Allah hepinize başarı...mutluluk...kariyer...üstünde mutlu olduğunuz bir motosiklet...yanında huzur bulduğunuz bir hayat arkadaşı...bıcır bıcır bebişlerinize anne veya baba olmayı...sağlık ve hayata dair tüm pozitif şeyleri yaşamayı nasip etsin...
senelerin fazla bir önemi yok...her gün sabah uyandığınızda hayat bizim için yeniden başlar...tarih denen zaman denen yanılgı bizi belli bir programa sokar sadece...Hayatınızın akışını zaman değil siz çizmelisiniz...
Hayallerinizi ertelemeyin...Kendinizi yaşamın akıntısına bırakırsanız sonunda şelaleden aşağıya düşebilirsiniz veya okyanusa çıkabilirsiniz...
1990 yılını hatırlarımda matematiksel olarak ne kadarda çekici gelirdi bana...sürekli tekrarlayınca özel bir rakam gibiydi...şimdi 2007 deyiz...hayat aynı hayat ama ben aynı ben değilim...hepimiz farklı kimliklerdeyiz belki ama hayallerimiz mutluluklarımız hep aynı...
mutlu olmaya bakın...mutlu görünmeyin mutlu olun...hayat çok güzel ve yaşamaya değer...herşeye rağmen...
Yılın ilk gününde yırttın bizi be....Daha ne isteyelim ki....:cat: :cat:
Selam MT bu yeni yılı ve bayramı evimde geçirmek için ist kısa süreli geldim bakıyorumda site tırt motorcularla dolmuş hava soumuş herkez evlerine çekilmiş
herkese iyi bayramlar güzel bir yıl olaması dileğiyle tüm güzellikler sizinle olsun
[MEDIA][/MEDIA]