Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metehan alıntı:
Öncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...

Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...

herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...

hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalı
herkezin hayalleri vardır kimininki 1200 gs kiminki r1,1000rr vs.. ama unutmayın hayal kurmak başarmanın yarısıdır derler yani tamamı degil geriye kalan % 50 lik bölüm için çalışmak gerek.

metehan abi bu yazın için tşk. okuyan için güzel bir yazı:rendeer:

vay vay vay mete han abi motor almış HAYIRLI OLSUN
biliyomusun beni motordan soğutan en önemli insanlardandın
sende aldıysan bende alırım :)
güle güle kullan abicim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız bin emi abi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mt

başlığa bak metro kuyruğu gibi helal olsun vallaha.:cat: :thumleft: ::biggrinn ::tutkuy:: ::cheeeeer ::tartis::

herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...

hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
Abi çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık:cat: Eğitimci olman lazımmış:) Tam meslek lisesi öğretmeni olucak adamsın.İri yarısında öğrencilerde senden korkardı tam süper olurduu:):p:queen: :queen:

abi alana kadar acıyın bari motorsuz bir gün bile geçirmek istemiyorum yaa,motor ruhundan mahrum bırakmayın bizi nolurrr.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla napalım...Lisedeyken kompozisyonumuz senin kadar iyi değildi....Dur daha yeni aldın motorunu....Cicim aylarındasın....Biz 20 yıldır ara vermedik hep motorcuyduk....Hep de olucaz..

Sen yarın satarsın da kafana bişey dank eder.....Tadını çıkarmaya bak buraya yazı yetiştireceğine...

Kafanı uzat da bir hasret gider aşkınla....Sahi hani kırmızı alacaktın?...Ne dönek adamsın....Daha karizmaydı kırmızı...Hem siyahı zor temiz tutarsın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Olsun

Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız inşallah.
Yakında internette yurdum insanı başlığıyla, metroda kasklı fotoğraflarını bol bol görürüz sanıyorum. :)

Bu arada ilk iş kaskı değiştirmeni tavsiye edeceğim.

Tabii inşallah ihtiyacın olmaz.....

Öncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...

Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...

Motosiklet bir tutku...

motosiklet bir felsefe...

motosiklet bir hayat biçimi...

motosiklet bir aşk...

motosiklet bir tarz...bir duruş...bir haykırış...bir isyan...hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz yaşıyoruz...ok...ama...

hayatta R1 den daha önemli şeyler olduğunu unutmayın...

eğer müsade ederseniz tek tek verdiğiniz cevaplara karşılık vermek isterim...Benim forum kültürüm ve tarzım bunu gerektirir....:bounce:

Hayırlı olsun ilk ben diyeyim :):) Ne haber vermiyosun alıyom diye :p Artçı kütüğün bekler seni :cherry: Akşam akşam nası mutlu oldum biliyon mu :cherry: Bak düzgün türkçe bile yazamıyom :):):):) Ahahaha abimin motoru var, hehehe :cherry: :rendeer: :rendeer: :queen:

ilk hayırlı olsuna bir tur veriririm...:queen: zaten bugün boşuna aramadın....:p nolur nolmaz hesabı dimi...işi sağlama alalım ambiansı...:p

heyooo sevincini canı-ı gönülden paylaşıyorum , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :mrgreen: :cat:

sağolasın dostum...bilmukabele...(bilmukabeleyi peder bey kullanır bir türlü ısınamadım bu osmanlıca farsca kırması lafa):p

lay lay lay lay lay lay lay lay lay ooo mete hannnnn abicim hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin tekerin düzbassın :D

bende akşama kadar şarkı (ıslık) ne varsa söylemişimdir...sağol...:p

http://www.youtube.com/watch?v=IFLLCqVLnkc

bunu söyledim...:cherry: ne alakaysa...

hayırlı olsun abi .güzel günlerde,kazasız, belasız ve cezasız kullanmak dilegiyle:rendeer:

sağol dostum...amin...

metroda oyle gezip foto cektirirken kaçık sanatçı herhalde felan demislerdir, hayirli olsun, kendim almis kadar sevindim :wiinkk:

bizim insanımız bilirsin tek düze yaşama robot genleri taşıdığı için alışıktır...toplumsal dinamiklerimiz bazı şeyleri kaldırmaz bilirsin...ayıp...tu kaka...uslu dur uslu otur...hanım hanımcık ol...kıl ol...tüy ol...bizlere atalarımızdan miras kalmıştır...Ağır ol molla desinler adam desinler vs...özdeyiş çok...benim hiç karizmam veya kaygın olmamıştır toplum içinde...ama insanların karşısındada burnumu karıştırmam...bir çizgi vardır...sen ne kadar doğal olsanda veya rahat hareket etmek istesende garip bakışlar olur...bu hareket kaçıklık olabilir haklısın...ama ne kadar rahat olursan ol(genel anlamda) insanlar senden rahatsız olur...yani sistemin parçası olacaksın...herkes beyazsa sende beyaz olacaksın...vs..vs toplum pisikolojisi farklı dostum bilirsin...:wiinkk:

mizansen benimde hoşuma gitti...ama cepten çekimler tad vermedi işin aslı...digital makinam olsaydı farklı senaryolar vardı aklımda...

hayırlı uğurlu olsuuun.
ALLAH (CC) kazadan, beladan esirgesin hepimizi. amin.

baba olmak gibi di mi yani?
baba olmadan, ne demek olduğunu anlamazmışsın ya...
işte öyle. başkasının motoruna laf atma e mi kask kafalı arkadaşım :rendeer:

beraberce teker çevirmek dileklerimle...

imzanı da değiştir.:bounce:

sağol dostum...şimdi beni konuışturma bak...kaşınma...:p

1 ybrm...1 zonghsenim...1 mondı kt 125 im olacağına

1 tane cbf m olsun ...yani sor bakalım...3 motor aldın hepsi traş hacı...:) sen yola gelcen ama ben görmücem...:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun.Herdaim ağzın kulaklarında tekerin yerde kulanırsın inşaallah

amin dostum...

Valla hayırlı olsun mete_han.. metroya kaskla binen bir motosiklet tutkununa motosikletten inmek hiç nasib olmaz umarım :) bir de yine umarım bu motorunu da bir önceki motorun gibi geri vermezsin :)

abi Allah uzun versin buna en az 2009 a kadar binerim...büyük konuşmayayım nasipse bi 50.000i deviricem bunla...kaza yaparsam tabi belli olmaz ...soğursam başka abi...

mete_han abi sen koca bi çılgınsın :queen:
hayırlı ugurlu olsun baharda gezilerde görüşürüz. her zaman güle güle pin.

Gencim...güzelim...üzerim...:p

kankacım yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.....inan kendim almış kadar sevindim....kazasız belasız binersin inşallah.....bu arada o fotoları kim çekti lan sabah sabah yanına foto ekibimi aldın olm ne yaptın hırbo hiç lafını etmedinde :p......olm hem metroda kafana kaskı geçiriyon hemde insanlar tuhaf tuhaf bakıyo diyon sende film adamsın vallaha he:mrgreen:.....o metroda ben olsam yanına yaraşır akli dengeni ölçer veya 112 acil servisi arardım seni alıp götürmeleri için........:p neyse hadi güle güle bin yeni motoruna.............

kankaların hası...aldık ama motoru hayat yine aynı hayat...sadece biraz renklendi işte...sendeki montda bana uysaydı ya...15 gün yatacağına sende olsaydı fena olmazdı dimi kankü...:p

Hayırlı olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darısı isteyipte bekleyenlerin başına :rendeer:

Amin dostum...sağol...

abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin alem adamsın ya kaskla metro ya bindin ya bende motorumu almaya gitsem bende takarım kaskı helal sana,umarım bende cbf mi alınca sizlerle cbf ci dostlarımla güzel bi tur yaparız.
tekrar hayırlı olsun mete abi tanışmak üzere kendine iyi bak.

bekleriz dostum...kapılar gönüller hep açıktır...:)

once hayırlı olsun
sora bölmek gıbı olmasın ama hanı fitesli motor sehır ıcınde ıskenceydı:D

sağol dostum...düşüncem aynı...halen işkence...ama kendi motorum olduğu için bun sineye çekmek zorundayım...sıkışık trafikten kaçmaya gayret ediyorum...vitesi 1 e düşürdüğümde canım sıkılıyor...cbf 500 olsaydı böyle boğmazsı sürücüyü...küçük hacimde işkence işte dostum...yani cbf 150 aldığım için fikirlerimde bir değişiklik olmadı...ben asil bir scootercıyım...birdhakine ya cbf 500 ya da beverly 500 olur...ölme eşşeğim ölme yani...:p

Metecim motosikLetin hayırLı oLsun güseL kardeşim.GüzeL günLerde kuLLanmak nasip oLur inşaLLah.
Metrodaki kask lı pozLarına bayıLdım abi.Harbiden de azıcık manyaksın :)

sağol Adanalı dostum...senin gibi yakışıklı olsaydım ya...Motorum olacağına...değişekmi...:queen:

1-2 ay sonra satacak :) ahan da buraya yazdım :p
ama şimdilik hevesini kırmayalım pandoşun.
("bu motor beni taşımıyor yaahu" diye satış işlemlerine başlayacak :queen: )

konuşmaaa ülenn...zongici...:wiinkk:

valla kendim almış gibi sevindim.hayırlı olsun kazasız sürüşler.metro ya kaskla binmek büyük cesaret helal olsun :cat: :cat: :cat:

sağol dostum...

Hayırlı olsun Metehankro :p

Bir motorunnn bilee yokk...anlıyormusunn...hadi gülümseee....:queen:

kazasız, belasız iyi günlerde kullan inşallah. darısı isteyenlerin başına..

amin dostum...

güle güle kullan kazasız sürüşler:cat:

sağol dostum...

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle.:cat:

sağol dostum...

Hayırlı olsun yeni motorun.

sağol sereye abi...

hayırlı olsun metehan abi. güle güle kullan:rendeer:

ya herkes abi diyo ya...:p bende ağır abi oldum başınıza...yaş daha 28...gayrı ciddi bir adama abi diyonuz...tarih sizi affetmeyecek...:queen:

Hayırlı olsun güle güle bin....

bu kadarmı ülen imansız iflah olmaz zopalık mezci alp...:p

kaskla işe gidiş enstantanesi süper süper süper olmuş. helal olsun o motor sana, boyan asfalt görmesin ;)

sağol dostum...gezilerdebol bol görüşürüz...

Hah işte

Başkasının Harleyi önünde yerleri öpeceğine kendi cbfnin üzerinde efeler gibi gez Mete abi.

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.:sunny:

Not: Fotolardan birisinde arka plandaki polis silahına mı davranıyor ne ?

tebrik+arada mesajıda koyuyon he...bizimki içi boş bişey değil ...keşke sanada bir cbf 250 yapsaydık be dostum...bu kadar sorun yaşamazdın kesinlikle...belkide Anadoluda bu markay seçtiğin için hata yaptın...bayilerle başın yeteri kadar derde girdi...senin o günlerde yaşadıklarına bizde üzüldük...

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler aslanınla:)

sağol dostum...

tepe tepe bin harılı olsun :cat:

sağol dostum....

abi hayırlı olsun...tekerin yan basmasın...:rendeer:

sağol dostum...

hayirli olsun mete abi sende bizim gibi hondaci oldun artık

güle güle kullan :cat:

Hondaa....hayat ondaaa...kırk yıllık hondacı oldum ya ona şaşıyom...bu model güzel ama...:p

Hayırlı olsun abi :rendeer:

sağol dostum...

SONUNDA METEHAN ABİ:mrgreen:
kazasız belasız binersin işallah hayırlı olsn

sağol dostum...evet nihayet...:p

hayırlı olsunn abi
en yakın zamanda o heyecanı işallah bende yaşarım da buradan size gülücükler atarım boll boll

sağol dostum...darısı başına o zaman...

Mete abi ; hadi hayırlı olsun! Allah kaza bela vermesin... :rendeer: Güle güle kullan...

sağol dostum...sen sezonu kapadın ben kışın ortasında açtım...:)

Kanka en sonunda teslim almışın motorunu. kazasız belasız sürüşler. hayırlı uğurlu olsun tekrardan. topik tam sana yakışır biçimde olmuş. :cherry: :rendeer:

yılmazım sağol be...

metehan hayırlı olsun nihayet efsane geri döndü:cat: :rendeer:

ooo baba sen yaşıyomusun...geçen (1-2 gün önce..)Elmadağdan dolapdereye aşağıya inen sendin galiba...

abi hayırlı uğurlu olsun walla bittim fotolarına:):):)hele o metroya kaskla filan binmen..yanında olsaydım yemin ediyorum sana değil bana daha çok bakarlardı herif gülme krizine girdi diye:):):)

kazasız belasız kullan mete abi,çok güzel bir motor aldın.lastiklerin düz bassın..hadi bakalım havalar ısınsada motorlarımızı garajdan çıkartıp doya doya binsek artık değil mi:):)

sağol dostum...aynan ...şimdi yazı iple çeker oldum...:p

güzel günlerde kullan :) ...

sağol dostum...

Hayırllı olsun. Allah kaza bela vermez umarım

ama daha az takılacan demek mt ye bu üzücü..

sağol dostum...forum bizim gözbebeğimiz...ama yazın karışmam tabi...

hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...

sağol dostum...

Hayırlı olsun ;
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

sağol dostum...

Hayırlı olsun Mete , valla çok sevindim.

Olcay beyde burdalarmış...:p sağol dostum...

hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullan
rüzgarın bol olsun

sağol dostum...

abicim hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. darısı bizim başımıza ne diyelim

amin dostum...

almaya giderken haberim olmuştu ozaman hayırlı olsun demiştim şimdi toplu taşım araçlarında kurtulduğun ve ve motora binmeye başlamanda hayırlı olsun inş iyi bir seçim yapmışındır tekerin düz farın açık olsun tadını çıkara çıkara gezersin.:cat: :cat: :cat:

sağol abi...

sitede bu haber sansasyonel yarattı 2-3 gündür bu konu konuşuluyodu demekki haberler dogru ,imiş hayırlı olsun

sağol dostum...

mete_han,

hayırlı olsun ! Zaten biliyorduk bir kaç gündür. Çok sevindik.

Bak seni pazar günkü gezinin ilk sırasına yazdım, kaç gün önceden :cat:

abi hani dükkanlara yazılır ya bazen...yemekteyim...gelicem...cumaya gittim gelşicem vs...benide rodajda olduğumdan idare ediniz hoşgörünüz lütfen...ben 1000 i geçmeden insan içine çıkamam ...:p huzursuz olurum abi...İstanbul dışı olsun lütfen...İstanbul içinde ne yaıcazki...sütlerimizde alalım bari...beni bi Tekirdağ keser...ama yazın...:p

Kazasız belasız sürüşler dilerim Metecim :rendeer:

ooo sayın adminimde buradaymışş...Erhanım sağol...sen neredeysen biz oradayız abi...

Ahaaa boşaltın yolları metehan geliyo kaçııııınnnnnnnnnnn

İpraam aha şimdi çayını içmeye gelirim reis...:p

motor olmayınca ezik oluyoruz abi...

Hayırlı Uğurlu Olsun, Kazasız Belasız Mutlu Güle Güle Binersin umarım:)
Darası benim Başıma inşallah.

sanada nasip olur inşallah...

Hayırlı olsun hocam bununla şaka olaylarına girmezsin artık herhal.

İstanbul dışı gezilerde garanti veremem...:p

hayırlı olsun mete abi kazasız belasız kullanmanı dilerim

sağol dostum...

Hayırlı olsun Mete. İyi günlerde kullan. Kendim almış kadar sevindim desem yeridir senin motor almana. Allah kaza bela vermesin. Tadını çıkar bakalım.

sağol dostum...sanada xt600 yakışır...

abi hayırlı olsun kazasız sürüşler cenabı allah nazardan korusun

sağol abi...amin...

hayırlı uğurlu olsun hocam.

hemşo sağol...ben az buçuk Salihlidenim...aslen Uşak ama...:)

Mete abi,plakayı saklamışsın ama ben biliyorum:p Bakıyorum da o kadar geyik foto ,yazı vs. yazmışsın ama bir dostun seni işletmesinden hiç bahsetmemişsin:)
Şaka bi yana,hayırlı uğurlu olsun Mete abim,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Kredi kartı olaylarına dikkat abi aman,tamda kurtulmuşken tekrardan sakata gelme,dikkat et...:wiinkk:

eyvallah dostum...beni fena işlettiniz...ama sonra Nezih aradı yemedim tabi...:p

Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :queen:
Mete abim benim hayırlı uğurlu olsun- dikkatli,keyifli,kazasız,belasız sürüşler senin olsunnnnnnnnnn :queen:
Yazı çok keyifli olmuş abi ama kısa olmuş doyamadım :thumleft:
Bayadır görüşemiyoruz, harbi çok yoğunsun ::blusssh:
Hani demişsin ya elinizdekinin kıymetini bilin, senin de kıymetini bilmeyenler kahrolsun be abi ::160:: ::151::
Anladın sen onu :p :p

sağol dishy be...sen anlarsın bi tek halden...anladım ben onu...:)

İyi günlerde kullan, yavaş ve dikkatli yolculuklar dilerim, metro'da kaskla dolaşmak nasıl bir duygu, şaşıran bakan olmadımı?

cepten foto çekilirken tabi insanlar biraz gözucuyla baktı...ama tam bir eziyet yani...hep taksan kafa pişecek...zaten 3 kuruşluk aklımız var...oda eriyecekti valla sıcaktan...:p

metecim hayırlı olsun ..sana uğur getirsin diye at nalı koyacaktım ama baktım bi nal sana yetmez kompela atı koydum .:p

abi mesajını aldım...pek makbule geçti..sağol...:p

hayırlı olsun kazasız belasız. film tadında bir hikaye mübarek

o filmde figüranız be dostum...:p

Meta abi hayırlı uğulu olsun. Allah kaza bela göstermesin tekerin hep düz bassın. Senin adına çok sevindim.

Artık CBR125'cilerle dalga geçemiceksin heyoooo. Senin tekerin benimkinden ince :p :cherry: :queen: :mrgreen: :) :)

taam Honda kardeşliği ilan ediyorum artık...cıbırrr cıbıfff kardeştiirrr bölmek isteyenlerrr kalleştirrr...:queen:

Artık bizde onunla dalga geçeriz.... Ehliyetin varmı senin bakiiim...:wiinkk:

Kounşma ülenn mezciii...yürrrüüü taş arabasııı...:queen: bir Honda sahabıyla nası bu şekilde aşık atarsın...:wiinkk:

hayırlı olsun abi... metroya otobüse fazla sert konuşup darıltmasaydın arada lazım olur yine... :cherry:

abi ben bu soğuklarda yağmurda binemem yav...elimiz mahkum...ama motorum evde ya...içim rahat...:p

Gayet sürükleyici bir yazıydı :) heheh gülerek keyifle okudum. Roman gibisin mübarek. Motosikletin hayırlı olsun, ALLAH kazadan beladan korusun ..

merhaba hemşo...ben azbuçukda İzmirli sayılırım...:p sülalem orda...

güle güle kullan ..

sağol dostum...senin canavar kadar olmasada işte bişiyler yaptık...

hayırlı olsun abi ALLAH tekerıni düz bastırsın!!!
:rendeer:

ya kanka valla aradığınızda ya patron yaanımda oluyor ya aabada trafikte oluyom...kıl tüy işte ya...aradın kanka sağol...:)

hatır için yazmış gibisin ha...2 kelimecikmi...:salut: :p

Hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin

sağol dostum...

Hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:

Akşam NTV,CNN ana haberlerini takip edeceğimdür.

Muhakkak haber olmuşsundur.::mrgreen:

sizler bana yetersiniz abi be...

hocam hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim, artık sık sık gezilere gelirsin...

ayıpsın dostum gelmemmi...yalnız fedo kıng mert ortak karar aldık...mondıcılere şiddet uyguluyoruz...:p

hayırlı olsun hacı abi kazasız belasız kullan ama peki o motor seni taşıyabilecek mi :mrgreen:

cıbır seni taşıyorsa...cıbıfta beni taşır...abi ne kasa var bi görcen ya...transalp yavrusu sankim...:p

Dünden beri meteyi gören oldu mu hakkaten :)
Mete motora binmem diyordun, töbe diyordun bir ara, nooldu :)
Valla ikinci motorumu almış kadar sevindim kardeşim, kazasız belasız olsun yolların. Yazın uğra Ankara'ya, tanıştıralım bizim gençleri :)

inşallah sayın hocam...planlar arasında Angarada var...Elmadağımı görmezsem gözüm açık gider...

metehan baba bak senin hakkında çıkmış geçmiş haberler.Gazeteleri takip ediyorumda orda okudum:) :p Bu arada motorun hayırlı olsun:cat: :rendeer: Bende kırmızısını alıcam tokuşturucaz motorları:queen: :queen: Kiminki kırılırsa artıkkk:queen: :queen: :queen: :queen:

abi nerden buluyon bunları yav...kırmızıyada aklım gitmedi değil hani...

Topik geyiğe sarar, 30 sayfa olur önce silinir, sonra tekrar dolar.Sonra kilit yer :mrgreen: :mrgreen:
Mete abi neden CBF, kimse sormamış ben sorayim :)

apla kampanya cezbetti...yoksa 1 ay öncesine kadar motor falan düşünmüyodum...

HAYIRLI OLSUN ,iyi günlerde kullanman dileğiyle.

sağol dostum...

Bi gün gelicek benimde bu sıkıntılarım gidicekkk:mrgreen: Abi valla ne yazdıysan haklısın otobüs,metro,dolmus pisiklojimi bozuyor.Yerverdin vermedin,hırsızı,bayanlara sarkanı,elleyeni,yer kapmak için itişip kakılanı,akbilin o iğrenç paralı,aktarma vede boşken cıkardıgı sesler,dolmuscuların her beş saniyede bir müşteri kapmak için dütdüt diye korna çalması veya sellektör yapması,metroya binerken ve cıkarken insanların birbirini ezmeleri,kokanı,enteli,havalısı,ayyaşı................... BIktım artıkk bende motoruma kavusup özgürlügmü hissetmek istiyorum arkadas bende insanımm:queen:

yaşandı bitti saygısızca...:queen: :bounce:

puu puu binbir kere masallah..nazarlar degmez insallah.....hayirli olsun..metehan abey..yanliz su kask ile gezme konusu super en kisa surede bende deneyecegim..muthis bir seye benziyor..:)

kanka bakarsın moskovayada gelirim motorumla..:cat: Honda bu..gidermi gider...

Yok canım neden kilit yesin....

Nedenine gelince...En ucuzu o yaaa....O kadar dedim üstüne biraz daha koy f650 falan al diye ama dinlemedi....Panda yavrusu laftan anlar mı?...

Neyse buna da şükür...Artık o bir motorlu...Motorize sevkiyatçı...:queen:

bana kitleyecektin birde mezi...hacı tam zopalıksın valla ha...sen...güldiken birde bbaday...:p

Kardeşim bu kadar da güzel anlatılmaz ki bu olay:) Anlatımınız beni o kadar etkiledi kiii, kendimi aynada görmüş gibi oldum. Ben de bir yıllık aradan sonra 2006'nın 9 Eylül'ünde yeniden motor alınca aynı duyguları yaşamıştım. Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.Hep mutlu olun inşallah. Bir kızınız vardı, şimdi bir de oğlunuz oldu. Yeniden hayırlı uğurlu olsun, Hatay/Reyhanlıdan selamlarımı sunuyorum.

bendende sana selam olsun dostum...

hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin

sağol dostum...

OOoooo hayırlı uğurlu olsun mete can. Valla çok sevindim.
O ne güzel anlatım öyle, hakikaten fotoroman gibi..

Angaranın balıda buradaymış...sağol dostum...

ooo mete abi hayırlı olsun :cherry:

ooo Bostancının gülüde burdaymış...eyvallah sayın modum...:p

bu kadar adam motor alıp duruyo,ama inan senin gibi içten sevincini yazan duygularını döken görmedim..
bende çok içten olarak hayırlı olsun diyorum.inşallh kazasız belasız kullanırsın..:)

sağol dostum...

hayırlı olsun abıcım.allah kaza bela vermesın.... :rendeer:

sağol dostum...

Kafanda kaskla gitmene inanamıyorum.Allahtan full face değilmiş.:)
Ne zaman gezcez.Bende epey öğrendim artık.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullan inşallah.

dostum sağol...en yakın zamanda...yaz diyelim şuna ..:p

Hayırlı olsun abi. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. Seni kaskla görenler kesin yanındakine demiştir bakma olum bakma kamera şakası olabilir :p

bizim millet saf valla ya...aynen öyle...hemen bişey var sanıyolar...çekim falan....:p

!!!!!!!!!

Abicim senin motorun yokmuydu bu zamana kadar!

demek bizi motorcuyum diye aldattın he:) :mrgreen: haha şaşırdım yaww

heheh...evet kandırıkçıyım biraz...kanka tecrübe vardı bundan önce...şunun şurasında 1 yıldır motor yok...geriye kalır 15 sene...:p

metehan abi geçen rampada görmüşler seni . dagıtmışsın şanzumanı freni:mrgreen:

e tabi öyle motora öyle gövde olunca ne yapsın zavallı motor :p

abi tam bana göre valla be...ilk defa kalıba uygun bir makina bulduk...:p

Hayırlısı olsun abi:cat:

sağol dostum...

Hayırlı uğurlu olsun...

sağol dostum...

Hayırlı olsun Mete, kazasız sürüşler..

komutanım sağol...ellerinden öper bu haylaz çocuk mete handro...:p

güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...

sağol dostum...

Ahanda konuyu okuyor....Şimdi kafasından neler geçiyodur kim bilir.....

Kankü hadi biraz anlat motorunu nasıldır ne değildir..Paylaş bizimle....Senin görüşlerin çok önemli bizler için....Ambudsman olarak aydınlat bizleri...:cat:

mezci osman çöm aşağı bakem sen...:p

Hep güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle,

Güle güle kullan.

sağol dostum...

mete_han hayırlı olsun yeni motorun, güle güle kazasız belasız bin :)
yalnız motorun üstünde kendi fotonu koymamışsın, 100 çeşit motor üstünde foton var :) yakışıklı, imzalı bir pozunu bekliyorum

dostum ilk işim sizi ziyaret olcak zaten...benim fotolar ofsayt...beleş bi foto çekersiniz artık...agaya beleş...:p

Abi güle güle kullan.
Planları unutmayalım.

ülen Oğuz aragazı sen verdin bana...senin çektiğin enfes fotolarla gaz aldım valla...bana bişey olursa sorumlusu gıngerdır...yakalayın...:p

kanka Bursa...Tekirdağ...Ankara...Marmaris...Antalya...yaz kenara...:cat:

Mete hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifli sürüş nasip etsin.

sağol dostum...kymco agılıtye niyetlendik...kampanya ayağına gönül Hondaya kaydı...İnşallah Hondada bana problem çıkarmaz...:p

metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

mdnin gülü sağol dostum...

metehan alıntı:

bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalı
herkezin hayalleri vardır kimininki 1200 gs kiminki r1,1000rr vs.. ama unutmayın hayal kurmak başarmanın yarısıdır derler yani tamamı degil geriye kalan % 50 lik bölüm için çalışmak gerek.

metehan abi bu yazın için tşk. okuyan için güzel bir yazı:rendeer:

dostum sizler için yazdım...okuyana ne mutlu...

ne güzel iyi günlerde kullanın :) tebrikler...

apla bu ikinci tebriğindi...çok yaşa emi...:p

sabah öğlen akşam günde 3 kere tebrik pek hoş olur...:queen:

vay vay vay mete han abi motor almış HAYIRLI OLSUN
biliyomusun beni motordan soğutan en önemli insanlardandın
sende aldıysan bende alırım :)
güle güle kullan abicim

heheh...benide baz aldın ya helal olsun...abi motor sakat...kaza yapmadığım sürece problem yok...yani ölmezsem motoru hep severim...kazada ölürsem nasıl severimki dimi...ben çok akıllıyım ya...:p

kazasız bin emi abi :)

e abi e...:p :queen:

hayırlı olsun mete_han abii kazasız belasız kullanman dılegfıylee

sağol dostum...:p

janti elimemi yapışacak kanko...gönül işi bunlar...:cat:

Abi çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık:cat: Eğitimci olman lazımmış:) Tam meslek lisesi öğretmeni olucak adamsın.İri yarısında öğrencilerde senden korkardı tam süper olurduu:):p:queen: :queen:

:p kaygısız mesaj fırtınası yaratmak lazım bazen kanko...

Valla napalım...Lisedeyken kompozisyonumuz senin kadar iyi değildi....Dur daha yeni aldın motorunu....Cicim aylarındasın....Biz 20 yıldır ara vermedik hep motorcuyduk....Hep de olucaz..

Sen yarın satarsın da kafana bişey dank eder.....Tadını çıkarmaya bak buraya yazı yetiştireceğine...

Kafanı uzat da bir hasret gider aşkınla....Sahi hani kırmızı alacaktın?...Ne dönek adamsın....Daha karizmaydı kırmızı...Hem siyahı zor temiz tutarsın...

abi siyah olsun be...ne bilim işte...o an siyah dedim...haklısın...hemen toz toprak olur...napcaz koruyacaz aslanı...:p

HAyırlı olsunnn

sağol dostum...

[URL=http://imageshack.us][/URL]
Yorumsuz.......:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

(Alıntıdır...Biraz değişikliklere uğratılmıştı bilginize)

geç bakalı dalganı sen...şimdi uyuyuyorum...pazara görüşek...pistlerde kapışak...benim motora mundar demede...hayın alp...:queen:

hayırlı olsun
kazasız belasız bol motorlu günler diliyorum:cat:

sağol şuleeeeeeeeeee.....:rendeer: şuleye özel cevap...torpil...:p

Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız inşallah.
Yakında internette yurdum insanı başlığıyla, metroda kasklı fotoğraflarını bol bol görürüz sanıyorum. :)

Bu arada ilk iş kaskı değiştirmeni tavsiye edeceğim.

Tabii inşallah ihtiyacın olmaz.....

ooo Fransadan dostlar gelmiş...sağolasın......hiç korumam yok...yaza doğru kısmetse...sevgiler selamlar...:rendeer:

Kanka güle güle bin tamammı...

he taam...:wiinkk:

saat 00.30 oldu dostlar...06.da kalkıcam Ataşehire uçucam arabayla...hadi sizleri çok seviyorum...gözlerim kanlandı...tebrik edende sağolsun etmeyende...önemli olan motorcu kardeşliği...

ben sizi değil sizin beni sevebilme ihtimalini sevdim...:p :rendeer: :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu kadar mesaja üşenmeden cevap yazdın ya senden korkulur metehandro

valla sabah sitede problem vardı bi gülümseme bile ekleyemedim o yüzden öyle iki kelimeyle kaldı:mrgreen:

şimdi ekliyim bari:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

metehan abi hayırlı olsun bende zat aldım 3.günü kaza yaptım yine motorsuz kaldım :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar