Arkadaşlar yeni motorum RX115

Yeniden herkese teşekkürler.Arkadaşım 1900 ytl'ye aldım.Ben 2 zamanlı çok devirli motor hastasıyım yani jawa ve emsalleri hoşuma gitmiyo!Şuanda şu dakika motorun başından ayrıldım hala tadilat nedeniyle binemiyorum :salut: Aslında motorun hiç bişeyi yok ama kendi zevkime göre topluyorum yavaş yavaş.Türkiyede hiç denendimi bilmiyorum ama ben bu motora çalik jant ve dublex lastik takmaya çalışıcam.Umarım istediğim gibi olurda uzun yıllar binerim

Sevgili kardeşim,Bir motor orijinal haliyle değerlidir..Nikelajları kötüyse nikelajını yaptır,ama jant değiştirmeni tavsiye etmem..Orijinalliğini korursan 20 yıl sonra da değerini korur..Güle güle kullan motorun çok güzel..

Moderatör
Emeğine sağlık, çok güzel olmuş son hali.. Kazasız belasız kullan.

yamaha mbk100

selamünaleyküm. bende 93 model mbk 100 var rx115ten hiçbir farkı yok. şu sıralar bi sorunum var ve içinden çıkamadım. motor gaz yemiyor piston sekman iyi durumda karbüratör iğnesini yeni değiştirdim ve hala sorun çözülmedi. karbüratörün sorunlu olduğunu sanmıyorum. merak ettiğim şey bu motorlara hangi buji ve hangi yağ tercih edilmeli...yardımcı olursanız sevinirim. benim kullandığım yağ kalın gelio olabilir...

Hayırlı olsun Bilader. Rx115 güzel motordur Yanlız yağını eksiltmeye gelmez silindirleri sıkıştırırsın motora 100 liralık masraf açmayasın ayda 1 bakmanı öneririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm hayırlı ugurlu olsun, benımde ahdım vardı ama ne yazıkı ruhsatlarda problem cıktı, gerçekten serı makına kazasız surusler

o kalıpta ki motorun 160 km.hızlara çıkması ölüme davettir..bence bu motor tehlike kokuyor..hayırlı olsun

abi muteşem bir makina...bi tane de ben almak istiyorum malum antalyada fazlaca var:mrgreen:
benzin konusunda bonkör olmak lazım...hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeş.:cat:

bu mototra hastayım 160 görmek garanti acayip seri motor.3le teke kalkar.ama krdeş boyatma motorunu orj hali iyidir yalnız 115 te burenk hiç tutulmayan tek gri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
krdeş 115cc sübabsız 2 zmanlı makina 18 bg japon harikası her binen kullanan hasta kalır bu makinaya

Ah ulan japonlar şimdi niye üretemiyonuz şöyle 18 beygir 30 beygir motorlar.cbf150 - ybr 125 10 beygirle yetmiyo işte.Uzun yolda bayılıyolar.Made in japan pahalı oluyosa gidin çinlilere honda - yamaha markasıyla ürettirin şöyle 20-30 beygirlik motorlar.Yanlış zamanda dünyaya gelmişiz.Eskiden iki zamanlılarla hız yetersiz kalmıyomuş hiç.Eski 50 cc'lik iki zamanlı mobiletler bile geçer şimdi bizim cbf150'leri.

krdeş bnm arkdasta var aynısı modifiyli rx 115 diye topik açmışsım .omotor rektefiye edilip rx 135 king pistonu ve krank klu takıldı ford fiesta ile yanyana 170 gördü düz yolda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar