Dünya ne kadarda küçük! BBRR (Barış) abinin fotoları Rusyadan elime ulaştı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kadınlar adamın önünde sıraya girmişler. helal olsun.

Ama resimlerden anladığım kadarıyla kadın bol diye hor kullanıyorsun.

Ne öyle sağınını solunu delmeler, üzerine resim çizmeler.:cyclopsan

Bulamayanlarda var.:mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yav siz daha böyle masum resimler ile şaşırdınız kaldınız, Barış abimin bana özel tahsis ettiği çalışmalarını bir görseniz demekki monitörü kırarsınız :p

Yav siz daha böyle masum resimler ile şaşırdınız kaldınız, Barış abimin bana özel tahsis ettiği çalışmalarını bir görseniz demekki monitörü kırarsınız :p

:queen: :queen:
duyduğumda bile yarılmıştım ki ötesini düşünemiyorum :cherry:

Ewet arkadaşlar
Baba beni Bbrr'nin dükkanına gönder kampanyası başlatıyoruz:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatun da bi içim su be kardeşim. yok baba ben rusla evlenicem kesin yane.bir vücut bu kadar kusursuz olabilir mi yea.

Yav kanka rus hatunlar evlenmek için sana biraz kalın gelirler,Bir içim su oldukları konusunda hem fikiriz seninle ,ancak sadece o kadar gerisi yalan,,:cherry: :cherry:

hayir raflar bu defa yanlis soyledin.sakin ruslarin cok guzel olup seninle olmaz diye dusunme.hayatini degistirir rus kizlar.sen ona guzel bi hayat ve iyi bi ask verirsen bir omur boyu seni birakmaz.
Tecrube konusuyo kardesim.
Haa ayrica Baris abi yaza beni alsana,hem ruscamda var :)

barış abi bizi diskoya götür:p :queen: bir zamanlar pascal nauma için söyleniyordu şimdi sanaymış kısmet abi:cherry: :queen:

mete_han abi ne yaptin.
Ama sana bir firsat daha veriyorum abi.
okudugum yer turkiyeden ogrenci alcak.yas siniri yok,istersen bi kayit yaptirmayi dene.
Okul civil civil kiz,rus moldovan ukraynali karisik :mrgreen: :mrgreen:
Sakin yenge duymasin yoksa :farao: :farao: :bounce:

mete_han abi ne yaptin.
Ama sana bir firsat daha veriyorum abi.
okudugum yer turkiyeden ogrenci alcak.yas siniri yok,istersen bi kayit yaptirmayi dene.
Okul civil civil kiz,rus moldovan ukraynali karisik :mrgreen: :mrgreen:
Sakin yenge duymasin yoksa :farao: :farao: :bounce:

:p

dostum bizden geçti be...valla bak...gözüm varsa gözüm çıksın...

barış abi bu resimler sayesinde artık 2 sene ücretsiz çıraklık yapcak eleman bulur:queen:
çıraklık için başvuruların listesini ben yapıyorum. hadi bakem isiminizi yazdırın
1)Prometheus
2)Gokhan2433
3)godfather
...
....
not:bu üyeler karın tokluguna çalışmaya razı yeterki yanına çırak olarak all:mrgreen:
Yok hocam yanlıs anlamayın ben Türkiyenin genc issizlerinden biriyim.İs basvurusu yapıyorum:queen: Yoksa kotu bir niyetim yok alla alla :)

Süper Moderatör (BBRR)
Bacasız sanayi turizm için kendimizi feda ediyoz işte ... kolay işmi o kadar hatunla başa çıkmak ..:p

abi bu yaz sezon açılmadan nisan ayı gibi marmarisde sevdiğim birkaç arkadaşım var onları ziyarete geleceğim ne hikmetse herkes bizim burayı bırakıp marmarise gidiyor nasipse gelince gelince bi çayını içmeye gelirim barış abi

yav marmariste ne günlerim gecti.Hisarönüne az gitmezdik.Cadır alanı vardı cadırı kurup... ulann ne günlerdi beaa:salut:Simdi oralara hep otel dikmisler:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dedim aha barış abinin de videosu çıkmış :queen: neyse ki bişiyok :)

Senin dedeler boş durmuyo ama (only outside non turkish girls :cat: )

Atma Niyazi din kardeşiyiz...sarhoş turistlere yazılıyosunuz bunu saymam ben...körkütük sarhoş edin gavur garıları(hatta bazılarınız içkilerine bişeyler katıyor)...sonra ülke turizmine katkı hemi...bırakı kanko bu işleri...yemeyin bizi...sen bana hangi ilacı katıyosunuz onu söyle...yanlışlıkla müshil atmayın he...sonra sabaha kadar uğraş dur valla...:p

Hayrola kanka eleği erken asmışssın?....:p

kanko eleğide astıkk...tası tarağıda topladık valla ...:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kankü senin de resimlerini ele geçirmişler....Yakında bombayı patlatacaklarmış haberin olsun....

BBRR ninkiler rusyadan çıktı seninkiler romanyadan falan gelir heralde....
:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar