hayırlı olsun.benim de çok sevdiğim motorlardan.
bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
2 amanlı ise bayaa benzin yakar o zaman degil mi :silent:
Devirli kullanmadigin sürece fazla harcamaz
arkadaşım gerçekten çok özel bir motor sahibi olmuşsun,hayırlı olsun kazasız belasız kullan :cat:
Genel görünümü gayet iyi aslında motorunun (depo boyası vs.),motoru tamamen söktüysen karbüratör ve yakıt sistemini iyi incele,lastiklerin iyi görünüyor ama sen yine de kaliteli birşeyle değiştir.
Kadran değiştirmek istersen aynı kadran sirkeci(istanbul) da satılıyor.
Parçası çok bol olan bir motor gerçekten,imkanım olsa kesinlikle alacağım motorlardan biri :rendeer:
bu motorun kıymetini bil,yeri geldiğinde 250 likleri çok pis madara edebiliyorsun :mrgreen:
Hazır sökmüşken arka takozlara da bakmanı tavsiye ederim(kampana içindeki üçgen kauçuk parçalar) motorun kafa dikmesindeki en büyük sebeplerden biri de o.
Hoş gerçi motor da 18 beygir civarında(tam hatırlamıyorum) bir güç üretiyor ve çok hafif :mrgreen: ondan da olabilir ( :
Ön fren yağını da hazır sökmüşken değiştir bence.
saygılar.
2 amanlı ise bayaa benzin yakar o zaman degil mi :silent:
ozi2002 arkadaşım mototun hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız sürüşler...
arkadaşlar bu motor gerçekten bu kadar deli bişey mi yaa tamam 2 zamanlı hafif ama hangi 500lükle karşılaştırıyorsunuz çok merak ettim. bunun bir de abisi var RX135!! onunla karıştırmıyoruz inşallah. O da 500lüklere kafa tutamaz ama neyse.
hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun :rendeer:
Hayırlı olsun Oğuzhan abi güle güle bin....
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Motorun yakıtını ve yağını iyi koy. Kazasız belasız bin.
İşte motoru aldığım ilk gün.
![]()
Bunlar da şimdiki görüntüleri !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eski hali de güzeldi. Ama şimdi daha içime sinen bir hal aldı. Gerçekten el emeği göz nuru olan bir motor.
Yorumlarınızı bekliyorum.