Diş Fırçalarken Neden Aynaya Bakıyorsunuz ? ? ?

En iisi break dance yaparken fırçalamak ; bi denemeliyim :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ayna bize bakamadığı için biz bakıyoruz....Aslında ayna fırçalattırıyor bize...:queen:

lavabo orda da ondan. lavabonun karsisinda ayna olmasa hic de ozellikle ayna aramam. fırcalarken degil, en azindan fircaladiktan sonra bakabilirim.. himm.. evin icinde dolasirken ben oraya buraya dokebiliyorum salyalarimi:D:D

ama en keyiflisi, birisiyle karsilikli fircalamak oluyo:D:D boylee... tukurur gibi yapiosun, o da sana yapio.. canavar gibi baariyo falan:D bi de guldurdu mu:D daha eylenceli oluyo. doke saca lavaboya uzanmaya calisiosun, engelliyo falan:D:D en sonunda ya yutuyosun ya da damlalar halinde oraya buraya firlatiosun:D ben cok eyleniyorum birisiyle dis fircalarken.

benle dis fircalamak isteyen var mi?:D:D:D

alp_tunay, bana mi dedin, cakalaza mi? onun yazisindan alinti yapmissin, ama sanki bana cevap yazmissin.

cakalaz,tamam, fircalariz bi gun:D cok pis mide bulandiririm ama:D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay, bana mi dedin, cakalaza mi? onun yazisindan alinti yapmissin, ama sanki bana cevap yazmissin.

tamam, fircalariz bi gun:D cok pis mide bulandiririm ama:D

Cakalaza tabiiki...Ben seviyorum onu...Şaka kaldırıyor....Dimi loo.....:rendeer: :wiinkk: :wiinkk:

alalla ya :D garip oldu:)) soruyu ben sordum, cakalaz bi cevap yazdi. cakalaz sormasa da, sen cakalaza bi cevap yazdin. biseler kaciriyor olmaliyim:) gozlerim mi bozuluyor.. yaslaniyor muyum? oyleyse takma dislerimi cikartip onlari mi fircalamaliyim cakalaza karsi :D kkkkk....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya tamam gel beraber fırçalayalım....Ben daha fazla köpük saçarım haberin olsun...Kudurmuş zannedersin....Hadi bekliyom.....:) :mrgreen:
Mete_han la yarıştan çıktım o kadar yordu beni...Ondan olabilir....

o zaman üçümüz bi gun diş firçalayalim:queen: kusmak da serbest :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynaya bakmayacağızda neremize bakacağız.

@ ALP_TUNAY

Kardeşim korkacak ne war.. Bi sen bi de ben.. Fırçalayacas işte :cherry:
Şaka kaldırmak mı; hehe üstüme yoktur :cherry:

@CEZERYE

Burda çoklu cewaplar war.. ii okursan anlarsın kardeşim.. Bu alp_böle işte bana bulaşmasa olmas :queen:

Neysee SONUÇ : Üçümüz bi gün diş fırçalayacas birbirimize bakarak..

Kusmak; . . . . . ; . . . . . ve Birbirimize tükürmek serbest .. İsteyen birbiri üstüne de kusabilir :queen:

o "nokta nokata"larin yerinde ne var?? bunu ogrenmeden sartlari kabul etmem:) acik oynayin olm!

o dis macununa da bagli yav. ayni dis macunundan kullanacas ama. banyo kopugu kullanmak da serbest:D o da aynisindan olacak. ama bilmem siz banyo kopuguyle dis fircalar misiniz?:D

EEeee!!!!.....

Ben yoqmuyuum fırcalayıcı grupta:salut:

Bende fırcalamak istiyorum

Ben de nişantası cocuguyuum

Bende .........

:queen:

Tamam ok... Sen de gel kardeşim.. Beyler 4 kişi olduk.. 2 li takım kurarız :cherry:

Ben le alp karşı takımlarda olmalı... Bu arada o noktalı yerlere ne geleceği sürprise olsun :)

Walla banyo köpüğü traş köpüğü ne bulursak onla fırçalayacaz :)

Tamam ok... Sen de gel kardeşim.. Beyler 4 kişi olduk.. 2 li takım kurarız :cherry:

Ben le alp karşı takımlarda olmalı... Bu arada o noktalı yerlere ne geleceği sürprise olsun :)

Walla banyo köpüğü traş köpüğü ne bulursak onla fırçalayacaz :)

Noktalı yerleri doldururken sunuda dusunmen gerek:wiinkk:

Sizin gibi oldugumu gostermek için

yani kotu bişi aklına getirme:cat:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar