ooo Bostancının gülüde burdaymış...eyvallah sayın modum...![]()
bu kadar mesaja üşenmeden cevap yazdın ya senden korkulur metehandro
valla sabah sitede problem vardı bi gülümseme bile ekleyemedim o yüzden öyle iki kelimeyle kaldı:mrgreen:
şimdi ekliyim bari:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
metehan abi hayırlı olsun bende zat aldım 3.günü kaza yaptım yine motorsuz kaldım![]()
hayırlı olsun kazasız sürüşler![]()
ULen torun gene yırttın ha gizli gizli çin işi cruiserlere bin ondan sonra burada ahkam kes yok benim motorum hondada yok siz giderken ben geliyo olacağımda falanda filan ulen tosbağa senin aldığın ne malı ha ne malı !!
kanka dost acı söyler malesef aldığın yerde kötülediğin ülkenin malı ulen dediklerini yuttun eyimi hyo muhabbetindede 160 basmas dedin anıracam dedin anırmadın şimdide çin malı motor aldın hava yapıyon bize (biz derken anladın sen onu)
Şaka bir tarafa allah kaza bela vermesin hayırlısıyla kullanırsın inşallah
bu arada az daha unutuyordum tenhalarda çin malı kullandığının son delilinide kamuoyuna açıklıyorum öle sere serpe gezersen yakalarız bizde ahanda kanıt:
![]()
Motor aldığını biliyordum da topic'i yeni gördüm... Hayırlı olsun , motorun seni üzmesin... (üzmez zaten)
hayırlı olsun abicim iyi günlerde kullan... :rendeer:
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız nice kilometrelere veeee
İlerde pırıl pırıl yeni bi cruiser'e :queen:
yeni hayatın hayırlı olsun.....
LA LA LA, GOŞUN LA METEHAN CIBIF ALMIŞ!!!:queen:
Aha nihayet Mete_han kaptırmış sonunda bi tane bizim motordan.Valla ne diyim çok sevindim hatta senin ben aldığım zaman dediğin gibi kendim almış kadar sevindim diyecem diyemiyom zira kendim zaten aldım cbf150'yi:mrgreen: . Vay be iyi ya, şimdi sıra ilk gezi de CBF'leri tokuşturmaya ve yüzyüze tanışmaya geldi desene.:mrgreen:
Şaka bir yana benim cbf150 almama sebebiyet veren adamlardan birinin de aynı motora sahip olması hoşuma gitti.
Güle güle güle kullan, ilk günden anladın di mi keyfi. Biz 2,5 aydır sürüyoruz o keyfi vallaha.Küresel ısınma sağolsun (Zamanı gelince o küresel ısınma kaçacak ama biyerlerimize neyse:cherry: )
Kazasız, belasız, dertsiz, tasasız sürüşler seninle olsun. Hayırlı olsun. Sevgilerimle. Gerçekten alacağını duyduğumda sevinmiştim, şimdi daha çok sevindim.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Bu arada en iyi motor kendi motorundur abi, bana da ara sıra tipini beğenmedik diyen çıkıyo, ben de gülüyorum ve keyfime bakıyorum. Ki bence tipi de sınıfına göre gayet iyi. Bu yaz cbf150'ciler buluşup buluşup, tipsiz tipsiz dolaşırız hep beraber.:mrgreen: :queen: Hatta tipsiz cıbıfcıların buluşma noktası topiği bile açabiliriz hep birlikte.:queen:
hayırlı olsun motorun Allah kaza bela vermesin.güle güle kullan metehan![]()
sen olayları biliyormusun yoksa. kim söyledi sana 1 günlük moderatörlük hikayemi :mrgreen:
hayirli olsun..
kazasiz ve keyifli surusler dilerim..
Shakulin
şimdi, meto beyden ilk 1000 km. raporunu alıyoruz.
buyrun meto bey.![]()
(100 km'yi geçmiş olabilirsin ama biz o kısmı reca edelim:queen: )
Mete abi hayırlı olsun. Allah kaza-bela vermesin, tekerin hep düz bassın saygılar...![]()
Metecim hayırlı olsun....
Çok sevindim dostum. Ama alacağın olsun.. Anladın sen onu !!!....
metehan bey hayırlı uğurlu olsun motorunu biraz anlatırsan yani + larını - lerini cbf 150 alacak arkadaşlara daha yardımcı olursun motorunu kazasız belasız kulanırsın iğşallah :rendeer: :rendeer:
Abi sen bu gazla her mesaja cevap ata ata siyteyi ele geçirmeye çalışıyorsun, görmedim sanma:mrgreen: :mrgreen:
Kilitten önceki msg da benden :cherry:
Kısmet abi, olacak inşallah üç vakte kadar... Ama üç gün mü üç ay mı üç yıl mı belli olmaz :salut:
Görmemişin cıbıfı olmuş.......
Tamam kanka..Hadi kitlet konuyu...Amacına ulaştın madem....Bizde başkalarını kutlayalım...