Yeni Yıl ve Bayram Kutlaması

tüm mt üyelerinin(başkasına yok:mrgreen: ) bayramını ve yeni yılını kutlarım:rendeer:

image001zo9.gif

Tüm islam aleminin Mübarek Kurban bayramını en içten dileklerimle Kutlar Tüm MT ailesine 2007 nin hayırlı,uğurlu,kazasız, sağlıklı ve Mutlu olmasını,
MT İzmir ailesinin bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olmasını Yüce Tanrıdan dilerim.

roa

herkezin kurban bayramını kutlar,sağlıklı mutlu ve basarılı bir yıl dilerim.İyi yıllar :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar hepinizin yeni yılı ve bayramını kutlar, rüzgarı bol, sağlıklı, kazançlı günler dilerim...

:bestmt: ::cheeeeer ::152:: herkeslerin yeni yili mutlu kutlu olsun bayramlrı mubarek olsun
kazasız belasız mutlu kutlu sesız sakın ask motosiklet dolu bır yıl gecırmelerı dılegıyle
:bestmt::bestmt::152::::152::

MT gubu üyelerinin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar,tüm dünyaya barış,kardeşlik,huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.
Allah; Yeni yılda size ve sevdiklerinize;öncelikle sağlık,
sonralıkla,
uzun ömür,sevgi dolu günler,mutluluk,başarı,bol kazanç,güç,doğru ve iyi şeyler yapmak ve sevdiklerinize ,çevrenize karşı her zaman anlayışlı olmanız için sabır,özür dilemeniz için hoşgörü ve erdem,sorunlarla başa çıkmanız için akıl ve fikir,henüz karşısına çıkmayanlar için hayırlı birer kısmet,kısmeti olanlar için devamlılık,yalansız,aldatılmasız/aldatmasız,her zaman dürüstlük içinde ve güzel arkadaşlıklarınızın bozulmaması için yürekten sevgi ve sadakat,her zaman olası hayallerinizin ve ideallerinizin peşinden koşmak için yardım,bilgi ve bütün bunları yapacak,düşünecek ve uygulayacak bir yürek ve cesaret versin.
Amin.

öncelikle herkesin kurban bayramını kutluyorum
ayrıca kazasız belasız nice yıllar diliyorum

mubarek1jt622.jpg

tebrik

Arkadaşlar bayramınızı ve yeni yılınızı kutluyor, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz iyi seneler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar