Motor İçin Tchibo'daki Ürünlere Mutlaka Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce kar pantalonu aldım yağmur ve rüzgar geçirmeyen ve de giyip köprüyü geçtim. Koruması yok ama dizlik takınca problem olmuyor. Sadece 70 YTl bu pantolonlar... 25 YTLye falan gayet güzel içi polarlı içlikler var... Haberiniz olsun...:)

Motosiklet için yapılan en kötü ürün, motosiklet amacı harici yapılan en iyi üründen daha iyidir.

Bu kar pantolonları evet rüzgardan ve soğuktan korur belki ancak asfalta düşüp de sürtündüğünüzde saniyler içinde erir. Daha sonra asfalta sürtünen deriniz olur...

Ucuza kaçacağım diye başınıza iş almayınız.

Tchibo'dan içlik alabilirsiniz, içinize giyeceğiniz polar vs. alabilirsiniz ancak bot, mont, pantolon, eldiven konularından lütfen ucuza kaçmaya çalışmayınız.

pantolonun ustune dızlık takınca sorun olmaz bence?
yannısmıyım endurocu modumuz

nerde bu magaza arkadaslar?
korumalı pantalon aldım ama termal içlik lazım. bir gidip bakmakta fayda var. online alışveriş imkanı var mı?

pantolonun ustune dızlık takınca sorun olmaz bence?
yannısmıyım endurocu modumuz

Yanlış. Dizlik ilk derbeyi alır ve sonra bacağınızda döner. Korumalı pantolonlarda dönme ihtimali çok azdır. Ayrıca motosiklet pantolonları sürtünmeye dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.

nerde bu magaza arkadaslar?
korumalı pantalon aldım ama termal içlik lazım. bir gidip bakmakta fayda var. online alışveriş imkanı var mı?

Şu an sadece İstanbul'da var. Yakında Ankara'ya da açılacak. Normalde Almanya'nın bir kahve firması ancak belirli dönemlerde böyle şeyler de satıyormuş.

İçlik vs. konusunda fiyatları iyi.

Son düzenleme:
ozaman dusceksek dusuk suratte duselım:)(bugun sacma cıkarımlar gunum hosgorun:)
bugun ogrendıklerıme bısıler daha eklendı..

kışın motor kunlanmam daha iii yazın nasıl sa bi pantolon bi tişört :D euheuh kafada bide kask

Güzel olur, akşama haberlerde izleriz seni :) Çelenk mi gönderelim bağış mı yapalım?

Super Moderator
Bunun yanısıra Tschibo'da motosiklet amacı dahili üretilmiş korumalı ve kumaş konusunda standartları tutturmuş motosiklet giysileri de var.
Yanlış hatırlamıyorsam korumalı olan bu pantolonların da 159 YTL gibi bir fiyatı vardı.

Markası nedir ?

Revit, Bering, Spool, Held, Richa orta fiyatlı ve kaliteli ürünlerdir. Bilmediğiniz ürünlere yanaşmayın yine de siz :) Tabi paranız varsa Dainese, Spidi vs. gibi de takılabilirsiniz :p

arkadaşlar korumalı pantolon alamayan onlarca insan var... tabi ki bu pantolonlar korumalı pantolonun yerini tutmaz... ama kotun içine bişiler giyip binmekten de bin kat iyi bu pantolonlar...

tchibo cevahirde ve kadıköyde var, başka nerelerde bilemiyorum, 2 haftada bir ürünleri komple değiştiriyorlar, artık korumalı pantolon yok malesef... benim denediklerim de zaten bana epey büyüktü... ya sanki buluyoruz da almıyoruz....

termal içlikler, polarlar ve maskeler de mevcuttu bu arada bu haftadaki ürünler içinde... maske 12 ytl idi mesela...

arkadaşlar korumalı pantolon alamayan onlarca insan var... tabi ki bu pantolonlar korumalı pantolonun yerini tutmaz... ama kotun içine bişiler giyip binmekten de bin kat iyi bu pantolonlar...

Rüzgar konusunda evet ama sürtünme konusunu bilemiyorum. Kot daha dayanıklı olabilir.

Yaw nerden aldin banada gecici ucuz urunler lazim ?

Pardon 2 msg once yazmissin ztn =(

benim kotla binmekten karnım ağrıyordu... bu duyguyu yaşayınca çocuk gibi seviniyor işte insan ısınabildiğinde...

scorp yukardaki msjlara göz gezdir neresi olduğunu anlarsın,

benim kotla binmekten karnım ağrıyordu... bu duyguyu yaşayınca çocuk gibi seviniyor işte insan ısınabildiğinde...

scorp yukardaki msjlara göz gezdir neresi olduğunu anlarsın,

Ya ben 3 haftadir gezilere "genc adamiz bisi olmaz ayagina" zibidi gibi katiliyorum bu hafta donmus dizlerim Ankarada ates pahasi allahtan 2 haftaya memleketim istanbuldayim ordan halledicem artik....

parası olan çok konuşur genelde :) ve çok bilir...

neyse ya ben gittim... boşuna yazıyorum zati...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar