Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ULen torun gene yırttın ha gizli gizli çin işi cruiserlere bin ondan sonra burada ahkam kes yok benim motorum hondada yok siz giderken ben geliyo olacağımda falanda filan ulen tosbağa senin aldığın ne malı ha ne malı !!

kanka dost acı söyler malesef aldığın yerde kötülediğin ülkenin malı ulen dediklerini yuttun eyimi hyo muhabbetindede 160 basmas dedin anıracam dedin anırmadın şimdide çin malı motor aldın hava yapıyon bize (biz derken anladın sen onu:p )

Şaka bir tarafa allah kaza bela vermesin hayırlısıyla kullanırsın inşallah

bu arada az daha unutuyordum tenhalarda çin malı kullandığının son delilinide kamuoyuna açıklıyorum öle sere serpe gezersen yakalarız bizde ahanda kanıt:

metejz0.jpg

Motor aldığını biliyordum da topic'i yeni gördüm... Hayırlı olsun , motorun seni üzmesin... (üzmez zaten :D)

Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız nice kilometrelere veeee
İlerde pırıl pırıl yeni bi cruiser'e :queen:

LA LA LA, GOŞUN LA METEHAN CIBIF ALMIŞ!!!:queen:
Aha nihayet Mete_han kaptırmış sonunda bi tane bizim motordan.:) Valla ne diyim çok sevindim hatta senin ben aldığım zaman dediğin gibi kendim almış kadar sevindim diyecem diyemiyom zira kendim zaten aldım cbf150'yi:mrgreen: . Vay be iyi ya, şimdi sıra ilk gezi de CBF'leri tokuşturmaya ve yüzyüze tanışmaya geldi desene.:mrgreen:

Şaka bir yana benim cbf150 almama sebebiyet veren adamlardan birinin de aynı motora sahip olması hoşuma gitti.

Güle güle güle kullan, ilk günden anladın di mi keyfi. Biz 2,5 aydır sürüyoruz o keyfi vallaha.:) Küresel ısınma sağolsun (Zamanı gelince o küresel ısınma kaçacak ama biyerlerimize neyse:cherry: )
Kazasız, belasız, dertsiz, tasasız sürüşler seninle olsun. Hayırlı olsun. Sevgilerimle. Gerçekten alacağını duyduğumda sevinmiştim, şimdi daha çok sevindim.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu arada en iyi motor kendi motorundur abi, bana da ara sıra tipini beğenmedik diyen çıkıyo, ben de gülüyorum ve keyfime bakıyorum. Ki bence tipi de sınıfına göre gayet iyi. Bu yaz cbf150'ciler buluşup buluşup, tipsiz tipsiz dolaşırız hep beraber.:mrgreen: :queen: Hatta tipsiz cıbıfcıların buluşma noktası topiği bile açabiliriz hep birlikte.:queen:

hayırlı olsun motorun Allah kaza bela vermesin.güle güle kullan metehan:)

şimdi, meto beyden ilk 1000 km. raporunu alıyoruz.
buyrun meto bey.:p

(100 km'yi geçmiş olabilirsin ama biz o kısmı reca edelim:queen: )

hadi yaaa...:silent:
yoksa hala...:cyclopsan
auvvv... çok ayıp...:queen:

Metecim hayırlı olsun....
Çok sevindim dostum. Ama alacağın olsun.. Anladın sen onu !!!....

metehan bey hayırlı uğurlu olsun motorunu biraz anlatırsan yani + larını - lerini cbf 150 alacak arkadaşlara daha yardımcı olursun motorunu kazasız belasız kulanırsın iğşallah :rendeer: :rendeer:

bu kadar mesaja üşenmeden cevap yazdın ya senden korkulur metehandro

kanka mesaj problem değilde gece 00.45 te uyudum 6 da kalktım...yağış var diye motora kıyamadım iyimi...benim adımda motorcu ha...du bakalım gezilerde görüşcez kısmetse...

valla sabah sitede problem vardı bi gülümseme bile ekleyemedim o yüzden öyle iki kelimeyle kaldı:mrgreen:

şimdi ekliyim bari:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ok...bidaha olmasın...:p

metehan abi hayırlı olsun bende zat aldım 3.günü kaza yaptım yine motorsuz kaldım :(:(

kanka üzüldüm be...valla bak...

hayırlı olsun kazasız sürüşler:)

sağol dostum...

ULen torun gene yırttın ha gizli gizli çin işi cruiserlere bin ondan sonra burada ahkam kes yok benim motorum hondada yok siz giderken ben geliyo olacağımda falanda filan ulen tosbağa senin aldığın ne malı ha ne malı !!

kanka dost acı söyler malesef aldığın yerde kötülediğin ülkenin malı ulen dediklerini yuttun eyimi hyo muhabbetindede 160 basmas dedin anıracam dedin anırmadın şimdide çin malı motor aldın hava yapıyon bize (biz derken anladın sen onu:p )

Şaka bir tarafa allah kaza bela vermesin hayırlısıyla kullanırsın inşallah

bu arada az daha unutuyordum tenhalarda çin malı kullandığının son delilinide kamuoyuna açıklıyorum öle sere serpe gezersen yakalarız bizde ahanda kanıt:

metejz0.jpg

ded sizin beton kafa bu Honda çiniyle çin oğlu çini bir ayıramadı he...:p

çinde kaliteli mal üretilemez diye bir kural yok herhalde...taş gibi motor abicim ya...yiğidi öldür hakkını yeme ...inşallah senide şu menşurrr 1100 lükle görücez...sen KINROAD dan kurtulmanın yoluna bak kanka...ben almışım Hondayı 100.000 km peşindeyim...sıkılmazsam tabi...

Motor aldığını biliyordum da topic'i yeni gördüm... Hayırlı olsun , motorun seni üzmesin... (üzmez zaten :D)

sağol dostum...

hayırlı olsun abicim iyi günlerde kullan... :rendeer:

sağol dostum...

Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız nice kilometrelere veeee
İlerde pırıl pırıl yeni bi cruiser'e :queen:

dostum benim genlerde scooter var...sağol alakan için...

yeni hayatın hayırlı olsun.....

inanki 4 kelimeyle beni fethettin...yani bu kadar net özetlenemezdi...sağol..

LA LA LA, GOŞUN LA METEHAN CIBIF ALMIŞ!!!:queen:
Aha nihayet Mete_han kaptırmış sonunda bi tane bizim motordan.:) Valla ne diyim çok sevindim hatta senin ben aldığım zaman dediğin gibi kendim almış kadar sevindim diyecem diyemiyom zira kendim zaten aldım cbf150'yi:mrgreen: . Vay be iyi ya, şimdi sıra ilk gezi de CBF'leri tokuşturmaya ve yüzyüze tanışmaya geldi desene.:mrgreen:

Şaka bir yana benim cbf150 almama sebebiyet veren adamlardan birinin de aynı motora sahip olması hoşuma gitti.

Güle güle güle kullan, ilk günden anladın di mi keyfi. Biz 2,5 aydır sürüyoruz o keyfi vallaha.:) Küresel ısınma sağolsun (Zamanı gelince o küresel ısınma kaçacak ama biyerlerimize neyse:cherry: )
Kazasız, belasız, dertsiz, tasasız sürüşler seninle olsun. Hayırlı olsun. Sevgilerimle. Gerçekten alacağını duyduğumda sevinmiştim, şimdi daha çok sevindim.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu arada en iyi motor kendi motorundur abi, bana da ara sıra tipini beğenmedik diyen çıkıyo, ben de gülüyorum ve keyfime bakıyorum. Ki bence tipi de sınıfına göre gayet iyi. Bu yaz cbf150'ciler buluşup buluşup, tipsiz tipsiz dolaşırız hep beraber.:mrgreen: :queen: Hatta tipsiz cıbıfcıların buluşma noktası topiği bile açabiliriz hep birlikte.:queen:

cıbıfları tokuşturalım bakalım hankısının kasa sağlam...:queen: yaz gelsin...İstanbul dışı yaparız...kanka gönüller güzel olsun boşver be...:p

hayırlı olsun motorun Allah kaza bela vermesin.güle güle kullan metehan:)

sağol dostum...

sen olayları biliyormusun yoksa. kim söyledi sana 1 günlük moderatörlük hikayemi :mrgreen:

ben derin üyeyim...bilirsin...:)

hayirli olsun..

kazasiz ve keyifli surusler dilerim..

Shakulin

sağol dostum...

şimdi, meto beyden ilk 1000 km. raporunu alıyoruz.
buyrun meto bey.:p

(100 km'yi geçmiş olabilirsin ama biz o kısmı reca edelim:queen: )

hadi yaaa...:silent:
yoksa hala...:cyclopsan
auvvv... çok ayıp...:queen:

kankü daha 45 te yahu...yavaş yavaş...:)

Mete abi hayırlı olsun. Allah kaza-bela vermesin, tekerin hep düz bassın saygılar...:)

sağol dostum...canımsın...

Metecim hayırlı olsun....
Çok sevindim dostum. Ama alacağın olsun.. Anladın sen onu !!!....

kanka kalbine indi dimi la...ben ayak üstü kalp ameliyatı yaparım...3.5 atarsın...mete han'la dans ettiğini hatırlatırım...ama yaptığım şaka eşoğluueşşek şakasıydı kabul...kalbine indi ha...:p :rendeer:

seni seviyom lan toparlak kanka...

metehan bey hayırlı uğurlu olsun motorunu biraz anlatırsan yani + larını - lerini cbf 150 alacak arkadaşlara daha yardımcı olursun motorunu kazasız belasız kulanırsın iğşallah :rendeer: :rendeer:

dostum daha 45 te yahu...motorumu tanıyamadan balkona çektim valla...yatıyor şimdi...yaza doğru inşallah...cbf 150 topiğimizde herşeyi paylaşıyoruz..buyur bekleriz...:rendeer:

TOPİĞİM AMACINA ULAŞMIŞTIR..KİLİTLENEBİLİR...SEVİNCİME ORTAK OLAN TÜM ARKADAŞLARI SEVER ÖPER KUCAKLARIM...:p

Son düzenleme:
Abi sen bu gazla her mesaja cevap ata ata siyteyi ele geçirmeye çalışıyorsun, görmedim sanma :p:p :mrgreen: :mrgreen:

Kilitten önceki msg da benden :cherry:

Kısmet abi, olacak inşallah üç vakte kadar... Ama üç gün mü üç ay mı üç yıl mı belli olmaz :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Görmemişin cıbıfı olmuş.......

Tamam kanka..Hadi kitlet konuyu...Amacına ulaştın madem....Bizde başkalarını kutlayalım...

Kısmet abi, olacak inşallah üç vakte kadar... Ama üç gün mü üç ay mı üç yıl mı belli olmaz :salut:

kanka falmı açıyon...üj bej vakite bırakma...gereken bişey varsa yaparız...:cat:

Görmemişin cıbıfı olmuş.......

Tamam kanka..Hadi kitlet konuyu...Amacına ulaştın madem....Bizde başkalarını kutlayalım...

almak yada almamak...olmak ya da olmamak...işte bütün mesele bu...:p

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar