Yeni Yıl ve Bayram Kutlaması

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben 2005 ve 2006 yı hiç sevmedim.....Bu yıla umutla bakıyorum....Hoşeldin 2007.........

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben daha doğmamıştım...4 sene sonra doğacağım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese MUTLU YILLAR!..

Allah hepinize başarı...mutluluk...kariyer...üstünde mutlu olduğunuz bir motosiklet...yanında huzur bulduğunuz bir hayat arkadaşı...bıcır bıcır bebişlerinize anne veya baba olmayı...sağlık ve hayata dair tüm pozitif şeyleri yaşamayı nasip etsin...

senelerin fazla bir önemi yok...her gün sabah uyandığınızda hayat bizim için yeniden başlar...tarih denen zaman denen yanılgı bizi belli bir programa sokar sadece...Hayatınızın akışını zaman değil siz çizmelisiniz...

Hayallerinizi ertelemeyin...Kendinizi yaşamın akıntısına bırakırsanız sonunda şelaleden aşağıya düşebilirsiniz veya okyanusa çıkabilirsiniz...

1990 yılını hatırlarımda matematiksel olarak ne kadarda çekici gelirdi bana...sürekli tekrarlayınca özel bir rakam gibiydi...şimdi 2007 deyiz...hayat aynı hayat ama ben aynı ben değilim...hepimiz farklı kimliklerdeyiz belki ama hayallerimiz mutluluklarımız hep aynı...

mutlu olmaya bakın...mutlu görünmeyin mutlu olun...hayat çok güzel ve yaşamaya değer...herşeye rağmen...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yeni yılınız mübarek,bayramınız kutlu olsun:)

2007 herkes için kazasız keyifli rüzgarlarla geçsin yolunuz açık olsun arkadaşlar

Beeeeen Geldim

Selam MT bu yeni yılı ve bayramı evimde geçirmek için ist kısa süreli geldim bakıyorumda site tırt motorcularla dolmuş hava soumuş herkez evlerine çekilmiş

herkese iyi bayramlar güzel bir yıl olaması dileğiyle tüm güzellikler sizinle olsun

selam, hoşgeldin.. çok özlemiştik!! ne o yüksek cc'li pahalı motor kullanlar iyi motorcu, düşük cc'li çin malı kullananlar tırt motorcu mu oluyor..? Öyle bir anlam çıkmıyordur umarım mesajından..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah hepinize başarı...mutluluk...kariyer...üstünde mutlu olduğunuz bir motosiklet...yanında huzur bulduğunuz bir hayat arkadaşı...bıcır bıcır bebişlerinize anne veya baba olmayı...sağlık ve hayata dair tüm pozitif şeyleri yaşamayı nasip etsin...

senelerin fazla bir önemi yok...her gün sabah uyandığınızda hayat bizim için yeniden başlar...tarih denen zaman denen yanılgı bizi belli bir programa sokar sadece...Hayatınızın akışını zaman değil siz çizmelisiniz...

Hayallerinizi ertelemeyin...Kendinizi yaşamın akıntısına bırakırsanız sonunda şelaleden aşağıya düşebilirsiniz veya okyanusa çıkabilirsiniz...

1990 yılını hatırlarımda matematiksel olarak ne kadarda çekici gelirdi bana...sürekli tekrarlayınca özel bir rakam gibiydi...şimdi 2007 deyiz...hayat aynı hayat ama ben aynı ben değilim...hepimiz farklı kimliklerdeyiz belki ama hayallerimiz mutluluklarımız hep aynı...

mutlu olmaya bakın...mutlu görünmeyin mutlu olun...hayat çok güzel ve yaşamaya değer...herşeye rağmen...

Yılın ilk gününde yırttın bizi be....Daha ne isteyelim ki....:cat: :cat:

Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun :) Yeni yılınız kutlu olsun :)

Yılın ilk gününde yırttın bizi be....Daha ne isteyelim ki....:cat: :cat:

yıtarım kanka ben...net yazarım...:p

"efenim 2007 senesinin hayırlara gark olmasını temenni ederim..":)

yazamam kankam...illa özel olacak illa fark ambiansı olacak...:bounce:

Selam MT bu yeni yılı ve bayramı evimde geçirmek için ist kısa süreli geldim bakıyorumda site tırt motorcularla dolmuş hava soumuş herkez evlerine çekilmiş

herkese iyi bayramlar güzel bir yıl olaması dileğiyle tüm güzellikler sizinle olsun

utanmıyonmu birader site üyelerine tırt motorcu demeye...vurun askere...linç edin...Şikayet için K.K.T.C 226.mekanize piyade tugayı pk.54 adresine biliderebilirsiniz...yakalım askerliğini...:p

yav adam hava soğuk kimse dışarda değil herkes evinde gezi mezi yok diyor hemende ters anlıyorsunuz...:farao:

yani bir nevi tatlı su motorcusu ambiansı demeye çalışıyor...

Son düzenleme:
Çanakkale-MT ve Şahsım adına , Tüm MT camiasının Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Yeni yılda sağlık,başarı ve esenlikler diliyorum.

Sebahattin YANAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mubarek kurban bayramıda güzel geçti :) yeni yılada çok güzel bi giriş

yaptım :p inş benim ve sizlerin ömründeki en güzel yıl

olarr 2007 :mrgreen: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar