Süper Moderatör (BBRR)
Meta abi hayırlı uğulu olsun. Allah kaza bela göstermesin tekerin hep düz bassın. Senin adına çok sevindim.
Artık CBR125'cilerle dalga geçemiceksin heyoooo. Senin tekerin benimkinden ince:cherry: :queen: :mrgreen:
![]()
![]()
Dünden beri meteyi gören oldu mu hakkaten50 cevap yazıldı ve mete halen ortada yok.GaLiba motorunun başında bekLiyo![]()
Bi gün gelicek benimde bu sıkıntılarım gidicekkk:mrgreen: Abi valla ne yazdıysan haklısın otobüs,metro,dolmus pisiklojimi bozuyor.Yerverdin vermedin,hırsızı,bayanlara sarkanı,elleyeni,yer kapmak için itişip kakılanı,akbilin o iğrenç paralı,aktarma vede boşken cıkardıgı sesler,dolmuscuların her beş saniyede bir müşteri kapmak için dütdüt diye korna çalması veya sellektör yapması,metroya binerken ve cıkarken insanların birbirini ezmeleri,kokanı,enteli,havalısı,ayyaşı................... BIktım artıkk bende motoruma kavusup özgürlügmü hissetmek istiyorum arkadas bende insanımm:queen:Bugün motorsuzluğumun son günüydü...Metroyu Otobüsü kalbime gömdüm...İçimde bir buruk anı olarak kalacaktı Toplu taşıma araçlarındaki hatıralarım...
Şoföre günaydın deyişim...![]()
sıkışan bölgelere arkada boş yer yokmu diye haykırışlarım...![]()
o akbilin iğrenç...didooo sesleri...![]()
ortadan binenlerin mavikartlarını uzatmaları...
otururken birilerin gelip acaba kalkacakmı diye taciz etmesi...asla yaşlı olduklarını kabul etmeyip yer verildiğinde "ülen iyiki yaşlandık bak yer verenlerimiz çok oluyor" diye sevinmeleri...![]()
ama otobüslerde ezilme tehlikesi yaşadığım için...foto çekemedim...(en azından bizim seyrantepe otobüsü hep tıklım tıklım olur) sizlerle daha modern metromuzdan cici fotolar koydum...:mrgreen: güldiken amca beni anlar...zamanında oda gültepe arabalarına az binmemiştir...üst üste istif halinde giderdik...![]()
Topik geyiğe sarar, 30 sayfa olur önce silinir, sonra tekrar dolar.Sonra kilit yer :mrgreen: :mrgreen:
Mete abi neden CBF, kimse sormamış ben sorayim![]()