İleri yaş V-Strom Sendromuna yakalandım... :)

Tekirdağ da bir yerde bir kez köfte yeme fırsatım olmuştu. Şimdi neresi olduğunu tarif edemem ama gelsem yerini bulurum. Çarşı merkezinde bir yerdi. Adam ekmekleri falan tereyağla kızartıp getirmişti. Bayılmıştım köftesine. O köfte için özellikle tekrar Tekirdağ'a gelesim var. Yok böyle bir lezzet...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bir dahaki sefere haber verin 3 vstrom oluruz. Tekirdağdan selamlar.
Bizimki öyle ani gelişti. Cuma konuştuk, pazar sabah ben Çatalca/Subaşı köyüne 125km sürdüm, orada buluşup tersi yönde Ahmetbey'e köfte yemeye gittik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekirdağ da bir yerde bir kez köfte yeme fırsatım olmuştu. Şimdi neresi olduğunu tarif edemem ama gelsem yerini bulurum. Çarşı merkezinde bir yerdi. Adam ekmekleri falan tereyağla kızartıp getirmişti. Bayılmıştım köftesine. O köfte için özellikle tekrar Tekirdağ'a gelesim var. Yok böyle bir lezzet...
Trakya'nın köftecileri iyidir, hatta Tekirdağ köfteleri meşhur olmuş ama Trakya'da en son tercih ederiz, Tekirdağ'daki yol üstü köfteciler hepsi turistik fabrikasyon olmuş, çarşı içinde eskiden kalma dükkanlarda hala eski usul yapan yerleri bulmak lazım.

Tekirdağ'da sanayi içinde bir köfteci duydum, vstrom türkiye whatsapp grubundan biri orada çalışıyormuş, o da denenebilir aslında, sanayi içindeyse büyük ihtimalle iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar