Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekirdağ da bir yerde bir kez köfte yeme fırsatım olmuştu. Şimdi neresi olduğunu tarif edemem ama gelsem yerini bulurum. Çarşı merkezinde bir yerdi. Adam ekmekleri falan tereyağla kızartıp getirmişti. Bayılmıştım köftesine. O köfte için özellikle tekrar Tekirdağ'a gelesim var. Yok böyle bir lezzet...
Tekirdağ da bir yerde bir kez köfte yeme fırsatım olmuştu. Şimdi neresi olduğunu tarif edemem ama gelsem yerini bulurum. Çarşı merkezinde bir yerdi. Adam ekmekleri falan tereyağla kızartıp getirmişti. Bayılmıştım köftesine. O köfte için özellikle tekrar Tekirdağ'a gelesim var. Yok böyle bir lezzet...
Trakya'nın köftecileri iyidir, hatta Tekirdağ köfteleri meşhur olmuş ama Trakya'da en son tercih ederiz, Tekirdağ'daki yol üstü köfteciler hepsi turistik fabrikasyon olmuş, çarşı içinde eskiden kalma dükkanlarda hala eski usul yapan yerleri bulmak lazım.
Tekirdağ'da sanayi içinde bir köfteci duydum, vstrom türkiye whatsapp grubundan biri orada çalışıyormuş, o da denenebilir aslında, sanayi içindeyse büyük ihtimalle iyidir.