Arkadaşlar yeni motorum RX115

hayırlı olsun.benim de çok sevdiğim motorlardan.
bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.

Kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle ALLAH hepimizi korusun bence çok ama çok güzel makine nazar değmeşin

Teşekkür ederim harbiden nazar değmesin!!!Çünkü 2 haftadır hala onunla ugraşıyorum sıfır gibi olacak yılbaşına yakın bi zamanda

Cok guzel bi motor ya. Yillar once bununla bursa iznik fln dolasmistik ( tabi ben arkadaydim). hatta ilk kullanidigim vitesli motorda buydu. Gerci becerememis 2. kalkista nasil olduysa tek teker yapmistim =)

2 amanlı ise bayaa benzin yakar o zaman degil mi :silent:

Devirli kullanmadigin sürece fazla harcamaz :)
arkadaşım gerçekten çok özel bir motor sahibi olmuşsun,hayırlı olsun kazasız belasız kullan :cat:
Genel görünümü gayet iyi aslında motorunun (depo boyası vs.),motoru tamamen söktüysen karbüratör ve yakıt sistemini iyi incele,lastiklerin iyi görünüyor ama sen yine de kaliteli birşeyle değiştir.
Kadran değiştirmek istersen aynı kadran sirkeci(istanbul) da satılıyor.
Parçası çok bol olan bir motor gerçekten,imkanım olsa kesinlikle alacağım motorlardan biri :rendeer:
bu motorun kıymetini bil,yeri geldiğinde 250 likleri çok pis madara edebiliyorsun :mrgreen:
Hazır sökmüşken arka takozlara da bakmanı tavsiye ederim(kampana içindeki üçgen kauçuk parçalar) motorun kafa dikmesindeki en büyük sebeplerden biri de o.
Hoş gerçi motor da 18 beygir civarında(tam hatırlamıyorum) bir güç üretiyor ve çok hafif :mrgreen: ondan da olabilir ( :
Ön fren yağını da hazır sökmüşken değiştir bence.
saygılar.

ozi2002 arkadaşım mototun hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız sürüşler...

arkadaşlar bu motor gerçekten bu kadar deli bişey mi yaa tamam 2 zamanlı hafif ama hangi 500lükle karşılaştırıyorsunuz çok merak ettim. bunun bir de abisi var RX135!! onunla karıştırmıyoruz inşallah. O da 500lüklere kafa tutamaz ama neyse.

hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun :rendeer:

Devirli kullanmadigin sürece fazla harcamaz :)
arkadaşım gerçekten çok özel bir motor sahibi olmuşsun,hayırlı olsun kazasız belasız kullan :cat:
Genel görünümü gayet iyi aslında motorunun (depo boyası vs.),motoru tamamen söktüysen karbüratör ve yakıt sistemini iyi incele,lastiklerin iyi görünüyor ama sen yine de kaliteli birşeyle değiştir.
Kadran değiştirmek istersen aynı kadran sirkeci(istanbul) da satılıyor.
Parçası çok bol olan bir motor gerçekten,imkanım olsa kesinlikle alacağım motorlardan biri :rendeer:
bu motorun kıymetini bil,yeri geldiğinde 250 likleri çok pis madara edebiliyorsun :mrgreen:
Hazır sökmüşken arka takozlara da bakmanı tavsiye ederim(kampana içindeki üçgen kauçuk parçalar) motorun kafa dikmesindeki en büyük sebeplerden biri de o.
Hoş gerçi motor da 18 beygir civarında(tam hatırlamıyorum) bir güç üretiyor ve çok hafif :mrgreen: ondan da olabilir ( :
Ön fren yağını da hazır sökmüşken değiştir bence.
saygılar.

Stormlor motorun çalışan her parçasını yeniledim ve fırın boyada boyattım şuanda bitti fotolarını gündüz çekerim akşam vaktim olursa nete koyacam

2 amanlı ise bayaa benzin yakar o zaman degil mi :silent:

PIERzig belki inanmıyacaksın ama seri davranmadan 5500 deviri geçmezsen 125 lik 4 zamanlılardan daha az yakıyor

ozi2002 arkadaşım mototun hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız sürüşler...

arkadaşlar bu motor gerçekten bu kadar deli bişey mi yaa tamam 2 zamanlı hafif ama hangi 500lükle karşılaştırıyorsunuz çok merak ettim. bunun bir de abisi var RX135!! onunla karıştırmıyoruz inşallah. O da 500lüklere kafa tutamaz ama neyse.

cyrano doğru söylüyosun ben öle bişey demedim yazılanları okudum!Kafa tutabileceği en yüksek cc 250 lik 4 zamanlı müşteriye satışa sunulan motorlar

hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun :rendeer:

Teşekkürler BUnReCU

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Motorun yakıtını ve yağını iyi koy. Kazasız belasız bin.

İşte motoru aldığım ilk gün.

x2je7.jpg

Bunlar da şimdiki görüntüleri !

23122006re0.jpg

23122006001ww5.jpg

23122006002jo9.jpg

23122006003ke5.jpg

23122006005fl0.jpg

23122006006kb4.jpg

yamaharx1151xz4.jpg

23122006007sq5.jpg

yamaharx1155jd5.jpg

Eski hali de güzeldi. Ama şimdi daha içime sinen bir hal aldı. Gerçekten el emeği göz nuru olan bir motor.
Yorumlarınızı bekliyorum.

oğuzhan abi sen ayrı bi konu açmıştın gerçi ama ben yine 2 topic arasında bir köprü olsun istedim :) eline sağlık

kardeş bende bordosunu aldım kelepir dekgeldi yanlız ön teker hep havada gidiyo çok seri yaaaaaaaaaaa sanada hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar