dizayn güzel sözümüz yok ama şu aprilla kaliteyi birazdaha arttırsa en azından yamahaya veya hondaya yakın tutsa çok iyi olacak.uzun ömürlü motorlaryapamıyor.haylazlık yapmaya gelmiyor.saygılar
arkadaşlar fiyat açıklandı suan kı fıyatı 5925 € + plaka
ALmanız için bıraz daha bekleyın
euro suan :1.937 ytl
yani motor : 11.476 ytlve + plaka masrafı
![]()
süper bir makine olduğu konusunda bir lafım yok ama ben yine alsam cbr alırdım çünkü;
1)Fiyatı cbr'ın 2 katı... 10 milyar vereceime 13 milyara 2. el 600F alırım
2)Aprilia'nın servis ağı çok az.
11 milyarmış... hehe. Tipik Honda fanatiğisiniz diyen arkadaşlara sesleniyorum. Akıl var mantık var. Siz olsanız ne alırsınız???
biz Türkiyede yaşıyoruz ve beni Türkiye ilgilendirir. Yurtdışında yaşasaydım bütün görüşlerim değişebilirdi...
tamam inkar etmiyorum zatenama Türkiyede alınmaz.
600f ile alacagin performansı inan bunlada alırsın 2 zamanlı bir motor 2004 kasasına bindim resmen gerildim yani alet 100'e cıkana kadar ömrüm gidio sandim 600rr'da binmiştim aynı torku vermesede honda 125R sahibi olarak gerçekten parasının hakkını veren bir motor. kendi motorumu satiyorum nedenrs 125 almayi düşünüyorum. hep 2 zamanlı kullandım ilkkez 4 zamanlı 125r tercih ettim hondaya lafım yok 5'te5 ama otobanda 140'a cıkıcam diye canım cıkıo
motor işi zevk işi eski bir söz gibi ne kadar para o kadar köfte paran varsa iyisini neden almayasın ki ? zevk senin..
aradım motomax'ı kaçtane satıldım dedim yorum yok.. yani bilmiyorum diyip geçiştirdi.Ellerindede yok ne zaman gelicek dedim 2007'nin nisanında burda olucak dedi eyvallah dedim parayı denklersem kesin alacagim olmassa kara şimşekle devam
süper bir makine olduğu konusunda bir lafım yok ama ben yine alsam cbr alırdım çünkü;
1)Fiyatı cbr'ın 2 katı... 10 milyar vereceime 13 milyara 2. el 600F alırım
2)Aprilia'nın servis ağı çok az.
11 milyarmış... hehe. Tipik Honda fanatiğisiniz diyen arkadaşlara sesleniyorum. Akıl var mantık var. Siz olsanız ne alırsınız???
Bu gün bayiisine gittim. Yeni model henüz gelmemiş, bu nedenle inceleme fırsatı bulamadım. Önümüzdeki hafta fiyat listeleri güncellenecekmiş. En azından buradaki fiyatları size verebilirim.
Satıcı ile konuştum. Aynı Türkiye gibi istek üzerine getiriliyormuş. Pek fazla satılmadığını söyledi. Fakat bir tane getireceklermiş.
Bu arada belirteyim. Aynı zamanda diğer İtalyan markaları ve Kawasaki satıyorlar. Bu nedenle Aprilia'nın üzerine pek fazla düşmüyor olabilirler. Nede olsa Kawasaki gibi bir kozları var.
Fotoğraf makinemide yanımda götürmüştüm. Niyetim bu modeli size fotoğraflarla anlatmaktı. Nasip değilmiş. Ama sözüm olsun eğer bir tane görürsem burada sizinle paylaşacağım.