Arkadaşlar yeni motorum RX115

xze7.jpg

x1pb8.jpg

x2je7.jpg

x3xa0.jpg

x4hd0.jpg

x5yv0.jpg

Daha yeni aldım ama komple en küçük civatasına kadar parçaladım şuan kutularda duruyor 1 ay içinde yeniden sıfır gibi boyayıp temizleyip birazda onarıp yeniden toplıcam o zaman sizlerle yeniden paylaşırım.(FOTOLARI AÇIP KOYMAYI YAPAMADIM:( AÇABİLEN VARSA KOYUVERSİN)

// Prometheus der ki:
arasına adresi yazarsan fotolar açık konulur, ben düzenledim \\

en güzelini yapmışsın bu hacimde bır motor nice 250 liklere 500 lüklere nal toplatır. Gülerek kazasız bin.

Hayırlısı olsun iyice tplarsın da şimdi bunu sıfırlarsın yani zevkli iş.. Çok metettilerdi birinde varmışta daha seri bi makine imkansız derdi 250cc ve daha iyilerine kalkış farkı acayip oluyomuşş..

Herkese teşekkür ederim.Hayırlısıyla bi toplasam eskisinden daha güzel olacak ozaman içime sine sine binerim.İnşallah bikaç hafta içinde yeni fotoları koyacam.Bu arada Mostwanted_57 fotoları açtığın için teşekkürler!

Dostum yeni motorun tekrardan hayırlı olsun. Ben Volkan.
Umut'lardayız...:cat:

oğuzhan motorun hayırlı olsun kardeşim.0 gibi yapacağına hiç kuşkum yok.kendine tikkat et zamanın olursa uğra..

Voldemort ve tbk_1980 doğru diyor.Bende bi keresinde yanlışlıkla yarışmaya kalkıştım benim YBR ile.Ama RX 115 ciuuu uçtu gitti o sinek gibi sesiylen.Hemde iki kişi olarak...:cherry:

oğuzhan motorun hayırlı olsun kardeşim.0 gibi yapacağına hiç kuşkum yok.kendine tikkat et zamanın olursa uğra..

Teşekkür ederim kardeşim.Benim elimden geçen her motor illa çiçek gibi olup ondan sonra asfalta basacak.Zamanım olursa ugrarım yanına kib :cherry:

Voldemort ve tbk_1980 doğru diyor.Bende bi keresinde yanlışlıkla yarışmaya kalkıştım benim YBR ile.Ama RX 115 ciuuu uçtu gitti o sinek gibi sesiylen.Hemde iki kişi olarak...:cherry:

Evet bu motorlar çok seri ama seri diye hem zorlamıyacan aksine nazik ve en kalite yağı kullanmayı çok seviyor

Son düzenleme:
slm 2 zamanlı 115 yamaha hastayım bunlara 160 görmeden bırakmıyo motorbizim burda yani çorluda 5 tane var

Motor bildiğiniz gibi değil. Ben daha 1 defa bindim .Ama inanasım gelmiyo. 250 - 500 lük motorlara belki daha üst sınıflara kafa tutar... :cyclopsan :cyclopsan

bu motorun sesine hastayim yaa.bizim ustaya tamire gelmisti bir defa.o zaman deneme firsati bulmustum.cok seri ve cok kolay kafa dikebilen bi motor.ayrica bi yakit sistemi var bunlarda galiba oyle hatirliyom.yakiti dusuruyodu.
usta bu motora kac para verdin merka ettim wallah ??

bu motorun sesine hastayim yaa.bizim ustaya tamire gelmisti bir defa.o zaman deneme firsati bulmustum.cok seri ve cok kolay kafa dikebilen bi motor.ayrica bi yakit sistemi var bunlarda galiba oyle hatirliyom.yakiti dusuruyodu.
usta bu motora kac para verdin merka ettim wallah ??

Yeniden herkese teşekkürler.Arkadaşım 1900 ytl'ye aldım.Ben 2 zamanlı çok devirli motor hastasıyım yani jawa ve emsalleri hoşuma gitmiyo!Şuanda şu dakika motorun başından ayrıldım hala tadilat nedeniyle binemiyorum :salut: Aslında motorun hiç bişeyi yok ama kendi zevkime göre topluyorum yavaş yavaş.Türkiyede hiç denendimi bilmiyorum ama ben bu motora çalik jant ve dublex lastik takmaya çalışıcam.Umarım istediğim gibi olurda uzun yıllar binerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar