metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalıÖncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...
Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...
herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...
hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
Abi çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık:cat: Eğitimci olman lazımmışherkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...
hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
[/URL]Hayırlı olsun ilk ben diyeyimNe haber vermiyosun alıyom diye
Artçı kütüğün bekler seni :cherry: Akşam akşam nası mutlu oldum biliyon mu :cherry: Bak düzgün türkçe bile yazamıyom
Ahahaha abimin motoru var, hehehe :cherry: :rendeer: :rendeer: :queen:
heyooo sevincini canı-ı gönülden paylaşıyorum , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :mrgreen: :cat:
lay lay lay lay lay lay lay lay lay ooo mete hannnnn abicim hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin tekerin düzbassın![]()
hayırlı olsun abi .güzel günlerde,kazasız, belasız ve cezasız kullanmak dilegiyle:rendeer:
metroda oyle gezip foto cektirirken kaçık sanatçı herhalde felan demislerdir, hayirli olsun, kendim almis kadar sevindim :wiinkk:
hayırlı uğurlu olsuuun.
ALLAH (CC) kazadan, beladan esirgesin hepimizi. amin.
baba olmak gibi di mi yani?
baba olmadan, ne demek olduğunu anlamazmışsın ya...
işte öyle. başkasının motoruna laf atma e mi kask kafalı arkadaşım :rendeer:
beraberce teker çevirmek dileklerimle...
imzanı da değiştir.:bounce:
Hayırlı uğurlu olsun.Herdaim ağzın kulaklarında tekerin yerde kulanırsın inşaallah
Valla hayırlı olsun mete_han.. metroya kaskla binen bir motosiklet tutkununa motosikletten inmek hiç nasib olmaz umarımbir de yine umarım bu motorunu da bir önceki motorun gibi geri vermezsin
![]()
mete_han abi sen koca bi çılgınsın :queen:
hayırlı ugurlu olsun baharda gezilerde görüşürüz. her zaman güle güle pin.
kankacım yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.....inan kendim almış kadar sevindim....kazasız belasız binersin inşallah.....bu arada o fotoları kim çekti lan sabah sabah yanına foto ekibimi aldın olm ne yaptın hırbo hiç lafını etmedinde......olm hem metroda kafana kaskı geçiriyon hemde insanlar tuhaf tuhaf bakıyo diyon sende film adamsın vallaha he:mrgreen:.....o metroda ben olsam yanına yaraşır akli dengeni ölçer veya 112 acil servisi arardım seni alıp götürmeleri için........
neyse hadi güle güle bin yeni motoruna.............
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darısı isteyipte bekleyenlerin başına :rendeer:
abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin alem adamsın ya kaskla metro ya bindin ya bende motorumu almaya gitsem bende takarım kaskı helal sana,umarım bende cbf mi alınca sizlerle cbf ci dostlarımla güzel bi tur yaparız.
tekrar hayırlı olsun mete abi tanışmak üzere kendine iyi bak.
once hayırlı olsun
sora bölmek gıbı olmasın ama hanı fitesli motor sehır ıcınde ıskenceydı![]()
Metecim motosikLetin hayırLı oLsun güseL kardeşim.GüzeL günLerde kuLLanmak nasip oLur inşaLLah.
Metrodaki kask lı pozLarına bayıLdım abi.Harbiden de azıcık manyaksın![]()
1-2 ay sonra satacakahan da buraya yazdım
![]()
ama şimdilik hevesini kırmayalım pandoşun.
("bu motor beni taşımıyor yaahu" diye satış işlemlerine başlayacak :queen: )
valla kendim almış gibi sevindim.hayırlı olsun kazasız sürüşler.metro ya kaskla binmek büyük cesaret helal olsun :cat: :cat: :cat:
Hayırlı olsun Metehankro![]()
kazasız, belasız iyi günlerde kullan inşallah. darısı isteyenlerin başına..
güle güle kullan kazasız sürüşler:cat:
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle.:cat:
Hayırlı olsun yeni motorun.
hayırlı olsun metehan abi. güle güle kullan:rendeer:
Hayırlı olsun güle güle bin....
kaskla işe gidiş enstantanesi süper süper süper olmuş. helal olsun o motor sana, boyan asfalt görmesin![]()
Hah işte
Başkasının Harleyi önünde yerleri öpeceğine kendi cbfnin üzerinde efeler gibi gez Mete abi.
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.:sunny:
Not: Fotolardan birisinde arka plandaki polis silahına mı davranıyor ne ?
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler aslanınla![]()
tepe tepe bin harılı olsun :cat:
abi hayırlı olsun...tekerin yan basmasın...:rendeer:
hayirli olsun mete abi sende bizim gibi hondaci oldun artık
güle güle kullan :cat:
Hayırlı olsun abi :rendeer:
SONUNDA METEHAN ABİ:mrgreen:
kazasız belasız binersin işallah hayırlı olsn
hayırlı olsunn abi
en yakın zamanda o heyecanı işallah bende yaşarım da buradan size gülücükler atarım boll boll
Mete abi ; hadi hayırlı olsun! Allah kaza bela vermesin... :rendeer: Güle güle kullan...
Kanka en sonunda teslim almışın motorunu. kazasız belasız sürüşler. hayırlı uğurlu olsun tekrardan. topik tam sana yakışır biçimde olmuş. :cherry: :rendeer:
metehan hayırlı olsun nihayet efsane geri döndü:cat: :rendeer:
abi hayırlı uğurlu olsun walla bittim fotolarınahele o metroya kaskla filan binmen..yanında olsaydım yemin ediyorum sana değil bana daha çok bakarlardı herif gülme krizine girdi diye
kazasız belasız kullan mete abi,çok güzel bir motor aldın.lastiklerin düz bassın..hadi bakalım havalar ısınsada motorlarımızı garajdan çıkartıp doya doya binsek artık değil mi![]()
güzel günlerde kullan...
Hayırllı olsun. Allah kaza bela vermez umarım
ama daha az takılacan demek mt ye bu üzücü..
hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun ;
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hayırlı olsun Mete , valla çok sevindim.
hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullan
rüzgarın bol olsun
abicim hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. darısı bizim başımıza ne diyelim
almaya giderken haberim olmuştu ozaman hayırlı olsun demiştim şimdi toplu taşım araçlarında kurtulduğun ve ve motora binmeye başlamanda hayırlı olsun inş iyi bir seçim yapmışındır tekerin düz farın açık olsun tadını çıkara çıkara gezersin.:cat: :cat: :cat:
sitede bu haber sansasyonel yarattı 2-3 gündür bu konu konuşuluyodu demekki haberler dogru ,imiş hayırlı olsun
mete_han,
hayırlı olsun ! Zaten biliyorduk bir kaç gündür. Çok sevindik.
Bak seni pazar günkü gezinin ilk sırasına yazdım, kaç gün önceden :cat:
Kazasız belasız sürüşler dilerim Metecim :rendeer:
Ahaaa boşaltın yolları metehan geliyo kaçııııınnnnnnnnnnn
Hayırlı Uğurlu Olsun, Kazasız Belasız Mutlu Güle Güle Binersin umarım
Darası benim Başıma inşallah.
Hayırlı olsun hocam bununla şaka olaylarına girmezsin artık herhal.
hayırlı olsun mete abi kazasız belasız kullanmanı dilerim
Hayırlı olsun Mete. İyi günlerde kullan. Kendim almış kadar sevindim desem yeridir senin motor almana. Allah kaza bela vermesin. Tadını çıkar bakalım.
abi hayırlı olsun kazasız sürüşler cenabı allah nazardan korusun
hayırlı uğurlu olsun hocam.
Mete abi,plakayı saklamışsın ama ben biliyorumBakıyorum da o kadar geyik foto ,yazı vs. yazmışsın ama bir dostun seni işletmesinden hiç bahsetmemişsin
Şaka bi yana,hayırlı uğurlu olsun Mete abim,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Kredi kartı olaylarına dikkat abi aman,tamda kurtulmuşken tekrardan sakata gelme,dikkat et...:wiinkk:
Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :queen:
Mete abim benim hayırlı uğurlu olsun- dikkatli,keyifli,kazasız,belasız sürüşler senin olsunnnnnnnnnn :queen:
Yazı çok keyifli olmuş abi ama kısa olmuş doyamadım :thumleft:
Bayadır görüşemiyoruz, harbi çok yoğunsun ::blusssh:
Hani demişsin ya elinizdekinin kıymetini bilin, senin de kıymetini bilmeyenler kahrolsun be abi ::160:: ::151::
Anladın sen onu![]()
![]()
İyi günlerde kullan, yavaş ve dikkatli yolculuklar dilerim, metro'da kaskla dolaşmak nasıl bir duygu, şaşıran bakan olmadımı?
hayırlı olsun kazasız belasız. film tadında bir hikaye mübarek
Meta abi hayırlı uğulu olsun. Allah kaza bela göstermesin tekerin hep düz bassın. Senin adına çok sevindim.
Artık CBR125'cilerle dalga geçemiceksin heyoooo. Senin tekerin benimkinden ince:cherry: :queen: :mrgreen:
![]()
![]()
Artık bizde onunla dalga geçeriz.... Ehliyetin varmı senin bakiiim...:wiinkk:
hayırlı olsun abi... metroya otobüse fazla sert konuşup darıltmasaydın arada lazım olur yine... :cherry:
Gayet sürükleyici bir yazıydıheheh gülerek keyifle okudum. Roman gibisin mübarek. Motosikletin hayırlı olsun, ALLAH kazadan beladan korusun ..
güle güle kullan ..
hayırlı olsun abi ALLAH tekerıni düz bastırsın!!!
:rendeer:
hayırlı olsun
Hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:
Akşam NTV,CNN ana haberlerini takip edeceğimdür.
Muhakkak haber olmuşsundur.::mrgreen:
hocam hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim, artık sık sık gezilere gelirsin...
hayırlı olsun hacı abi kazasız belasız kullan ama peki o motor seni taşıyabilecek mi :mrgreen:
Dünden beri meteyi gören oldu mu hakkaten
Mete motora binmem diyordun, töbe diyordun bir ara, nooldu
Valla ikinci motorumu almış kadar sevindim kardeşim, kazasız belasız olsun yolların. Yazın uğra Ankara'ya, tanıştıralım bizim gençleri![]()
Topik geyiğe sarar, 30 sayfa olur önce silinir, sonra tekrar dolar.Sonra kilit yer :mrgreen: :mrgreen:
Mete abi neden CBF, kimse sormamış ben sorayim![]()
HAYIRLI OLSUN ,iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Bi gün gelicek benimde bu sıkıntılarım gidicekkk:mrgreen: Abi valla ne yazdıysan haklısın otobüs,metro,dolmus pisiklojimi bozuyor.Yerverdin vermedin,hırsızı,bayanlara sarkanı,elleyeni,yer kapmak için itişip kakılanı,akbilin o iğrenç paralı,aktarma vede boşken cıkardıgı sesler,dolmuscuların her beş saniyede bir müşteri kapmak için dütdüt diye korna çalması veya sellektör yapması,metroya binerken ve cıkarken insanların birbirini ezmeleri,kokanı,enteli,havalısı,ayyaşı................... BIktım artıkk bende motoruma kavusup özgürlügmü hissetmek istiyorum arkadas bende insanımm:queen:
puu puu binbir kere masallah..nazarlar degmez insallah.....hayirli olsun..metehan abey..yanliz su kask ile gezme konusu super en kisa surede bende deneyecegim..muthis bir seye benziyor..![]()
Yok canım neden kilit yesin....
Nedenine gelince...En ucuzu o yaaa....O kadar dedim üstüne biraz daha koy f650 falan al diye ama dinlemedi....Panda yavrusu laftan anlar mı?...
Neyse buna da şükür...Artık o bir motorlu...Motorize sevkiyatçı...:queen:
Kardeşim bu kadar da güzel anlatılmaz ki bu olayAnlatımınız beni o kadar etkiledi kiii, kendimi aynada görmüş gibi oldum. Ben de bir yıllık aradan sonra 2006'nın 9 Eylül'ünde yeniden motor alınca aynı duyguları yaşamıştım. Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.Hep mutlu olun inşallah. Bir kızınız vardı, şimdi bir de oğlunuz oldu. Yeniden hayırlı uğurlu olsun, Hatay/Reyhanlıdan selamlarımı sunuyorum.
hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin
OOoooo hayırlı uğurlu olsun mete can. Valla çok sevindim.
O ne güzel anlatım öyle, hakikaten fotoroman gibi..
ooo mete abi hayırlı olsun :cherry:
bu kadar adam motor alıp duruyo,ama inan senin gibi içten sevincini yazan duygularını döken görmedim..
bende çok içten olarak hayırlı olsun diyorum.inşallh kazasız belasız kullanırsın..![]()
hayırlı olsun abıcım.allah kaza bela vermesın.... :rendeer:
Kafanda kaskla gitmene inanamıyorum.Allahtan full face değilmiş.![]()
Ne zaman gezcez.Bende epey öğrendim artık.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullan inşallah.
Hayırlı olsun abi. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. Seni kaskla görenler kesin yanındakine demiştir bakma olum bakma kamera şakası olabilir![]()
!!!!!!!!!
Abicim senin motorun yokmuydu bu zamana kadar!
demek bizi motorcuyum diye aldattın he:mrgreen: haha şaşırdım yaww
metehan abi geçen rampada görmüşler seni . dagıtmışsın şanzumanı freni:mrgreen:
e tabi öyle motora öyle gövde olunca ne yapsın zavallı motor![]()
Hayırlısı olsun abi:cat:
Hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı olsun Mete, kazasız sürüşler..
güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...
Ahanda konuyu okuyor....Şimdi kafasından neler geçiyodur kim bilir.....
Kankü hadi biraz anlat motorunu nasıldır ne değildir..Paylaş bizimle....Senin görüşlerin çok önemli bizler için....Ambudsman olarak aydınlat bizleri...:cat:
Hep güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle,
Güle güle kullan.
mete_han hayırlı olsun yeni motorun, güle güle kazasız belasız bin
yalnız motorun üstünde kendi fotonu koymamışsın, 100 çeşit motor üstünde foton varyakışıklı, imzalı bir pozunu bekliyorum
Abi güle güle kullan.
Planları unutmayalım.
Mete hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifli sürüş nasip etsin.
metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
metehan alıntı:
bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalı
herkezin hayalleri vardır kimininki 1200 gs kiminki r1,1000rr vs.. ama unutmayın hayal kurmak başarmanın yarısıdır derler yani tamamı degil geriye kalan % 50 lik bölüm için çalışmak gerek.
metehan abi bu yazın için tşk. okuyan için güzel bir yazı:rendeer:
ne güzel iyi günlerde kullanıntebrikler...
vay vay vay mete han abi motor almış HAYIRLI OLSUN
biliyomusun beni motordan soğutan en önemli insanlardandın
sende aldıysan bende alırım
güle güle kullan abicim
kazasız bin emi abi![]()
hayırlı olsun mete_han abii kazasız belasız kullanman dılegfıylee
Abi çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık:cat: Eğitimci olman lazımmışTam meslek lisesi öğretmeni olucak adamsın.İri yarısında öğrencilerde senden korkardı tam süper olurduu
:queen: :queen:
Valla napalım...Lisedeyken kompozisyonumuz senin kadar iyi değildi....Dur daha yeni aldın motorunu....Cicim aylarındasın....Biz 20 yıldır ara vermedik hep motorcuyduk....Hep de olucaz..
Sen yarın satarsın da kafana bişey dank eder.....Tadını çıkarmaya bak buraya yazı yetiştireceğine...
Kafanı uzat da bir hasret gider aşkınla....Sahi hani kırmızı alacaktın?...Ne dönek adamsın....Daha karizmaydı kırmızı...Hem siyahı zor temiz tutarsın...
HAyırlı olsunnn
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Yorumsuz.......:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
(Alıntıdır...Biraz değişikliklere uğratılmıştı bilginize)
hayırlı olsun
kazasız belasız bol motorlu günler diliyorum:cat:
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız inşallah.
Yakında internette yurdum insanı başlığıyla, metroda kasklı fotoğraflarını bol bol görürüz sanıyorum.![]()
Bu arada ilk iş kaskı değiştirmeni tavsiye edeceğim.
Tabii inşallah ihtiyacın olmaz.....
Kanka güle güle bin tamammı...