldu :)

Aslına bakarsan İstanbul'a ben de hayranım ama bana 2 beden büyük geliyor :)
Kalabalık, trafik, gürültü yorar beni. Ben hayattan erken emekli oldum şimdi mezun olunca olabildiğince sessiz bir yere taşınmak istiyorum.

Bir ay İstanbul'dan uzak kalınca özlüyorum. Bunaldığımda Bebek sahiline inemezsem arıza çıkarıyorum çünkü :). Fazla alıştım buradaki hayatın temposuna, başka yerler çok boş geliyor.

Bir de bu resimleri ararken arkada Teoman - İstanbul'da Sonbahar çalıyordu, tam oldu :)[/QUOTE]

hayatım bu inci boğazımız yakın bir zamanda bir petrol tankerinin gümlemesiyle siyaha bürünecek...merak etme...Her allahın günü pisliğini denize yere bırakan bir toplumun bireyisin...unutma...tepelere konuşlanmış binaların estetiğine mimarisine bak...:farao: vatanı milleti sakaryayı çanakkaleyi diline dolamayı pek seven sevgili bireyim bu pislikleri benimser...:farao:

Ha İzmir derseniz orası başka...oraya torpil yaparım...Ne İstanbulu ne İstanbulluyu severim...Kimliksiz çoğumuz burada...ne kentliyiz ne kasabalıyız...

hayatım bu inci boğazımız yakın bir zamanda bir petrol tankerinin gümlemesiyle siyaha bürünecek...merak etme...Her allahın günü pisliğini denize yere bırakan bir toplumun bireyisin...unutma...tepelere konuşlanmış binaların estetiğine mimarisine bak...:farao: vatanı milleti sakaryayı çanakkaleyi diline dolamayı pek seven sevgili bireyim bu pislikleri benimser...:farao:

Ha İzmir derseniz orası başka...oraya torpil yaparım...Ne İstanbulu ne İstanbulluyu severim...Kimliksiz çoğumuz burada...ne kentliyiz ne kasabalıyız...

Ailem en az beş kuşaktır İstanbul'da. Kimliğimi iyi biliyorum, ama maalesef "İstanbullu" denecek çok az insanla tanışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar