Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi hayırlı olsun motorun.kazasız belasız kullanırsın inşallah.birde kaskla kafanda metroda veya dışarıda nasıl gezdin abi ya.ben olsam utanırım valla.etrafındaki insanlar sana nasıl bakmıştır kim bilir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aha gene kitlemediler bak...Senin dediklerin hiiiç kimse umursamıyor...Gene şevkatli kucağıma gelecen sen...1 haftadır burnun havalardaydı..Uçuyordun....

Yaaa sabrettim işte....Hadi yeter bu kadar nazar mazar deydirecen....

abi hayırlı olsun motorun.kazasız belasız kullanırsın inşallah.birde kaskla kafanda metroda veya dışarıda nasıl gezdin abi ya.ben olsam utanırım valla.etrafındaki insanlar sana nasıl bakmıştır kim bilir.

sağol dostum...

kanka ben pek milleti sallamam yav...:p

dünya bir yana ben bir yana olsun...benim nazımı çeksin dünya...tringo ambiansı...bir nevi tınnnn....:p

Aha gene kitlemediler bak...Senin dediklerin hiiiç kimse umursamıyor...Gene şevkatli kucağıma gelecen sen...1 haftadır burnun havalardaydı..Uçuyordun....

Yaaa sabrettim işte....Hadi yeter bu kadar nazar mazar deydirecen....

ah kanka ah...tuzun kuru tabi...benim gözler olmuş kan çanağı...ne yazdığımı bilmiyom valla...:pale: sonra msn açmıyon diye trip yaparsın bana...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam şovmen olacak adamsın vesselam...şuna bak...
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, cbf 150, CİHAN, giallorosso, heveslee, Khutuck, mete_han, mtoprak, Selçuk1981, toocold, uglychild, _CrazYDriveR81_

Şuna bak kaç kişi okuyor....En son bu kadar okunan konu kavgaydı hatırladığım kadarıylan....
Mehmet Ali yi geçecen yakında....:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
way mete abimizde cbf150 almışş..
hayırlı olsun kzasız belasız kulanmak nasip etsin allah:rendeer: ..aman dikkatli ol..arkaya çanta taktır bide:p
darısı almak isteyipte gücü yetmeyenlere alamayanlara inş.

Mete abi, hayirli ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin... bu gazla Izmir'e de gelirsin..:)
herzaman yaziyon, yorum yapiyon, takılıyon ama biseyi merak ediyom... sen motor kullanmayi biliyon mu?:queen:

metehan demişki:

sağol dostum...

kanka ben pek milleti sallamam yav...:p

dünya bir yana ben bir yana olsun...benim nazımı çeksin dünya...tringo ambiansı...bir nevi tınnnn....:p

abi helal olsun alkışlıyorum seni::biggrinn ::biggrinn özendim valla sana

Tam şovmen olacak adamsın vesselam...şuna bak...
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, cbf 150, CİHAN, giallorosso, heveslee, Khutuck, mete_han, mtoprak, Selçuk1981, toocold, uglychild, _CrazYDriveR81_

Şuna bak kaç kişi okuyor....En son bu kadar okunan konu kavgaydı hatırladığım kadarıylan....
Mehmet Ali yi geçecen yakında....:p

kankam ego yüksek itibar 1500 olunca sevenler sağolsun beni uçuruyorlar...sonra tanışıyoz fos çıkıyom...kendi halinde saf bir motorcu...böyle enseye vur lokma al hesabı...millet şaşırıyor...bazen ilgi manyağı oluyo insan...hastalık gibi bişey...:p

kıskandınmıı lennn...mezciii...Allahın mezcisii...:)

way mete abimizde cbf150 almışş..
hayırlı olsun kzasız belasız kulanmak nasip etsin allah:rendeer: ..aman dikkatli ol..arkaya çanta taktır bide:p
darısı almak isteyipte gücü yetmeyenlere alamayanlara inş.

amin...sağol dostum...çanta kolay...

Mete abi, hayirli ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin... bu gazla Izmir'e de gelirsin..:)
herzaman yaziyon, yorum yapiyon, takılıyon ama biseyi merak ediyom... sen motor kullanmayi biliyon mu?:queen:
yakışıklı kardeşim oralarada gelicem kısmetse...bi zamanlar mobilet tecrübem var dostum be...yavaş yavaş...:p

abi hayırlısı olsun güle güle kullan :rendeer:

sağol abi...

Son düzenleme:
Aramiza hos geldin motorcu:) kazasiz belasiz surusler
:cat: ksakiniz takili fariniz acik olsun:cat:

Aramiza hos geldin motorcu:) kazasiz belasiz surusler
:cat: ksakiniz takili fariniz acik olsun:cat:

hoşbulduk dostum...Allah razı olsun...:p

hayırlı olsun ne olduysa pek anlamadım
burada bağlantı yavaş,ve kafam cilalı

Çin ambiansı dimi...dağıtmışın hemen abi...:)

kasasız belasız :queen:

amin dostum...

TOPİĞİM AMACINA ULAŞMIŞTIR..KİLİTLENEBİLİR...SEVİNCİME ORTAK OLAN TÜM ARKADAŞLARI SEVER ÖPER KUCAKLARIM...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayırlı olsun ne olduysa pek anlamadım
burada bağlantı yavaş,ve kafam cilalı
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Yok abi bişey....Panda yavrusu motor almış...Onun kutlaması var yani anlıyacağın 3. şahıs ambiansı...:queen: :queen: :queen:

TOPİĞİM AMACINA ULAŞMIŞTIR..KİLİTLENEBİLİR...SEVİNCİME ORTAK OLAN TÜM ARKADAŞLARI SEVER ÖPER KUCAKLARIM

Yazıp durma...Reklam mı yapıyon....Şovenist seni...Kilitlemiyolar işte....Hepsine tek tek cevap yazacan panda yavrusu seni...Zayıflatıcaz cevap yazacan diye...Sırf motora acıdığımızdan yanlış anlama....

Son düzenleme:
Bu konuya 156 cevap yazıldı 2168 kere görüntülendi

kak kambak alp tunay...harbi efsaneymişim ya...:bounce: :cherry:

bak site admini fazer almış...ratinge bak haci...

Skullhunter = Yamaha Fazer HAYIRLI OLSUUUUN!!!
Bu konuya 92 cevap yazıldı 1659 kere görüntülendi

:bounce: :cherry: :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu konuya 156 cevap yazıldı 2168 kere görüntülendi

kak kambak alp tunay...harbi efsaneymişim ya...:bounce: :cherry:

bak site admini fazer almış...ratinge bak haci...

Skullhunter = Yamaha Fazer HAYIRLI OLSUUUUN!!!
Bu konuya 92 cevap yazıldı 1659 kere görüntülendi

:bounce: :cherry: :p

Allahtan 250 lik makina almadın bırak fazer i......Site şimdi kitlenmişti yaygaracı panda yavrusu seni...

Komşu sitelere de sıçrardı bu konu...Onları da kitlerdin....Zaten 4 gündür falan bir acaiplik var sitede kaynağı senmişsin demekki...Senin motor alman yaramadı siteye..

İyi bin sakınsatma...Bu site bir motor daha almanı kaldıramaz :queen: :queen:

Haberin olsun....:queen: :queen:

TOPİĞİM AMACINA ULAŞMIŞTIR..KİLİTLENEBİLİR...SEVİNCİME ORTAK OLAN TÜM ARKADAŞLARI SEVER ÖPER KUCAKLARIM...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar