[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son 4 kişi için geri sayım başladı...

Peki arkadaşlar 1. sayfadaki bilgileri kimse güncellemeyecek mi?? Malum Fear_factor arkadaşımız ayrıldığını bildirmiş....

güncelleme yapabilmemiz için sonradan katılan arkadasların özel mesaj atıp bilgilerini bırakmalırını bekliyoruz...

ad,soyad,telefon ve kan grubu...

henüz 16 ama son iki kişi hala bilgilerini gecmedi özel mesaj olarak...

bigking ve cc delisi özel mesajlarınızı bekliyorum listeye adınızın gecilmesi için önemli...

arkadaslar selam:rendeer: fear sitede bazi sorunlar yuzunden ayrildi.bundan sonra ondan aldigim direktif ile bu gorevi ben ustlendim.ama islerim dolayisiyla fazla ilgilenemedigimden dolayi bu listeyi deer 152 arkadasimiz ustlenip guncellesin ama ::gazete:: kesinlikle kesin listeyi cunku gelicem deyipte gelmeyecek olanlar lutfen topici mesgul etmesin.:cat: bende takip etmeye calisacagim.selamlar saygilar:bestmt:ee tabii ki benide yaziiiinnn:queen:haa bide unutmadan gelecek arkadaslar SABIT TELEFON VE CEP TELEFONLARINI YENI LISTEYE YAZMAK ZORUNDADIRLAR.DIKKAT DIKKAT:cyclopsan TELEFONDAN ARANABILIRSINIZ DIYE

ben daha öncebi mesajımda 1. haftaya katılamayacağımı belirtmiştim eğer olçabailiosa son 2. haftaya kaltılıcam yani 3 şubat ve 10 şubat olana.. Ama olamıyorsa listeden silebilirsiniz beni:salut:

ben de katilmayi dusunuyorum. fear_factor e ulasirim gunduz, bilgileri veririm. yalniz taksimden servis sart. motor falan yok daha,malum...

ben de katilmayi dusunuyorum. fear_factor e ulasirim gunduz, bilgileri veririm. yalniz taksimden servis sart. motor falan yok daha,malum...

fear factor e ancak mail adresinden ve telefondan ulaşabilirsiniz özel mesaj atacaksanız bana ve hakinene atın...

taksim tarafından gelecekler için AKM nin önünden ücretsiz servis kalkacaktır...

abi cc delisi, bigking ve cezerye nin özel bilgilerini özel mesaj olarak gelmesini bekliyorum...
eger bilgileri gecerlerse 17 kişiyiz...

bizi de ekleyin lütfen...taksimden servis olursa süper olur.organizasyon için teşekkür ederiz.
-fragrance_chaplin
-dogma

ekliyorum arkadaşlar diğerleride özelden mesajları atarsa ii olur bu arada fragrance_chaplin kangruplarınızıda gecerseniz ii olur...

İLK YARDIM KURSU HAKKINDA KÜNYE ;

KURSU VEREN KURUM .......... = İBB
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle Ücretsiz !
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 27 Ocak - 03 Şubat - 10 Şubat
KURSUN SÜRESİ.................. = Hafta Sonu : Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri !
KURSUN SAATLERİ.............. = 10:00-15:00 arası.
KURSUN YERİ..................... = Edirnekapı ( İETT Yanı )
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEYLER OLURSA [email protected] adresinden veya özelden mesaj atarak sorabilirsiniz !

Katılımcı Listesi :

1- ozturk_sertac
2- teflon
3- fear_factor
4- teksavasci
5- karamurat
6- deer_152
7- mox2cn
8- eh62
9- eroldayı
10- yakup bey
11- hakinen
12- Görkem
13- delipoyraz ( AKM'den servisle )
14- Shrieker ( AKM'den servisle )
15- frange_chaplin ( AKM'den servisle )
16- dogma ( AKM'den servisle )
17-
18-
19-
20-

Talep yoğun olursa Taksim AKM'ye servis de çekmeye çalışacağım...

erol dayı ilk buluşma dediğin gibi yaklaşıyor isterseniz taksimde buluşup konvoy halinde motosikletlerimizle gideriz yada herkes solo takılır taksimden gelecekler için zaten servis ayarlanacak isterseniz bunuda oylamaya koyalım katılacaklar nasıl katılacagımız hakkında fikirlerini yazsınlar...

Son düzenleme:
bende motosiklet yok kendi aracımla gelicem+kursun açık adresini ve krokisi varsa onuda eklesek çok iyi olur

abi acık adres olarak tam bilmiyorum ama her istanbullun bildiği bi yer sanırım bir de resim eklemeye calısırım bu konularda pek iyi değilimdir ama iş başa düştü...
yere gelince edirnekapıdan topkapı istikametine dogru giderken mezarlıgı gecergecmez sagda iett genel müdürlüğü garajı var burada olacak eğitim...

karayolları sitesi çalışmıyor su an resim daha sonra ekliyim...

abi acık adres olarak tam bilmiyorum ama her istanbullun bildiği bi yer sanırım bir de resim eklemeye calısırım bu konularda pek iyi değilimdir ama iş başa düştü...
yere gelince edirnekapıdan topkapı istikametine dogru giderken mezarlıgı gecergecmez sagda iett genel müdürlüğü garajı var burada olacak eğitim...

karayolları sitesi çalışmıyor su an resim daha sonra ekliyim...

anıt mezarın karşısı mı?

chaglar gene firarsın yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar