hayırlı uğurlu olsun abi,güle güle kullan
hayırlı uğurlu olsun abi,güle güle kullan
abi hayırlı olsun motorun.kazasız belasız kullanırsın inşallah.birde kaskla kafanda metroda veya dışarıda nasıl gezdin abi ya.ben olsam utanırım valla.etrafındaki insanlar sana nasıl bakmıştır kim bilir.
Aha gene kitlemediler bak...Senin dediklerin hiiiç kimse umursamıyor...Gene şevkatli kucağıma gelecen sen...1 haftadır burnun havalardaydı..Uçuyordun....
Yaaa sabrettim işte....Hadi yeter bu kadar nazar mazar deydirecen....
Tam şovmen olacak adamsın vesselam...şuna bak...
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, cbf 150, CİHAN, giallorosso, heveslee, Khutuck, mete_han, mtoprak, Selçuk1981, toocold, uglychild, _CrazYDriveR81_
Şuna bak kaç kişi okuyor....En son bu kadar okunan konu kavgaydı hatırladığım kadarıylan....
Mehmet Ali yi geçecen yakında....![]()
way mete abimizde cbf150 almışş..
hayırlı olsun kzasız belasız kulanmak nasip etsin allah:rendeer: ..aman dikkatli ol..arkaya çanta taktır bide![]()
darısı almak isteyipte gücü yetmeyenlere alamayanlara inş.
yakışıklı kardeşim oralarada gelicem kısmetse...bi zamanlar mobilet tecrübem var dostum be...yavaş yavaş...Mete abi, hayirli ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin... bu gazla Izmir'e de gelirsin..![]()
herzaman yaziyon, yorum yapiyon, takılıyon ama biseyi merak ediyom... sen motor kullanmayi biliyon mu?:queen:
abi hayırlısı olsun güle güle kullan :rendeer:
Aramiza hos geldin motorcukazasiz belasiz surusler
:cat: ksakiniz takili fariniz acik olsun:cat:
hayırlı olsun ne olduysa pek anlamadım
burada bağlantı yavaş,ve kafam cilalı
kasasız belasız :queen:
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:hayırlı olsun ne olduysa pek anlamadım
burada bağlantı yavaş,ve kafam cilalı
Bu konuya 156 cevap yazıldı 2168 kere görüntülendi
kak kambak alp tunay...harbi efsaneymişim ya...:bounce: :cherry:
bak site admini fazer almış...ratinge bak haci...
Skullhunter = Yamaha Fazer HAYIRLI OLSUUUUN!!!
Bu konuya 92 cevap yazıldı 1659 kere görüntülendi
:bounce: :cherry:![]()