Dishy valla ben motoru seviyorum herkesede sevdirmeye çalışıyorum. Sürmek isteyen olursa uygun bir yerde vitesi debriyajı gazı freni gösteriyorum. Bir tur atayım diyene gel şurdaki boş arsada bir tur at nasıl sürüldüğünü de göstereyim diyorum. Ben biliyom ver dolaşayım diyen olursa da ehliyeti varsa veririm. Ehliyet devlet için yeterliyse benim içinde yeterlidir.
Biz bu motosiklet sevgisini yaymazsak herkese; bize de trafikte deli gözüyle bakmaya devam ederler.
Off ya motorda motor, başka bişey bilmez misiniz siz:mrgreen:
Konuya bakarmısın yaaveremem de benzin yok de geç
Sen de haklısın tabi. Yok kardeşim veremem emanetin canı burnunda olur zaten falan diyeceksin. Çok samimi arkadaşın falansa da olum sana bişey olursa annenin babanın yüzüne nasıl bakarım bana beddua etmezler mi olmaz valla falan diyeceksin. İşim var gidip geleyim diyene de dolmuş paranı vereyim dolmuşla git gel diyeceksin. Küserse de küser napalım.aBİ ANLATTIKLARINDA HAKLISIN AMA SENIN KI BASKA BİR KONU... Arkadaşlar motoru istiyolar işi oluyo falan filan işte.. O Zamanlarda da onlara hayır demek nasıl olur diye tartısıyorz. Adamlar kendilerinden cok cok emin ben kullanırım bişey olmaz diyolar. O tür davranıslarda nasıl davranmamız gerektigidir bgu konu..
Ya unutmaazsa; hep düşünürsee ? O zaman noolcak ?![]()
BatHuuuu :mrgreen: gül gül öldüm wallaa
Bu arad cewap : Direkt hayır demek en iisi bencee...
Ya da motoruma kıymak istemiyorum dersin![]()
bir tek Babama vermem. ,
3 defa verdim üçünde de düştü motorla :cherry:
3. düşüşü komikti bi pazar sabah erkenden anahtarı kaçırmış benmim odadan
vın turizim yolcuları sonuç öğlen döndüğünde hali komik her tarafı ot çim
içinde dizi kanıyor eyvah babamı öle görüce motor gitti dedim tabi babam bana
bağrıyor şu motoru bi kullanmasını öğretmedin diye bu arada babam bisikletede
binmesini bilmez nasıl kullancak meşhul
motorun hali direksiyon yamuk egsoz yamuk nasıl düştüyse söylemiyorda motor ot içinde bide o halde nasıl geldin be kardeşim eve kadar direksiyon yamuk gelmiş büyük başarıı :queen: :queen: :queen:
(2 konu var ikisinede aynısını yazdım)