Ya arkadaşlar dürüst olmak gerekirse ben Yunanistan'ı seviyorum ya.Şimdi Yunan adalarında yaşamak isterdim dicem millet ayaklanacak. Evet oralar bizim hakkımızdı bizim adalarımızdı ama somut gerçekler öyle değil işte.
Ben ülkemi şu andaki durumundan dolayı , yaşama koşullarından dolayı , ekonomisinden dolayı değil , bize ne zorluklarla bu ülkeyi kazandırmış atalarımızın ve Atatürk'ün bize emanet ettiği ülke olduğu için severim... Ne mutlu Türküm diyene. Acısıyla , tatlısıyla.
Doğru söylüyorsun... Adamların hiçbirzaman hakkını yemem... Adamlar doğal güzelliklerine , kültürüne , sanata vs okadar iyi sahip çıkıyorki... Aferin onlara..
İsviçre yeryüzündeki cennettir
bence...Dietikon...Bern...görmelisiniz...
-İtalya'da 30 yıl boyunca Borgialar hükmetti...
Kan, savaş, cinayet, terör vardı...
Ama Michelangelo, Da Vinci ve Rönesans yine o dönemde çıktı...
İsviçre'de de 500 yıl boyunca huzur,refah vardı...
Ne üretebildiler dersiniz? Guguklu saat...
Hangi ülke olursa olsun yaşadığım yerde deniz olmalıminicik bir tatil beldesi. Yeşil ve denizin buluştuğu yer. Yunan adalarını bu yüzden seviyorum zaten. Dokunulmamış bir güzelliği var.
pardon duyamadım...![]()
http://images.google.com.tr/imgres?...prev=/images?q=switzerland&svnum=10&hl=tr&lr=
bunlar fotoşop değildir aman yanılmayalım...hayatınızda görmenizde mümkün değildir...
http://images.google.com.tr/imgres?...and&start=120&ndsp=20&svnum=10&hl=tr&lr=&sa=N
Bunları bırakıp gideyim dimi :farao: Boğaz kadar güzel bir yer olan başka şehir düşünemiyorum. Boğazdan fazla uzaklaşmadığınız sürece dünyanın en güzel şehri İstanbul.
Bir de bu resimleri ararken arkada Teoman - İstanbul'da Sonbahar çalıyordu, tam oldu![]()
Bunları bırakıp gideyim dimi :farao: Boğaz kadar güzel bir yer olan başka şehir düşünemiyorum. Boğazdan fazla uzaklaşmadığınız sürece dünyanın en güzel şehri İstanbul.
Bir de bu resimleri ararken arkada Teoman - İstanbul'da Sonbahar çalıyordu, tam oldu :)[/QUOTE]
hayatım bu inci boğazımız yakın bir zamanda bir petrol tankerinin gümlemesiyle siyaha bürünecek...merak etme...Her allahın günü pisliğini denize yere bırakan bir toplumun bireyisin...unutma...tepelere konuşlanmış binaların estetiğine mimarisine bak...:farao: vatanı milleti sakaryayı çanakkaleyi diline dolamayı pek seven sevgili bireyim bu pislikleri benimser...:farao:
Ha İzmir derseniz orası başka...oraya torpil yaparım...Ne İstanbulu ne İstanbulluyu severim...Kimliksiz çoğumuz burada...ne kentliyiz ne kasabalıyız...
hayatım bu inci boğazımız yakın bir zamanda bir petrol tankerinin gümlemesiyle siyaha bürünecek...merak etme...Her allahın günü pisliğini denize yere bırakan bir toplumun bireyisin...unutma...tepelere konuşlanmış binaların estetiğine mimarisine bak...:farao: vatanı milleti sakaryayı çanakkaleyi diline dolamayı pek seven sevgili bireyim bu pislikleri benimser...:farao:
Ha İzmir derseniz orası başka...oraya torpil yaparım...Ne İstanbulu ne İstanbulluyu severim...Kimliksiz çoğumuz burada...ne kentliyiz ne kasabalıyız...