İleri yaş V-Strom Sendromuna yakalandım... :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Leyla' yı bir de Mecnun' un gözünden görün siz.
İkisini de görmeyelim daha iyi. 🤪
leyla-mecnun-bahman-zohouri.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz dün Cyan ile iki vstrom buluştuk, yaklaşk 300km (bana 300km, Cyan'a 350km) küçük bir Trakya köfte turu yaptık. ikimiz de işten güçten çok gezememiştik, özlemişiz yaa, vstrom ne güzel motormuş diye diye gezdik.

Evet inşallah fotoğraf yüklemeyi de becerebilmişimdir.
Tüh be direkt foto olarak olmadı nedense.
Burada da belirteyim Xmax 400 ihtiyaç fazlası oldu. Ama henüz satış sitesine ilan koymadım. Buradan talipli çıkarsa özelden görüşebiliriz.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Maşallah 🧿 boncuk gibi makina. Kazasız belasız sürüşler. Aman dikkat hocam makina havuza atlayacak gibi duruyor😂 Bir de şu sele üstündeki kılıfımsı şey bir tek bana mı itici geliyor arkadaş bir türlü sevemedim gitti.

Seninki ayrı kardeşim, ne istediğini bilen adamsın. Gönlüne göre olsun. Darısı ne istediğine bir türlü karar veremenlerin başına @Lombardo 🤣🤣
Yüce Rabbim herkese bir slav nasip etsin. :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada da belirteyim Xmax 400 ihtiyaç fazlası oldu. Ama henüz satış sitesine ilan koymadım. Buradan talipli çıkarsa özelden görüşebiliriz.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız nasip olsun.

Şöyle de küçük bir hizmet sağlayayım. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Amme hizmeti. (BBCode denen kısım kopyalanıp mesaja yapıştırılacak...)

Mâşallah mâşallah, nazar değmesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

... Bir de şu sele üstündeki kılıfımsı şey bir tek bana mı itici geliyor arkadaş bir türlü sevemedim gitti.
V Strom selesi o kadar rahat ki üzerine bir şey koymamak daha iyi, sahibi 500km'de toto ağrısı çekmişti belki de o kılıfı çıkartsa daha rahat edebilirdi. (Benim V Strom'da Airmax Rider ile çıkmıştım ilk uzun yola, 2 saat sonra çıkardım dünyalar varmış dedim, boşuna takmışım - CB500F varken almıştım onu...)

V Strom selesi o kadar rahat ki üzerine bir şey koymamak daha iyi, sahibi 500km'de toto ağrısı çekmişti belki de o kılıfı çıkartsa daha rahat edebilirdi. (Benim V Strom'da Airmax Rider ile çıkmıştım ilk uzun yola, 2 saat sonra çıkardım dünyalar varmış dedim, boşuna takmışım - CB500F varken almıştım onu...)
Evet bunu bir deneyeyim teşekkürler.
Aldığımda üzerinde vardı zaten ben de daha rahat olacağı düşüncesi ile böyle kullandım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet bunu bir deneyeyim teşekkürler.
Aldığımda üzerinde vardı zaten ben de daha rahat olacağı düşüncesi ile böyle kullandım.
Valla ben daha V Strom selesinden daha rahat bir seleye binmedim. (Elbet vardır ama ben bu sele ile günde 10 saat totom hiç ağrımadan rahatsız olmadan motosiklet sürebiliyorum...)

Valla ben daha V Strom selesinden daha rahat bir seleye binmedim. (Elbet vardır ama ben bu sele ile günde 10 saat totom hiç ağrımadan rahatsız olmadan motosiklet sürebiliyorum...)
Dediğiniz gibi konfor seleden kaynaklanıyor olabilir. V strom için o kadar rahat dendikten sonra biraz hayal kırıklığı yaşamıştım açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar