Kırıkkale’de feci kaza! Uzman çavuş hayatını kaybetti

Motosikleti
1190 ADV
Onlar da Abs'li ve Abs'siz diye ikiye ayrılıyor. Abs'li de olsa rahmetli bu hız ve sürüş tarzı ile o kazadan kurtulamazmış. Dünyanın en iyi ve güvenli motoru da olsa kaçamadığı sürece o sürücü o kazada ölürdü.
Evet ABS olsa da olmasa da birşey değişmeyecektir. O hızda giden birini hiçbir darbe almadan 1 saniye de durdurursan bile oluşan G kuvvetinden ölür.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence bu adamı gazlayıp videosunu çekmeye çalışan arkadaşlarının da içinden geçmek lazım. Aralarında kafası çalışan hiç mi insan yok? İçlerinde hiç mi "Olm biz n'aapıyoruz lan?" diyen olmamış?

Rahmetli eğer kazada vefat etmeseydi bence kesin sosyal medyada "hayat 200'den sonra başlar" minvalinde story atacaktı. Demek ki başlamıyormuş.

Bence bu adamı gazlayıp videosunu çekmeye çalışan arkadaşlarının da içinden geçmek lazım. Aralarında kafası çalışan hiç mi insan yok? İçlerinde hiç mi "Olm biz n'aapıyoruz lan?" diyen olmamış?

Rahmetli eğer kazada vefat etmeseydi bence kesin sosyal medyada "hayat 200'den sonra başlar" minvalinde story atacaktı. Demek ki başlamıyormuş.
Grup sürüşünde böyle birisi olunca direkt grup liderine gönderin bu salağı diyorum. Bunun arkadaşları da rahmetli gibidir muhtemelen. Oksijen israfı.

Motosikleti
mtor iyi değil, sürmeyin ona
30 yaşında ve motordan yeterince hevesini alamamış cahil bir arkadaş ve yanında beş para etmez arkadaş grubu, sonuç olarak bu cahil arkadaş zaten fazla hevesli olduğu için hata yapmaya çok açık durumda ve değersiz arkadaş grubu da bunun tuzu biberi olmuş, arkadaş çevresi onu kınayıp engellemesi yada olumsuz konuşması gerekirken birde pozisyon almış kameraya kaydediyorlar.

kalabalık arkadaş çevreniz olacağına değerli ve kendini bilen bir kaç arkadaşınız olsun fazla bile. Ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin, yakınları için çok zor bir durum.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Bu işten zarar gören herkese geçmiş olsun, rahmetliye Allah rahmet eylesin.

Olay yerindeki herkes kusurlu bence.

Belli ki bir grup arkadaş toplantısı var. Video çekiliyor, denemeler yapılıyor.

Aksiyon yapılan yerde güvenlik sağlanmalı. Araç sürücüsünün dikkati kenarda toplanan motorculara gitmiş olabilir, araç sürüsücü de motorcuların tayfadan olabilir. Bilemiyoruz.

Hızlı giderken araçlar bizim gelişimizi asla tayin edemezler. araç 2 sn önce baktıysa sağa doğru 2sn de motosikletin katettiği mesafe çok fazla. Ki aynı zamanda tümsekte var o ayrı bir vehamet.

Dikkat edelim arkadaşlar. 2.bir can hakkımız yok.

Motosikleti
apec apx7/ um 250 renegade vegas
şöyle olmalıydı, böyle önlem alınmalıydı vs... bence hepsi boş ve gereksiz. şehiriçinde gece vakti motorla yada herhangi bir taşıtla öyle bir yolda o yüksek süratle gidemezsin gi-de-mez-sin! olay bundan ibaret, bundan ötesi mugalata, hariçten martaval okumak. bir motorun şehiriçinde böyle yüksek süratle gitmesi normalleştirilemez.

• Beğen
Tepkiler: yec
Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Ben yapmadım diyen kesinlikle olacaktır, ancak hepimizin yanlış yerde yanlış yaptığı sürüşler olmuştur.

Ama bu tür kazalardan ders çıkartmak gerekli.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Ben yapmadım diyen kesinlikle olacaktır, ancak hepimizin yanlış yerde yanlış yaptığı sürüşler olmuştur.

Ama bu tür kazalardan ders çıkartmak gerekli.
Bu tür kazada çıkarılacak ders belli, saat kaç olursa olsun trafiğin olduğu yerlerde hız denemesi yapılmamalı. Defansif sürüş yapmalıyız hepimiz. Araba kullanırken bile 2 araç öncesini düşünürken buluyorum kendimi.
Allah rahmet eylesin, ne sebeple olursa olsun bu tür kazalar üzücü gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar